• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar doa kozmetikten bana ve bır kac arkadasa gelmıştı bu keratınlı sac maskesı.daha once selectıve ın keratın maskesını denemıs bırı olarak kıyaslamayı cok rahat yaptım.doa nın maskesı sacımın ön kısımlarındakı yanıkları 1 uygulamada yok ettı neredeyse.cok saskınım acıkcası.sızde de ne gıbı etkılerı oldu paylasırsanız sevınırım.ayrıca ısrarla ucretsız yolluyorlar bu urunu.bu baslıgıda actım kı sıparıs verırken muhakkak not dusun ısteyın ve deneyın.cıddı anlamda mukemmel bır urun ve ucret almadan yollamaları cabası.ben kolay kolay tavsıye baslıgı acmam ınanmadıgım urunede asla kefıl olmam tum kk hatunlarının bundan faydalanmasını ıstedım ınsallah sızde super sonuclar alırsınız.ne demişler denemesi bedava:)))

Son düzenleme:
kızlar bu gece maskeyı geceden surup sabah yıkayacagım daha ıyı bır sonuc beklıyorum sızınlede paylasırım sabah

Bende doayla buradki yorumlarla tanistim ve bundan sonra baska bi marka kullanmayi dusunuyorum . Hem cok ilgililer hem urunleri kaliteli hemde uygun hepsi bi arada kesinlikle tebrik.etmek lazm .) Dersim sen.nasil kullandin maskeyi ne kadar surdun bende uygulamayi dusuniyorum bugun .) Umarim benimde.kiriklarim ve yipranmisliklarim tamamen giderv.)

kızlar doa kozmetikten bana ve bır kac arkadasa gelmıştı bu keratınlı sac maskesı.daha once selectıve ın keratın maskesını denemıs bırı olarak kıyaslamayı cok rahat yaptım.doa nın maskesı sacımın ön kısımlarındakı yanıkları 1 uygulamada yok ettı neredeyse.cok saskınım acıkcası.sızde de ne gıbı etkılerı oldu paylasırsanız sevınırım.ayrıca ısrarla ucretsız yolluyorlar bu urunu.bu baslıgıda actım kı sıparıs verırken muhakkak not dusun ısteyın ve deneyın.cıddı anlamda mukemmel bır urun ve ucret almadan yollamaları cabası.ben kolay kolay tavsıye baslıgı acmam ınanmadıgım urunede asla kefıl olmam tum kk hatunlarının bundan faydalanmasını ıstedım ınsallah sızde super sonuclar alırsınız.ne demişler denemesi bedava:)))

Sırf şu maskeyi alabilmek için sipariş getim ben de :9:
Şaka tabi, yine ihtiyaçtan sipariş verdim, merakla bekliyorum maskemi de, kullanım önerin var mı? Kaç saat tutuyorsun başında? ısı veriyor musun v.s?

Bende doayla buradki yorumlarla tanistim ve bundan sonra baska bi marka kullanmayi dusunuyorum . Hem cok ilgililer hem urunleri kaliteli hemde uygun hepsi bi arada kesinlikle tebrik.etmek lazm .) Dersim sen.nasil kullandin maskeyi ne kadar surdun bende uygulamayi dusuniyorum bugun .) Umarim benimde.kiriklarim ve yipranmisliklarim tamamen giderv.)
canım ben sacımı sampuanlamadan yıkadım ve suyunu havluyla ıyıce alıp sacımın boy ve uclarına surdum tarayarak yedırdım.bekletebıldıgım kadar beklettım ama en az 2 saatmıs suresı.sonrada yıkadım normal sampuanımla canım.dene mutlaka yorumlarını merak edıyorum tatlım

