Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede reklamı olan şampuan nasıl deneyen var mı?
saol arkadaşım saç kremi falan kullandınmadan nasıl açtın
henüz sülfatsız şampuanım gelmedi bende başka saçkremi kullanamadım cunku onun ıcınde de sülfat sodyum var bı anlamı olmucaktı duşta durularken aynı anda taradım ırı bır tarakla ama yıne karışıp sertleşiomuş gıbı oluyo endışelenme ..sonra kuruttum kuruttukca elımlede actım hıc sorun olmadı ustelik saçım röflelı normelde kremsız acılmaz..
çok saol canım sülfatsız saç kremini daha önce hiç duymamıştım oda aynı itedemi satılıyor.çok sordum ama
ben daha 3 kez kullandığım ıcın kesın bısı dıyemem tabı ama sımdılık memnunum diğer sülfatsız şampuanları da arastırdım hıcbırı kopurmuyo o yuzden bolca kullanmıorum kopurtmek ıcın zaten diğer markalarda 250 ml ve fıyat 3 katı yanı hepsi çabuk bıter heralde bakalım görce bı sıse bıtsın yazarımben bir şişe bitirdim..
benim kuruduktan sonra da cok sertti saclarım
ayrıca saclarım uzun ve bir şişe yaklasık 2 hafta bile dayanmadı...
köpürmüyor ... biraz fazla kullanmak lazım.. normalde 2 kerede tamamdır benim sacım ama 3-4 kez sabunlamam gerekti özellikle bakım yagı surdugum zamanlarda...
yoksa o yaglar resmen sacımda kaldı yani... sampuanın yarısını sacıma dokmeme ragmen...
sözlüme de aldım... o da cabuk bitmesinden sikayet etti...
3. yıkamadan sonra fark olur dediler.. hiçbi fark yoktu... ne sacımda ne de sacımızın dokulme oranında
acıkcası beni tatmin etmedi... umarım alan baskaları memnun kalır :44:
temizlemiyr sanıp demişsiniz de..
sanmıyorum
temizlemiyor... ben sacıma yag bakımı yapıyorum ve sacım bu sampuanla yıkadıgımda oldugu gibi yaglı kalıyor ne kadar yedirsem de...
ben deneyimlerimi anlattım oyle sandıgım falan da yok arkadaslar
ne mutlu siz memnunmussunuz...