• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Doa sülfatsız şampuan

saol arkadaşım:53: saç kremi falan kullandınmadan nasıl açtın

Son düzenleme:
saol arkadaşım:53: saç kremi falan kullandınmadan nasıl açtın

henüz sülfatsız şampuanım gelmedi bende başka saçkremi kullanamadım cunku onun ıcınde de sülfat sodyum var bı anlamı olmucaktı duşta durularken aynı anda taradım ırı bır tarakla ama yıne karışıp sertleşiomuş gıbı oluyo endışelenme ..sonra kuruttum kuruttukca elımlede actım hıc sorun olmadı ustelik saçım röflelı normelde kremsız acılmaz..

henüz sülfatsız şampuanım gelmedi bende başka saçkremi kullanamadım cunku onun ıcınde de sülfat sodyum var bı anlamı olmucaktı duşta durularken aynı anda taradım ırı bır tarakla ama yıne karışıp sertleşiomuş gıbı oluyo endışelenme ..sonra kuruttum kuruttukca elımlede actım hıc sorun olmadı ustelik saçım röflelı normelde kremsız acılmaz..

sülfatsız şampuanım gelmedı derken saç kremı yazmak ıstemıştımmm:1:

çok saol canım sülfatsız saç kremini daha önce hiç duymamıştım oda aynı itedemi satılıyor.çok sordum ama:17:

çok saol canım sülfatsız saç kremini daha önce hiç duymamıştım oda aynı itedemi satılıyor.çok sordum ama:17:

bu markanın saç kremi yok malesef ben baska bı marka sıparıs verdım ..bu sampuan benım aldığım sıtede 7.5 tl kapanyada var 3 tane aldım 20 tl kargo bedava..

ben bir şişe bitirdim..

benim kuruduktan sonra da cok sertti saclarım

ayrıca saclarım uzun ve bir şişe yaklasık 2 hafta bile dayanmadı...

köpürmüyor ... biraz fazla kullanmak lazım.. normalde 2 kerede tamamdır benim sacım ama 3-4 kez sabunlamam gerekti özellikle bakım yagı surdugum zamanlarda...

yoksa o yaglar resmen sacımda kaldı yani... sampuanın yarısını sacıma dokmeme ragmen...

sözlüme de aldım... o da cabuk bitmesinden sikayet etti...

3. yıkamadan sonra fark olur dediler.. hiçbi fark yoktu... ne sacımda ne de sacımızın dokulme oranında

acıkcası beni tatmin etmedi... umarım alan baskaları memnun kalır :44:

ben bir şişe bitirdim..

benim kuruduktan sonra da cok sertti saclarım

ayrıca saclarım uzun ve bir şişe yaklasık 2 hafta bile dayanmadı...

köpürmüyor ... biraz fazla kullanmak lazım.. normalde 2 kerede tamamdır benim sacım ama 3-4 kez sabunlamam gerekti özellikle bakım yagı surdugum zamanlarda...

yoksa o yaglar resmen sacımda kaldı yani... sampuanın yarısını sacıma dokmeme ragmen...

sözlüme de aldım... o da cabuk bitmesinden sikayet etti...

3. yıkamadan sonra fark olur dediler.. hiçbi fark yoktu... ne sacımda ne de sacımızın dokulme oranında

acıkcası beni tatmin etmedi... umarım alan baskaları memnun kalır :44:
ben daha 3 kez kullandığım ıcın kesın bısı dıyemem tabı ama sımdılık memnunum diğer sülfatsız şampuanları da arastırdım hıcbırı kopurmuyo o yuzden bolca kullanmıorum kopurtmek ıcın zaten diğer markalarda 250 ml ve fıyat 3 katı yanı hepsi çabuk bıter heralde bakalım görce bı sıse bıtsın yazarım

Ben de aldım kullanıyorum. Aslında kremle yıkıyorum saçımı ama bazen de doa şampuanla. Şampuandan beklentim saçımın doğal nemini almadan ve silikonla kaplamadan temizlemesi. Bu yüzden memnunum zararını görmüyorum. Bu arada sülfatsız şampuan zaten köpürmeden temizler. Temizlemiyor sanıp daha fazla kullanmanıza gerek yok

ben 3 aydır kullanıyorum, saçlarımda çok iyi sonuç veriyor, en önemlisi kanserojen madde içermiyor, köpürmemesi normal kızlar, sülfatsız şampuanlar köpürmez ama çok iyi temizlerler, yani kafada köpüren ve sizin temizliyor dediğiniz şey sls, als falan ki, ne kadar köpürme saçta o kadar aşınma demektir. buda uzun vadede saçı mahveden şey, avrupa amerikada sülfatsız şampuanlar en çok satanlar, biraz zahmeti var kullanırken, yani azar azar alır saçınıza yedirirsiniz. o zaman daha iyi köpürürler, şampuanı saça boca etmek en büyük yanlış zaten, sonuçları güzel, firma çok ilgili, tohum falan gönderiyorlar erguvan tohumu, geçen siparişimde lale soğanı gönderdiler, maliyeti artırsa bile ev ekonomisine katkı sunmak için çalışamayan ev kadınlarına paket yaptırdıkları yazıyor sited, ben akademisyenim beni aradılar geçenlerde çocuk kitapları topluyorlarmış köy okullarına göndermek için, insana zararlı hammadde kullanmıyorlar, çevreye zararlı hammadde ve ambalaj kullanmıyorlar, ben çok seviyorum bu firmayı ve ürünlerini...

