- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
Eki Görüntüle 458601
Cicilerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ozonun suyunu döküp buzluga attım hemen öyle yapıyoduk dimi :26:
Oh sonunda güle güle kullan tatlım
Evet suyu dök tekrar kabına koy buzluğa at
ben bugüne kadar hiç yazmadım ama çok sıkı takipcinizim doa nın şampuanını saç kremini shea butter ozon yağı argan yağı fesleğen kremi aldım 2 tanede solid göndermişler sandal ağacı ve sümbül bende bir acayiplik var sanırım kokularını sevmedim ne solidlerin, ne yağların, ne şampuanların bide shea yı kullanamıyorum çok katı sürülmüyor saçlarıma gelince daha sakin elektriklenmiyor ama keratin bakımı yaptım ve aynı anda şampuanı kullanmaya başladım doğal olarak bu etki şampuandanmı keratindenmi bilemedim yani siz gibi etkiler göremedim ama devam yinede :)
bide kargo şirketi benden kargo bedeli aldı normali almaması şikayet ettim sizde öyle bir sorun oldumu?
Hayır tatlım kargo ücreti hiç ödemedim ben şahsen:44:
Sandal ağacı çok güzel kokuyor şekerli yapıda kokusu ben angel a baz yapıyorum sandalı.
Cildine solidi yedirip üstüne kendi parfümünü sıkarsan hem daha hoş kokular elde edersin ve sıktığın parfümün kalıcılığı 2-3 kat artıyor
Mesela solidleri duştan sonra rolon yada deodorant mantığıyla koltuk altıma uyguluyorum sayesinde ne deodorant nede rolon kullanmıyorum artık.
Shea butter ın üzerinde parmağını biraz gezdir kullanacağın miktar elinin ısısıyla eriyor aklında olsun
Sampuanı parça parça uygula ve lütfen iyi durula şampuanda en çok yaşanan sorun ay saçım başıma yapıştı, ay saçım yağlı kaldı oluyor.
Yeni nesil 400ml lik saç kreminde keratin var ne kadar tutarsan saçında o kadar iyidir yani, diplere sürmemelisin ayrıca
Son düzenleme: