Doç. Dr. İbrahim Aşkar

Nisaaydin03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1
0
30
Sevgili doktorum İbrahim Aşkar Beye göğüs ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti ve ameliyattan sonra tüm sorularıma ilgili bir şekilde yanıt verdiler. Buraya yazılan kötü yorumları asla anlamış değilim sadece karalamak için olduğunu düşünüyorum ben ameliyatımdan ve sürecimden çok memnun kaldım. Bu konularda ilk koşacağım doktor İbrahim Bey olacaktır. Piyasada güvenilir doktor bulmak zor gerçekten bu yüzden yazıp sizleri de bilgilendirmek istedim. Şimdi kardeşim de ameliyat olacak gönül rahatlığıyla İbrahim Beye gideceğiz.

Kesinlikle aynı fikirdeyim,dolgu ve botoksu sürekli yaptırmakla birlikte bir çok operasyonumu da kendısı yapmıştır.
Bir çok kadın İçin en önemli şey olan ozguvenımı yerıne getırdı artık kendımı daha ıyı hıssedıyorum. Teşekkürler sevgılı Aşkar ..

Bu yorumları yapmak ıcınmı hesap actınız? O dontordan sımdıye kadar aldıgım ıkı ıyı yorum hayret bızım buralara reklam ıcın cok geldı malesef bende o reklamlara uyup amalıyat olanlardanım almanyada yasıorum estetık oldugunu ınsanlar genelde saklar o yuzden duymamıstım sumdı ben arkadas cevreme anlatıkca ne kadar cok ıbrahım askar mahduru ınsan oldugu cıktı bu sehırde ve nıyeyse artık hc gelmıo bu sehre bellıkı sıkayet cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…