Dnden Bugne Mchael Jackson

Mirası kime?

Sanatçının mirası konusunda en şanslı isim, 2 çocuğunun annesi olan Debbie Rowe... Ancak Jackson'ın, çocuklarına kendi annesinin bakmasını vasiyet ettiği de belirtiliyor. Bu durumda miras anneye kalacak. Michael Jackson'ın kaset satışları ve diğer reklam gelirleri hesaba katıldığında servetinin yaklaşık bir milyar doları bulduğu belirtiliyor.

'Onu affettim'

Michael Jackson'ın taciz ettiği ileri sürülen çocuk da:mymeka:, yıldız şarkıcının ölümünün ardından bir açıklama yaptı. 1993'te,

13 yaşındayken Jackson'ın tacizine maruz kaldığı öne sürülen Jordan Chandler:mymeka:, şarkıcıyı affettiğini söyledi.

Çocuğun ailesikötükedihüso davayı mahkemeye gitmeden kapatmıştı.

9d5ead7b-e735-4fcb-bf09-3bc875a09322.jpg

'Michael terapiyi kabul etmişti'

Son saatlerinde Michael Jackson ile birlikte olan ve adı şüpheli listesinde geçen doktor Conrad Murray, dün ilk kez ortaya çıkarak bir açıklama yaptı.

Dr. Murray, ünlü şarkıcı ile 13 gün önce çalışmaya başladığını belirterek, "Bana 13 gün önce Demerol enjekte ettirmek istedi" dedi.

Doktor Murray, ünlü sanatçının ağrı kesici bağımlılığının tedavisi için terapi görmeyi kabul ettiğini ve yaşasaydı, Jackson'ın ıngiltere turnesinde de yanında 24 saat uyanık duracak bir görevli bulunduracağını belirtti.

Los Angeles polisi ise yaptığı açıklamada, önceki günkü haberlerde "şüpheli" olduğu belirtilen doktorun arananlar listesinde olmadığını açıkladı.

Jackson çocuklarını yıllarca böyle maskeler, battaniyeler ya da tüller ardında gizledi.

Paris ve Prens Micael 1 yıllar önce küçücükken bir paparazzi tarafından uzaktan böyle görüntülenmişti.
O zamandan bu yana da yakın çevreleri dışında ikisinin de yüzünü gören olmadı.

Otopsiden şoke eden detaylar

güncellenme zamanı 14.00 | 29.6.2009

Popun kralı Michael Jackson'ın ani ölümü tüm dünyada müthiş tepkilere yol açarken, otopsi raporundan da ilk detaylar sızmaya başladı. Bu detaylar da en az ani ölümü kadar şok edici... Ünlü starın ölümünden sadece bir gün önce "Reflex" ajansı tarafından çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. Michael Jackson prova sırasında görünüyor. Bu durumda ani ölümü daha da esrarengiz bir hal alıyor.

ılk otopsi raporu henüz açıklanmadı. Jackson'ın ailesi ise bağımsız bir patolog tarafından yapılacak ikinci otopsiyi istedi. ıkinci otopsi de yapıldı ama o da henüz açıklanmadı. Ünlü starın ölümü böylelikle esrarını korumaya devam ediyor.

Ancak bugün, ilk otopsinin detayları medyaya sızdı. Amerikan internet sitelerinde ve bazı televizyon kanallarında bu ilginç ayrıntılar tartışılmaya başlandı.

ışte otopsi raporundan sızan şok edici detaylar:

- Michael Jackson sadece 50 kiloydu ve bir deri bir kemik görünümünde.

- Saçları tamamen dökülmüş. Peruk takıyordu.

- Midesinde bir dizi ilaçtan başka bir şey yoktu. Jackson'ın en son 6 saat önce bir meyva yemiş olabileceği saptandı. Midesinde bulunan ilaçlardan örnekler toksikoloji incelemesi için laboratuvara gönderildi.

- Dizlerinde ve baldırlarında açıklanamayan morluklar mevcut.

- Sırtında 10 santimetrelik bir kesik izi mevcut. Bu da kısa süre önce düştüğünü ve bir şeye çarptığını gösteriyor.

- Kollarında, kalçasında ve bacaklarında sayısız iğne izi bulundu. Uzun süreden beri iğne yapıldığını gösteren izler.

- Kalbinin üzerinde ve yakınında 4 iğne izi bulundu. Bunlar Jackson'ın kalbini yeniden çalıştırmak amacıyla yapılmış adrenalin iğnelerinin izleri. Ancak bu iğnelerden üçü kalp duvarına zarar vermiş.

- Kalp masajı sırasında iki kaburgası zedelenmiş.

- Tekrarlanmış estetik ameliyatlar nedeniyle burun köprüsü kemiği tamamen yok olmuş, yüzünün sağ tarafı çökmüş durumda.