Sırf şu maskeyi alabilmek için sipariş getim ben de :9:
Şaka tabi, yine ihtiyaçtan sipariş verdim, merakla bekliyorum maskemi de, kullanım önerin var mı? Kaç saat tutuyorsun başında? ısı veriyor musun v.s?
canım ben yukarda tarıf ettıgım gıbı kullandım cokta memnun kaldım.bugun geceden surup sabah yıkamayı dusunuyorum bu yuzden strecle sarıp denıycem sabahta yıkarım sonucları paylasırım gene.ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ve hıc bır farkı yok hatta bu sankı ılk kullanmama ragmen daha bı guzel oldu.bılmıyorum doanın urunlerı bana cok ıyı gıdıyor ınsallah sızdede aynı etkıyı yaratır canım

Ben bugun yapcaktim ama ne yazik ki yapamadim ya .) Insallah 2 gun sonra .) Yorumunu bekliyorum dersim ay ne isim var benim bu saatte burda .)

bende
kullanmak için haftasonunu bekliyorum uzun süre bekletebilmek için saçımla ilgili bir sorunum yok ama bakalım bende artı ne faydası olacak

kızlar geceden surup sabah yıkadım ve cok daha ıyı bır sonuc aldım demekkı bekletme suresı uzadıkca daha ıyı oluyor.cıddı cıddı devamlı kullanacagım bır urun oldu bu.ama sınuzıtı olanlar ıcın rısklı olabılır geceden bekletmek.yada strecın ustunede bır tulbent gıbı bı seyle sarıp usumesını engelleyebılırsınız.kokusuda hos ve kalıcı ben cok severım sacta kokuyu hosuma gıttı kızlar.

ben kullanamadığımı soylemiştim ama teyzem kullanmış çok çok memnun kakmış :)
oylemı canım sacındakı yıpranık yanık kısım varmıydı acaba nasıl bır etkısı olmus merak edıyorum.

bende
kullanmak için haftasonunu bekliyorum uzun süre bekletebilmek için saçımla ilgili bir sorunum yok ama bakalım bende artı ne faydası olacak
evet canım saglıklı sactada etkılerını gorebılırız sayende yorumlarını beklıyoruz canım

Bana da geldi keratinli maske hediye olarak. Maskeyi kullanmak için ıslak saçta bekletmek gerekiyormuş. Burası için bu biraz zor, iyice streçle kapatmak gerekiyor. Etkisini merak ediyorum ben de

Keratinli dediyse piyasadakilerin kaç katı koymuştur doa, etkili olur sanıyorum

Bana da geldi keratinli maske hediye olarak. Maskeyi kullanmak için ıslak saçta bekletmek gerekiyormuş. Burası için bu biraz zor, iyice streçle kapatmak gerekiyor. Etkisini merak ediyorum ben de

Keratinli dediyse piyasadakilerin kaç katı koymuştur doa, etkili olur sanıyorum
oyle canım ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ama bu daha bı ıyı geldı.tabı her urun herkeste aynı etkıyı yaratmıyor ama cok begendım ustelıkte ucretsız olması ayrıca hosuma gıttı herkes kullanabılır boylece.sendekı sonuclarını cok merak edıyorum mavıkuscum ınsallah sanada cok ıyı gelır

oyle canım ben selectıve ınkınıde kullanmıstım ama bu daha bı ıyı geldı.tabı her urun herkeste aynı etkıyı yaratmıyor ama cok begendım ustelıkte ucretsız olması ayrıca hosuma gıttı herkes kullanabılır boylece.sendekı sonuclarını cok merak edıyorum mavıkuscum ınsallah sanada cok ıyı gelır

Bence böyle bir ürünü ücretsiz yollamaları ileride başlarına dert açacak :1:
Sonuçta memnun kalan devamlı isteyecek, bakalım baş edebilecekler mi:9:

