• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doa kozmetik

samelin evren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
33
13
3
31
doa. Kozmetik. Kullanan varmı? almak istiyorum ama tereddütlerim var özellikle sac bakim yaglari çok araştırdım mecidiefendi markasını kullanıyorum istedigim bazı yaglari uretmiyorlar doa kozmetik te buldum ama sahte yok sa dogal mi kullanan varsa yazabilirmi dogal mi yoksa sahte mi bir kac aktarlada sordum yoktu her hangi bilgi alamadım kullanan varsa bilgi verebilirler mi şimdiden teşekkürler.

Doa Kozmetik daha once kullandım tavsiye ederim gerçekten doğal olduğunu düşünüyorum

Akne karşıtı toniğini kullanıyorum düzenli. Cildime iyi gelen tek ürün diyebilirim. Aşırı yağlanan ve akneye meyilli bir cildim var. Bu tonik sayesinde yağlanma %90 azaldı.
Akne sabunu ve yosun sabununu da öneririm.
Şimdi gözenek serumu ve keratin saç bakım maskesini aldım. Maskeyi bir kez uygulayabildim henüz, hafif bir etki gördüm ancak ilk kullanımla alakalı olabilir. Devam edip göreceğim etkisini.

Ürünlerinin çok kullanıcısı var ama herhangi bir onay ya da sertifikaları yok. Sorunca da biz reklama, markaya değil insanlara hizmet vermeye çabalıyoruz diyorlar. Belki gerçekten güzel şeyler vardır ama içeriği belirsiz şeyleri almayı tercih etmiyorum. Doğal yağlar için arifoglu markasını öneririm. Ucuz etin yahnisi misali çoğu aktar markası aycicegine basıyor esansı koyuyor etiketi.
doa kozmetiğee tekrar dönecek olursak ilk duyduğum ve öğrenci bütçemin kısıtlı olması nedeniyle güneş kremini almıştım. o yaz tüm burnumu çil kaplamıştı. Halen kalan lekeler var ama kremi değiştirince artış durdu. Böyle riskli bileşenler olan ürünlerdense sabun, lavanta ve gül suyu gibi ürünlerine sans verilebilir.

Back