ışte pop kralının otopsi raporunun, medyaya sızan şok edici detayları. Ve ilginç bir ayrıntı daha dikkat çekti.

Otopsi raporuna göre Michael Jackson cilt kanserini tamamen yenmiş görünüyor. Göğüs kısmında bulunan kanserli hücrelerin başarılı bir ameliyatla tamamen temizlendiği ve gördüğü tedavi sonucunda yeni hücrelerin oluşmadığı belirlendi.

Şimdi ise uzun süredir günde bir defa ve çok az yemek yediği bilinen, ama bol miktarda ilaç alan, ağrı kesici iğneler yapılan Michael Jackson'ın bu durumuna neden doktorunun, yakın çevresinin ve ailesinin göz yumduğu cevap arayan en önemli sorulardan biri haline geldi.

Jackson’a son ağrı kesici iğneyi yapan özel doktoru ve kalp uzmanı Dr. Conrad Murray’ın, starın ölümdeki rolünün daha iyi incelenmesi istiyor.

Dün bir kez daha sorgulanan Dr. Murray, hâlâ zanlı olarak görülmese de, avukat tuttu. Los Angeles polisi de Jackson ölürken yanında bulunan tek kişi olan Dr. Murray’ın şüpheli değil, tanık olduğunu üzerine basa basa bir kez daha yineledi. Ancak, polis Murray’ın otomobiline de arama yapmak için el koydu.

Bu arada Dr. Murray'ın sadece 11 gün önce Jackson'ın özel doktoru olarak AEG Live sigorta şirketi tarafından kiralandığı ve göreve başladığı belirtiliyor. Firma, Jackson'ın Londra konserlerinin de planlayıcısı olduğu ileri sürüldü.

Olayı inceleyen Los Angeles polisi "Bu bir cinayet soruşturması" açıklamasını yaptı.

fft17_mf299946.Jpeg

Ona en yakın kadın konuştu!
Michael Jackson ile uzun yıllar birlikte çalışan dadı Grace Rwaramba'nın basına yaptığı, "Michael'ın bir akrabası aradı ve bana 'Michael evde hiç nakit para saklıyor muydu. Saklıyorsa nerede? Söyler misin? Şuan evdeyim. Sen yerini bilirsin" dedi. Ben de ona çöp kutusuna ve halıların altına bakmasını söyledim" açıklamaları büyük yankı uyandırdı

Michael Jackson'ın üç çocuğunun bakımıyla yakından ilgilenen dadı Grace Rwaramba, Pop Kralı'nın ölümünün ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17 yıldır sanatçının yanından hiç ayrılmayan, beş sene sekreterliğini , oniki sene de çocuklarının bakıcılığını yapan Grace sessizliğini bozdu.

Jackson'ın ölüm haberini aldığında Londra'da olduğunu belirten dadı Grace, gazeteci Daphne Barak'ın sorularını yanıtladı ve "O korkunç haberi aldığımda Londra'daydım. Havaalanına gitmek için hazırlanırken bir telefon geldi. Michael'ın bir akrabası arıyordu ve bana 'Michael evde hiç nakit para saklıyor muydu. Saklıyorsa nerede? Söyler misin? Şu an evdeyim. Sen yerini bilirsin" dedi. Ben de ona çöp kutusuna ve halıların altına bakmasını söyledim. Düşünebiliyor musunuz? Michael'ı kaybedeli daha bir kaç saat olmuş ve bana paralar nerede diye soruyorlar" dedi.

Açıklamalarına dürüstçe devam eden Grace, "Bana çocukların ağladığını, beni sorduklarını, babalarının öldüğüne inanmadıklarını ve çabuk gelmem gerektiğini söylediler" açıklamasında bulundu.

Röportaj sırasında göz yaşlarını zor tutan Grace, "Son zamanlarda hiçbirşey yemiyordu. Çocuklar da babalarına birşey olacak diye korkuyordu. Hepsi benim ellerimde büyüdü. Onlar da bakımsız kalmıştı. Kimse odalarını temizlemiyordu. Çünkü Michael temizlikçi kadının parasını ödemiyordu. Ben de Michael'in maddi sıkıntı çektiğini, temizlenmediğini, traş bile olmadığını ve yemek yemediğini söylüyordum" dedi ve ekledi;

"Çocuklarla gülüyorduk, oynuyorduk. Ama etrafta Michael olduğu zaman donuyorlardı. Çocuklar maske takmayı hiç sevmeseler de o takmalarını istiyordu. Beni en çok şaşkına çeviren şeyse, bir öğretmenlerinin olmamasıydı. Diğer çocuklarla oynayamıyorlardı ve onlara hayatı öğretecek bir öğretmenleri yoktu"

