- 11 Şubat 2024
- 170
- 146
- 18
- Konu Sahibi strongwoman0687
-
evet öyle görünüyor ama ben daha nereden başlayacağımı bile bilemiyorumiyi bi marka olduğunu biliyorum kullananlar memnun genelde
görüyorum twitterda cilt sorunlarını yazanlara rutin olşturuyolar sosyal medyadan mesaj atınevet öyle görünüyor ama ben daha nereden başlayacağımı bile bilemiyorum
aa öyle mi bilmiyordum teşekkür ederimgörüyorum twitterda cilt sorunlarını yazanlara rutin olşturuyolar sosyal medyadan mesaj atın
Ne demek rica ederimaa öyle mi bilmiyordum teşekkür ederim
Retinol kışın kullanılır ve kullanılmasının bir sürü prosedürü var onları Youtubedan araştırıp seneye kullanırsınız. Yazın ginseng içeren bir ürün+ üzerine peptid içeren bir ürün kullanabilirsinizArkadaşlar merhaba,
36 yaşındayım ve şimdiye kadar cildim çok fazla günlük bakım uygulamadım açıkcası ihtiyaç da duymadım. Şimdilerde siyah nokta, gözenek, güneş lekesi problemim var ve böyle yüzüm artık yavaş yavaş aşağı doğru iniyor gibi görüyorum. Retinol ve serumlara başlamak istiyorum ama o kadar çok marka var ki kafam karıştı. Doa kozmetik doğal olduğu için herkes çok önermiş siz neler önerirsiniz, geç kalmış olabilirim ama nereden başlamalıyım?
Şimdiden teşekkürler, sevgiler
çok teşekkür ederim ben de çok ikilemde kaldım, cildiyeden randevu aldım onunla görüşüp karar vereceğim artıkRetinol kışın kullanılır ve kullanılmasının bir sürü prosedürü var onları Youtubedan araştırıp seneye kullanırsınız. Yazın ginseng içeren bir ürün+ üzerine peptid içeren bir ürün kullanabilirsiniz
Rica ederimçok teşekkür ederim ben de çok ikilemde kaldım, cildiyeden randevu aldım onunla görüşüp karar vereceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?