- 8 Haziran 2018
- 11
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi denizz0023
revizyonmu olmayı düşünüyorsunuzİstanbul ve çevresinde Doç. Dr Memet Yazar beye revizyon rinoplasti veya rinoplasti yani burun estetiği olan arkadaşlar memnun musunuz?
Bende smdi kendisini buldum knstagramda bilgi almak isterim olablar varsaHiçbir üye Mehmet Yazara ameliyat olmadı m?
Ben de kendisini araştırdım görüştüm benim sorunum burun uzatma genişletme . Doktor bey ilgili iyi biri fakat tam karar veremedim. Çünkü benim burun ucunun şeklinin bayağı değişmesi gerekiyo. Sizin probleminiz nedir?İstanbul ve çevresinde Doç. Dr Memet Yazar beye revizyon rinoplasti veya rinoplasti yani burun estetiği olan arkadaşlar memnun musunuz?
suan yine asiri kararsiziz kaldim benim burnum sietin ve kanatlarim gebis incelme olsun istiormBen de kendisini araştırdım görüştüm benim sorunum burun uzatma genişletme . Doktor bey ilgili iyi biri fakat tam karar veremedim. Çünkü benim burun ucunun şeklinin bayağı değişmesi gerekiyo. Sizin probleminiz nedir?
Ben daha once burun estetigi olmustum burun deliklerimin alt kisminda yarik gibi bi oyuntu var ilk ameliyatimi yapan doktorm duzelticemBen
suan yine asiri kararsiziz kaldim benim burnum sietin ve kanatlarim gebis incelme olsun istiorm
merhabalar ,Merhaba arkaslar Bende bugun memet yazarla ikinci kez gorustum kendisi ilgili bir doktor ameliyat olanlar varsa goruslerini paylasabilirmi bi çok doktorla gorustum ancak memet beyde karar kılıcam sanirim cunku cok iyi dinleyici ve ne istedigimizi tam olarak anlamaya çalışıyor lutfen ameliyat olanlar bilgi versin .
Merhaba Mehmet yazarı neden düşünmediniz. Görüşmüş biri olarak fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.bende Mehmet yazarı takipteyim ama Ankara da yaşadıgım için henüz görüşme fırsatım olmadıBen de kendisini araştırdım görüştüm benim sorunum burun uzatma genişletme . Doktor bey ilgili iyi biri fakat tam karar veremedim. Çünkü benim burun ucunun şeklinin bayağı değişmesi gerekiyo. Sizin probleminiz nedir?
Mehmet bey iyi bir doktor ve oldukça fazla revziyon yapıyor. Estetik bakış açısı iyi. Problemleri görebiliyor. Benim onunla ilgili tek soru işaretim burun ucu. Çünkü benim istediğim burun ucunu onun yapıp yapamayacagindan emin değilim. Çünkü her doktorun bir tarzı var. Az çok yaptığı örneklerde görebiliyorum. Tam istediğim şeyi göremedim kendisinde.Merhaba Mehmet yazarı neden düşünmediniz. Görüşmüş biri olarak fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.bende Mehmet yazarı takipteyim ama Ankara da yaşadıgım için henüz görüşme fırsatım olmadı
Cvp için teşekkür ederim burun ucunu tam olarak nasıl istiyorsunuz mehmet beyin ucların cok beğeniyorum aslında ama görüşlerinizi söylerseniz benim içinde yol gösterici olurMehmet bey iyi bir doktor ve oldukça fazla revziyon yapıyor. Estetik bakış açısı iyi. Problemleri görebiliyor. Benim onunla ilgili tek soru işaretim burun ucu. Çünkü benim istediğim burun ucunu onun yapıp yapamayacagindan emin değilim. Çünkü her doktorun bir tarzı var. Az çok yaptığı örneklerde görebiliyorum. Tam istediğim şeyi göremedim kendisinde.
NaptınızCvp için teşekkür ederim burun ucunu tam olarak nasıl istiyorsunuz mehmet beyin ucların cok beğeniyorum aslında ama görüşlerinizi söylerseniz benim içinde yol gösterici olur
Naptınız ben de revizyon dusunuyorumMehmet bey iyi bir doktor ve oldukça fazla revziyon yapıyor. Estetik bakış açısı iyi. Problemleri görebiliyor. Benim onunla ilgili tek soru işaretim burun ucu. Çünkü benim istediğim burun ucunu onun yapıp yapamayacagindan emin değilim. Çünkü her doktorun bir tarzı var. Az çok yaptığı örneklerde görebiliyorum. Tam istediğim şeyi göremedim kendisinde.