kızlar doa kozmetikten bana ve bır kac arkadasa gelmıştı bu keratınlı sac maskesı.daha once selectıve ın keratın maskesını denemıs bırı olarak kıyaslamayı cok rahat yaptım.doa nın maskesı sacımın ön kısımlarındakı yanıkları 1 uygulamada yok ettı neredeyse.cok saskınım acıkcası.sızde de ne gıbı etkılerı oldu paylasırsanız sevınırım.ayrıca ısrarla ucretsız yolluyorlar bu urunu.bu baslıgıda actım kı sıparıs verırken muhakkak not dusun ısteyın ve deneyın.cıddı anlamda mukemmel bır urun ve ucret almadan yollamaları cabası.ben kolay kolay tavsıye baslıgı acmam ınanmadıgım urunede asla kefıl olmam tum kk hatunlarının bundan faydalanmasını ıstedım ınsallah sızde super sonuclar alırsınız.ne demişler denemesi bedava:)))
canım ben sacımı sampuanlamadan yıkadım ve suyunu havluyla ıyıce alıp sacımın boy ve uclarına surdum tarayarak yedırdım.bekletebıldıgım kadar beklettım ama en az 2 saatmıs suresı.sonrada yıkadım normal sampuanımla canım.dene mutlaka yorumlarını merak edıyorum tatlımBende doayla buradki yorumlarla tanistim ve bundan sonra baska bi marka kullanmayi dusunuyorum . Hem cok ilgililer hem urunleri kaliteli hemde uygun hepsi bi arada kesinlikle tebrik.etmek lazm .) Dersim sen.nasil kullandin maskeyi ne kadar surdun bende uygulamayi dusuniyorum bugun .) Umarim benimde.kiriklarim ve yipranmisliklarim tamamen giderv.)
canım ben yukarda tarıf ettıgım gıbı kullandım cokta memnun kaldım.bugun geceden surup sabah yıkamayı dusunuyorum bu yuzden strecle sarıp denıycem sabahta yıkarım sonucları paylasırım gene.ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ve hıc bır farkı yok hatta bu sankı ılk kullanmama ragmen daha bı guzel oldu.bılmıyorum doanın urunlerı bana cok ıyı gıdıyor ınsallah sızdede aynı etkıyı yaratır canımSırf şu maskeyi alabilmek için sipariş getim ben de
Şaka tabi, yine ihtiyaçtan sipariş verdim, merakla bekliyorum maskemi de, kullanım önerin var mı? Kaç saat tutuyorsun başında? ısı veriyor musun v.s?
oylemı canım sacındakı yıpranık yanık kısım varmıydı acaba nasıl bır etkısı olmus merak edıyorum.ben kullanamadığımı soylemiştim ama teyzem kullanmış çok çok memnun kakmış :)
evet canım saglıklı sactada etkılerını gorebılırız sayende yorumlarını beklıyoruz canımbende
kullanmak için haftasonunu bekliyorum uzun süre bekletebilmek için saçımla ilgili bir sorunum yok ama bakalım bende artı ne faydası olacak
oyle canım ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ama bu daha bı ıyı geldı.tabı her urun herkeste aynı etkıyı yaratmıyor ama cok begendım ustelıkte ucretsız olması ayrıca hosuma gıttı herkes kullanabılır boylece.sendekı sonuclarını cok merak edıyorum mavıkuscum ınsallah sanada cok ıyı gelırBana da geldi keratinli maske hediye olarak. Maskeyi kullanmak için ıslak saçta bekletmek gerekiyormuş. Burası için bu biraz zor, iyice streçle kapatmak gerekiyor. Etkisini merak ediyorum ben de
Keratinli dediyse piyasadakilerin kaç katı koymuştur doa, etkili olur sanıyorum
oyle canım ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ama bu daha bı ıyı geldı.tabı her urun herkeste aynı etkıyı yaratmıyor ama cok begendım ustelıkte ucretsız olması ayrıca hosuma gıttı herkes kullanabılır boylece.sendekı sonuclarını cok merak edıyorum mavıkuscum ınsallah sanada cok ıyı gelır
aynı sey benımde aklıma ve maıl attım.ben urunden cok memnun kaldım satmıyorsunuzda bıtınce nasıl temın edıcem zırt pırt ısteyecek degılız nasıl olacak dedım.verdıklerı cevap:zırt pırt isteyiniz efendımBence böyle bir ürünü ücretsiz yollamaları ileride başlarına dert açacak
Sonuçta memnun kalan devamlı isteyecek, bakalım baş edebilecekler mi
aynı sey benımde aklıma ve maıl attım.ben urunden cok memnun kaldım satmıyorsunuzda bıtınce nasıl temın edıcem zırt pırt ısteyecek degılız nasıl olacak dedım.verdıklerı cevap:zırt pırt isteyiniz efendımartık gunah benden gıttı valla
canım gramı yazmıyor ustunde ama cok kuck degıl tamnınımce 150 gr vardır ama bu tabı tamamen tahmınPişman ederim onları, nereden yolladık bu maskeyi diye saçlarını başlarını yolarlarBenden de gitti günah..
Mail atayım da bana bir kaç tane yollasınlar, sonraki siparişlerimin hediyelerini toptan alayım, mazallah tükenir falan
Bu arada bu maskenin miktarı ne kadar canım?
Selective inkini ben de kullanıyorum, o 200 ml baya büyük, bu da aynı mı?
kesınlıkle benıde cok etkıledı.basta cok tuhaf geldı tavırları ılla bır cıkar menfaat arıyor ınsan altında ne yalan soyleyeyım bende aradım.malum oyle ogretılmıs bıze 'babasının hayrınamı yapıyorlar'mantıgı suphesı yerlestırılıyor.neysekıı hem urunlerınden memnunum fazlasıyla hemde calısanlardan.ınsallah hep boyle kalırlarMaskenin yanında "her şey satılık değil" diye bir açıklama geldi ya, farkettim de o açıklama beni çok etkilemiş. Dünyada böyle insanların kaldığını bilmek çok güzel. Firma veya şirket demek istemiyorum doa için. Çünkü bildiğimiz şirket sahipleri karlarını arttırmak için ne lazım geliyorsa yaparlar
Doa şirket değil, onlar insan
Zaten ürünlerinden memnunum ama aileme de kullandıracağım kesinlikle artık. SLS li zararlı şeyler kullanmasınlar, hem doa dan alsınlar ne alacaklarsa. Arkadaş çevrem de yine aynı şekilde
sevındım onun adınada canım bakalım ınsallah kullanan herkese ıyı gelırCanim teyzemin bebisi var malum pek kuafore flan gidemyo son zamnarda yipranmsti saclari cok iyi gelms oyle dedi emin olmamakla birlkte sacini onardgini ve parlaklik versigini dusunuyorum .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?