• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Doa sülfatsız şampuan

Evet canım, beğendim... Nude'da bu ara biraz sıkıntı var sanırım herkesde bir kepeklenme bir kaşıntı falan, annemdede kepek yaptı çok bende hiç riske atmak istemedim direkt geçiş yaptım...Nude'u severdim halbuki ama olsun gelen gideni aratmadı neticede...

Bu arada nerelerdesin sen???

Nude bitsin ben de Doa'ya geçiş yapayım o zaman tatlım :))

sorma Kılıçbalığı ya,hava berbat ve yerler buzlu,cam gibi..bizim minnoş Thor da arka patisini incitti..ben düştüm..ikimizde bandajla geziyoruz bu ara..hala yerler berbat,yürümek bir işkence..düşmeyelim diye de cambazlık yapıyorum valla..oğluş da düşmesin diye bir de ona dikkat ediyorum..bir de başka bir problem var..sana özelden mesaj atarım tatlım..çok başımı ağrıtıyor bu iş valla.

sen nasılsın tatlım ?
bu arada Doa şampuanı ,internetten mi aldın canım,bir de saç kremini aldın mı ?

çok öptüm seni :))
senin minnoş kedicikleri de çok öptük Thor ile beraber :16::16::16::16::16::16::16:

Hatta kokusu yok diyebiliriz... Yalnız kokmayan şampuan, kokmayan saç kremi vs bunlar ne güzel şeyler, benim denemek için aldığım Organicum o kadar kötü kokuyordu ki sadece bir kere kullanabildim Bulut, güya portokal kokuluymuş o şampuan ama korkunç bir şeydi...Hayatta almam bir daha, sırf o rezil koku yüzünden 2 şişe saç bakım amskeside duruyor öyle :43:
iyi oldu söylediğin.bitkisel şampuanlar bana yaramadı zaten zor şekil alıyo saçım.slikonsuz yapamadım.bi sarımsaklı seti gördüm onu inceliyorum şimdi

Nude bitsin ben de Doa'ya geçiş yapayım o zaman tatlım :))

sorma Kılıçbalığı ya,hava berbat ve yerler buzlu,cam gibi..bizim minnoş Thor da arka patisini incitti..ben düştüm..ikimizde bandajla geziyoruz bu ara..hala yerler berbat,yürümek bir işkence..düşmeyelim diye de cambazlık yapıyorum valla..oğluş da düşmesin diye bir de ona dikkat ediyorum..bir de başka bir problem var..sana özelden mesaj atarım tatlım..çok başımı ağrıtıyor bu iş valla.

sen nasılsın tatlım ?
bu arada Doa şampuanı ,internetten mi aldın canım,bir de saç kremini aldın mı ?

çok öptüm seni :))
senin minnoş kedicikleri de çok öptük Thor ile beraber :16::16::16::16::16::16::16:

Vah canım ya şöyle bir gözümde canlandı ikinizde topallarken, kıyamam size... Şimdi mail atıyorum tatlım sana...

Evet internetten aldım zaten başka yerde yok, ne bulursam aldım vallahi :)

Bizde thoru ve seni öpüyoruz aman dikkat edin lütfen...

Vah canım ya şöyle bir gözümde canlandı ikinizde topallarken, kıyamam size... Şimdi mail atıyorum tatlım sana...

Evet internetten aldım zaten başka yerde yok, ne bulursam aldım vallahi :)

Bizde thoru ve seni öpüyoruz aman dikkat edin lütfen...

sorma canım ya,iki gazi dolaşıyoruz valla :50::50::50::50:
ben de bugün şipariş verdim Doa şampuan ve saç kremi...bu hafta yollayacaklarmış :))

tamam tatlım,mailini bekliyorum ..

sevgiler ,kendine iyi bak :9::9::9::9::9:

bende dün sipariş ettim doa sampuan,saç kremini,hint yağı ve shea yagı istedim,bugün elime ulaştı,birde hediye göndermişler yanında bir tahta tarak ve keratinli saç bakım maskesi,hızlarına ve hediyelerine bayıldım,ürünleri denemedim henuz ama içim rahat saf ürün kullanmak içimi rahatlattı açıkcası,

Merhabalar,

Brezilya fönü ile ilgili konularınızın sıkı takipçisi olarak foruma yeni üye oldum ve hemen size danışmak istedim,
doa kozmetik ten pek çok ürün aldım, hepsinden çok memnunum,
ama doa şampuan çok köpürmediği için o eski kullandığımız şampuanlar kadar temizlik hissi yaratmadığından ben üç yıkamada şişenin yarısını bitirdim :(
sanki hep bir taraf az temizlenmiş, yağlı kalmış gibi geliyor bana,bu yüzden 2-3 avuç şampuan kullanıyorum :78:
normalde omuz hizasında ve çok gür olmayan saçlarım yağlıdır, doa şampuan gerçekten iyi geldi, ikinci günlerde saçım eskisi gibi yağlı durmuyor, ama saçımı yıkarken bahsettiğiniz gibi bir damla şampuanla temizlemem imkansız gibi..
ne dersiniz acaba seyrelterek kullanma konusunda? ya da acaba şampuandan önce kremle mi yıkasam? :28:
doa şampuan içine çam terebentini damlatarak kullanan var mı, nasıl yorumlarınız?

sevgiler..