Bence böyle bir ürünü ücretsiz yollamaları ileride başlarına dert açacak :1:
Sonuçta memnun kalan devamlı isteyecek, bakalım baş edebilecekler mi:9:
aynı sey benımde aklıma ve maıl attım.ben urunden cok memnun kaldım satmıyorsunuzda bıtınce nasıl temın edıcem zırt pırt ısteyecek degılız nasıl olacak dedım.verdıklerı cevap:zırt pırt isteyiniz efendım:1::1::1:artık gunah benden gıttı valla :1::1::1:

aynı sey benımde aklıma ve maıl attım.ben urunden cok memnun kaldım satmıyorsunuzda bıtınce nasıl temın edıcem zırt pırt ısteyecek degılız nasıl olacak dedım.verdıklerı cevap:zırt pırt isteyiniz efendım:1::1::1:artık gunah benden gıttı valla :1::1::1:

Pişman ederim onları, nereden yolladık bu maskeyi diye saçlarını başlarını yolarlar :1: Benden de gitti günah..
Mail atayım da bana bir kaç tane yollasınlar, sonraki siparişlerimin hediyelerini toptan alayım, mazallah tükenir falan :1:

Bu arada bu maskenin miktarı ne kadar canım?
Selective inkini ben de kullanıyorum, o 200 ml baya büyük, bu da aynı mı?

Son düzenleme:
Pişman ederim onları, nereden yolladık bu maskeyi diye saçlarını başlarını yolarlar :1: Benden de gitti günah..
Mail atayım da bana bir kaç tane yollasınlar, sonraki siparişlerimin hediyelerini toptan alayım, mazallah tükenir falan :1:

Bu arada bu maskenin miktarı ne kadar canım?
Selective inkini ben de kullanıyorum, o 200 ml baya büyük, bu da aynı mı?
canım gramı yazmıyor ustunde ama cok kuck degıl tamnınımce 150 gr vardır ama bu tabı tamamen tahmın:1::1:

Maskenin yanında "her şey satılık değil" diye bir açıklama geldi ya, farkettim de o açıklama beni çok etkilemiş. Dünyada böyle insanların kaldığını bilmek çok güzel. Firma veya şirket demek istemiyorum doa için. Çünkü bildiğimiz şirket sahipleri karlarını arttırmak için ne lazım geliyorsa yaparlar
Doa şirket değil, onlar insan

Zaten ürünlerinden memnunum ama aileme de kullandıracağım kesinlikle artık. SLS li zararlı şeyler kullanmasınlar, hem doa dan alsınlar ne alacaklarsa. Arkadaş çevrem de yine aynı şekilde

Maskenin yanında "her şey satılık değil" diye bir açıklama geldi ya, farkettim de o açıklama beni çok etkilemiş. Dünyada böyle insanların kaldığını bilmek çok güzel. Firma veya şirket demek istemiyorum doa için. Çünkü bildiğimiz şirket sahipleri karlarını arttırmak için ne lazım geliyorsa yaparlar
Doa şirket değil, onlar insan

Zaten ürünlerinden memnunum ama aileme de kullandıracağım kesinlikle artık. SLS li zararlı şeyler kullanmasınlar, hem doa dan alsınlar ne alacaklarsa. Arkadaş çevrem de yine aynı şekilde
kesınlıkle benıde cok etkıledı.basta cok tuhaf geldı tavırları ılla bır cıkar menfaat arıyor ınsan altında ne yalan soyleyeyım bende aradım.malum oyle ogretılmıs bıze 'babasının hayrınamı yapıyorlar'mantıgı suphesı yerlestırılıyor.neysekıı hem urunlerınden memnunum fazlasıyla hemde calısanlardan.ınsallah hep boyle kalırlar

ve daha cok fırma bu sekılde yaklasır ınsanlara

Canim teyzemin bebisi var malum pek kuafore flan gidemyo son zamnarda yipranmsti saclari cok iyi gelms oyle dedi emin olmamakla birlkte sacini onardgini ve parlaklik versigini dusunuyorum .)

Canim teyzemin bebisi var malum pek kuafore flan gidemyo son zamnarda yipranmsti saclari cok iyi gelms oyle dedi emin olmamakla birlkte sacini onardgini ve parlaklik versigini dusunuyorum .)
sevındım onun adınada canım bakalım ınsallah kullanan herkese ıyı gelır

Back