arkadaşlar aranıza yeni katıldım.15 gün önce ameliyat oldum.275cc yuvarlak meme protezi takıldı.inanın hersey değişti.yıllar önce yapmalıymışım.neyse ameliyat olmak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunmak istiyorum.çok araştırdım ve bir arkadaşımın aynı hekime ameliyat olmasından sonra tüm cesaretimle gidip görüştüm.duygularımı anlatmam imkansız mükemmel bir hekim.ben de bu sektörde çalıştığım için hasta psikolojisini çok iyi anlayabiliyorum.doktorum ankara eğitim ve araştırma hastanesinde.doç.dr.GÜRCAN ASLAN.hastaneye yattım gerekli tetkikler yapıldı,1,5 saat süren bir ameliyattan sonra kas altına protezim takıldı.sadece ilk gün hareketler kısıtlı ama ağrı kesici verildiği için acıdan çok yatmak sıkıyor insanı.birkaçgün kollarımı yukarı kaldıramadım o kadar.bazı arkadaşlar şişlikten ve renk değişikliklerinden falan bahsediyor.hayır ben de hiç birşey olmadı.sonuç mükemmel.ameliyat sonrası zaten tüm ekip sağlığımızla ilgileniyor.ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittim ve hekimim bana,MUTLUMUSUN dedi.işte budur.bizler fizyolojik değil daha çok psikolojik bir operasyon için gidiyoruz.ve inanın daha iyisini düşünemiyorum.iyi ki varsın GÜRCAN HOCAM.binlerce teşekkürler sana...