Merhabalar,

Brezilya fönü ile ilgili konularınızın sıkı takipçisi olarak foruma yeni üye oldum ve hemen size danışmak istedim,
ama doa şampuan çok köpürmediği için o eski kullandığımız şampuanlar kadar temizlik hissi yaratmadığından ben üç yıkamada şişenin yarısını bitirdim :(
sanki hep bir taraf az temizlenmiş, yağlı kalmış gibi geliyor bana,bu yüzden 2-3 avuç şampuan kullanıyorum :78:
normalde omuz hizasında ve çok gür olmayan saçlarım yağlıdır, doa şampuan gerçekten iyi geldi, ikinci günlerde saçım eskisi gibi yağlı durmuyor, ama saçımı yıkarken bahsettiğiniz gibi bir damla şampuanla temizlemem imkansız gibi..
ne dersiniz acaba seyrelterek kullanma konusunda? ya da acaba şampuandan önce kremle mi yıkasam? :28:
doa şampuan içine çam terebentini damlatarak kullanan var mı, nasıl yorumlarınız?

sevgiler..

temizliyor aslında ,ama sulandırısan bu sefer hiö köpürmeyebilir,bence sacını önce doğal zeytin yağ sabunla yıka.kremlede yıkasan olur,benimde saçlarım seninkiler kadar ,öyle çok kullanmıyorum ama iyice ıslattıgım saçıma uyguluyorum azda olsa köpürüyor,iyice saçımın her yerine yediriyorum,nasıl desem bir çorba kaşığı kadar şampuan alıp kopurtuyorum ,duruşadıktan sonra bir kez daha köpürtüyorum yetiyor

temizliyor aslında ,ama sulandırısan bu sefer hiö köpürmeyebilir,bence sacını önce doğal zeytin yağ sabunla yıka.kremlede yıkasan olur,benimde saçlarım seninkiler kadar ,öyle çok kullanmıyorum ama iyice ıslattıgım saçıma uyguluyorum azda olsa köpürüyor,iyice saçımın her yerine yediriyorum,nasıl desem bir çorba kaşığı kadar şampuan alıp kopurtuyorum ,duruşadıktan sonra bir kez daha köpürtüyorum yetiyor

keratinli saç maskesini merak ediyorum arkadaşım bilgi verirmisin

Merhabalar,

sevgiler..

Ben de temizlik hissini çok yaşayamadığım için yine aynı markanın sarımsak - hint yağı sabununu aldım saçlarımı şampuandan önce bir kez onunla yıkıyorum o şekilde daha memnun kaldım yağlanma problemimi de çok azalttı.

Bir de şampuan iyi hoş da o saç kreminin kokusu ne öyle kese kağıdı gibi :1: Ben de kremi şampuandan önce kullanıyorum, kokusu berbat saçımda kalmasın diye :1: Ama şahsi kanaatim bu şekilde de o alışılmış temizlik hissini vermediği yönünde yine bi taraf eksik kalmış gibi hissediyorum :19:

keratinli saç maskesini merak ediyorum arkadaşım bilgi verirmisin

Keratinli sac maskesini begenmedim ben,sert yapti benim saclarimi,kullanip memnun kalanlar var aslinda ama benim sacima yaramadi,yeni brezilya fonu yaptim,o cok guzel topladi saclarimi ki saclarim berbat durumdaydi,cok kotu yanmislardi perma ve rofleden,onu tavsiye ederim

Ben de temizlik hissini çok yaşayamadığım için yine aynı markanın sarımsak - hint yağı sabununu aldım saçlarımı şampuandan önce bir kez onunla yıkıyorum o şekilde daha memnun kaldım yağlanma problemimi de çok azalttı.

Bir de şampuan iyi hoş da o saç kreminin kokusu ne öyle kese kağıdı gibi :1: Ben de kremi şampuandan önce kullanıyorum, kokusu berbat saçımda kalmasın diye :1: Ama şahsi kanaatim bu şekilde de o alışılmış temizlik hissini vermediği yönünde yine bi taraf eksik kalmış gibi hissediyorum :19:
Sampuanin sac kreminin icine menekse yagi kattin icine guzel koksun diye,bir nebze daha iyi kokuyor su anda

ben kullanıyorum bu şampuanı. şampuanda yenileme yaptılar ve sonuçlar çok mükemmel. kuzenim kuzumun saçları yanmıştı, geçen hafta hindistan cevizi yağı shea yağı ile bakım yapıp bdava yolladıkları keratinli maskeyi uyguladım, sonrasında şampuan ve saç kremini ile yıkadığımda çok iyi sonuç verdi. kuzum bu hafta gene bana uğradı abla şu bakımdan yap nolur nolur diye :) kıyamadım yavruma, ilk bakımda saçları açmak için resmen 1 saat cebelleşmiştik ikinci bakımda daha rahat oldu ve artık kuruttuktan sonra taranabiliyor, o düğüm hali gitti. gerçekten herkese tavsiye ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/504319-doa-kozmetik-urunleri-39.html bu ilk bakım bu da ikinci bakımın fotoları.

$ezgic.jpg

$ezo.jpg

Back