temizlemiyr sanıp demişsiniz de..

sanmıyorum

temizlemiyor... ben sacıma yag bakımı yapıyorum ve sacım bu sampuanla yıkadıgımda oldugu gibi yaglı kalıyor ne kadar yedirsem de...

ben deneyimlerimi anlattım oyle sandıgım falan da yok arkadaslar

ne mutlu siz memnunmussunuz...

ayrıca

denemek isteyenler de gönül rahatlıgıyla denesin...

piyasayı biliyorum en ucuzu bu...

ayrıca dedikleri gibi cok ilgili ve tatlı insanlar... sadece sac ve sampuan degil her konuda yardımcı oluyorlar..

telefonla arıyorlar, mail atıyorlar... her konuda musterileri ile cok ilgililer...

solid parfümleri falan var... onları severek kullanıyorum mesela...

keşke sevseydim şampuanlarını da

sac kremi konusunu solemiştim onlara bildigim kadaryla henuz yoktu ama yoldaymıs

ole demişlerdi

Son düzenleme:
temizlemiyr sanıp demişsiniz de..

sanmıyorum

temizlemiyor... ben sacıma yag bakımı yapıyorum ve sacım bu sampuanla yıkadıgımda oldugu gibi yaglı kalıyor ne kadar yedirsem de...

ben deneyimlerimi anlattım oyle sandıgım falan da yok arkadaslar

ne mutlu siz memnunmussunuz...

doğrudur canım, yağdan dolayı olabilir, sonuçta herkesin saç yapısı farklıdır, birde sülfatsız şampuanlar sls als içerenler gibi yağ çözücü olmadığı için saçını yağdan arıtmıyor olabilir, sonuçta pril sıvı sabun gibi diğer şampuanlar aynı madde ile yapılıyorlar bu yüzden saç sorunları bitmiyor insanların, ben sülfatsız şampuanları 5 senedir kullanıyorum, kullandığım dönemde alterna ya avuçla para dökerdim, inşallah sende saçına en uygun yöntemi bulursun ve sorunlarından kurtulursun canım...

Ben sadece sizin için demedim ki. Öyle sanılıyor genelde. Ben de köpürmeyince temizlemiyor sanıyordum, köpürmesini bekliyordum. Olabilir, insan bazı şeyleri önce başka türlü sanar sonra da yeni bir bakış açısı geliştirir ve öyle olmadığını anlar her konuda. Kötü birşey değildir bu. Ayrıca yağ bakımından sonra hiç kullanmadım. Siz bunu denediğinize göre demek ki yağları çok etkili çözemiyordur, başka birşey deneyerek işe yarayanını bulursunuz umarım

Bir de ben saçımı kremle yıkadığım için şöyle birşey düşündüm. Kremlerin içindeki kiri çözen maddeler 15 dk bekletince yağı ve kiri çözüyorlar. Ben mesela yağ bakımlarını kremle arındırabiliyorum, kremi yeterince bekleterek. Yani demem o ki sülfatları tercih etmiyorsanız, sülfatsız şampuanı biraz bekletip yağları arındırabilirsiniz belki. Tabi denemedim sadece tahmin ediyorum.Ben kremi o şekilde kullanıyorum gayet temiz oluyor

ben de buradaki yazılanlardan esinerek aldım ve kullandım 3 şişeyi bitirdik ailece:) ama... çocuklar beğenmediler,kıvamı ve rengi kokusu "iğrenç" diye,eşim beğendi (kaprisli değil zaten bu konularda). ben bazı özelliklerini beğendim bazılarını hayır. beğendiğim taraflar - saçlar çok parlıyor,ya tesaddüfen ya da şampuandan dolayı saç dökülmem BİRAZ azaldı, zararsız madde içermeyen şampuanlarla göre çok çok ucuzdur. beğenmediğm taraf: bana göre iyi yıkamıyor,yani saçı yıkıyor ama saç derisini diplerini yıkamıyor. saçık yağlı olmamasına rağmen, kirli hissi braktı hep. zamanla geçer düşündüm ama 3. şişe de bitince fark görmedim bu konuda,hatta sanki daha da kepeklendim gibi. bir daha sipariş verdim ama sanırım kulanmayacağım,eşim ve çocuklar kullansınlar şimdilik:) en azında içim rahat zararsız olduğu için. ben ise hem zarasız hem saçıma iyi gelecek şampuanı aramayı devam ediyorum. organicum u düşünüyorum birde TTO diye bir marka ilgimi çekmişti, TTO kullanan var mı acaba aranızda?

elimdeki şampuanlar bitirip anca sipariş verebildim.paylaşalım sonuçları kızlar...

bu doa şampuanı ben de aldım bi hafta oldu geleli 4 kez kullandım
benim dermatid sorunum var ya medikal şampuan kullanıcam ya da kimyasal yönden fakir bi şampuan
doa cazip geldi bi onu denenmemiştim deneyim dedim
saç diplerim çok rahatladıı kaşıntı yara kabuklanma
ilaç kullanmadığım halde geçti şimdilik
ama saçlarımı taramak ıslakken imkansızdı
buna rağmen kuruyunca yumuşacık oluyodu ne garip
siteye mail attım
denemem için hediye saç kremi yollucaklarmış
merakla bekliyorum ben de
bi de saçlarım taranır hale gelir yumuşak olursa değmesinler keyfime

Back