Jackson, yapım şirketinde yıllar önce birlikte çalıştığı Rwaramba'ya çok güveniyor ve çocuklarını ona emanet ediyordu. Kararlarını alırken Rwaramba'nın fikirlerine çok önem veren ünlü şarkıcı, onsuz adımını atmıyordu. Jackson'ın çocuklarını görmek isteyen akrabaları, Rwaramba'dan onay alıyordu.

fft17_mf300048.Jpeg

Michael Jackson'ın babası kahkaha atıyor

MıCHAEL Jackson’ın babası Joe Jackson, oğlunun ölümünden sadece 2 gün sonra yakın arkadaşı insan hakları savunucularından politikacı ve papaz Jesse Jackson ile kahkaha atarken görüntülendi. ıngiliz gazeteleri, haberi ‘En tiksindirici kahkaha’ başlığıyla duyurdu. Ünlü yıldızın babası Joe Jackson’ın kahkahalar atarken görüntülenmesi, oğlunun ölümünden önce kötüye giden sağlığı konusundaki duyarsızlığı yeniden eleştiri konusu oldu.

Michael Jackson’ın doktoru konuştu

Michael Jackson’ın doktoru bir sözcü aracılığıyla polis tarafından zanlı olarak görülmediğini açıkladı. Michael Jackson’ın sağ gören son kişi olan kardiyolog Conrad Murray, polis tarafından iki kez sorgulandı.
Doktorun sözcüsü Miranda Sevcik, yazılı açıklama yaparak, Murray’in polise Jackson’ın ölümüyle ilgili bazı tutarsızlıklarla ilgili bilgi verdiğini, kendisine zanlı durumunda olmadığını sadece bu trajedinin bir tanığı olduğunu söylediklerini belirtti.
Sevcik, pop kralını hastaneye götüren ambulansın içinde olan doktorun aileyi teselli etmek amacıyla saatlerce hastanede kaldığını da belirtti ve Jackson’ın ölümünden beri Los Angeles’ta bulunduğunu ifade etti. Sözcü, doktorun yetkililerle tam bir işbirliği yapmaya devam edeceğini de kaydetti.
Murray, Jackson’a ölümünden kısa süre önce güçlü bir analjezik olan Demerol verdiği için soruşturmanın merkezindeki isim olmuştu. Bu arada, Jackson’ın ölüm haberini veren ilk gazete olan Los Angeles Times, Jackson’ın ölmeden önce, Londra’da vereceği konserlere hazırlanmak için genel bir prova yaptığını ve onu görenlerin Jackson’ın “tam formda” olduğunu söylediğini yazdı.
Haberde, konserlerin sorumlusu Randy Phillips’in de genel provada hazır bulunduğu ve Michael Jackson’ın “mükemmel” olduğunu ve provanın, yıldızın laranjit sorununa rağmen gece yarısını geçtiğini söylediği ifade edildi. Gazete, Jackson’ın menajeri Frank Dileo’nun, “Bir bardak su bile içmedi ya da dinlenmedi, şarkıdan şarkıya geçiyordu. Bana ne kadar mutlu olduğunu ve işlerin tam istediği gibi gittiğini söylemişti” dediğine de yer verdi. Öte yandan, pop kralının ölümüyle tıpkı Elvis Presley’in ölümünden sonra olduğu gibi albüm ve hatıra eşya satışlarının patladığı belirtildi.

“Jackson’a hiçbir güçlü analjezik vermedim”

ABD’nin Los Angeles kentindeki evinde aniden fenalaşarak ölen Michael Jackson’ın özel doktoru Conrad Murray, pop kralına hiçbir güçlü analjezik vermediğini açıkladı. Murray’nin avukatı Edward Chernoff, Los Angeles Times gazetesine açıklamada bulunarak, “Murray’nin Michael Jackson’a ani ölümünden önce güçlü bir analjezik (ağrı kesici) enjekte ettiği yönündeki haberler tamamen yanlıştır” dedi.
Chernoff açıklamasında, “Demerol verilmedi. (Bir başka analjezik)
OxyContin de verilmedi” ifadesini kullandı.
Jackson’ın ölümünü ilk duyuran TMZ.com sitesi, Conrad Murray’nin şarkıcıya ölümünden az önce Demerol verdiğini bildirmişti. Murray, polis tarafından iki kez sorgulandı.

nasılsa gerçek ortaya çıkacak:eek:lmaz:...doktor kendi kendine konuşsun bakalım:umursamaz:

ne doğrudur derim ne de yalandır derim...bekleyip göreceğizmafoldumben

Sarduşuuumm,bu gün TV de intihar olasılığından bahsediyorlardı.Öyle bir gelişmeden haberin var mı canısı??
Çocukların niye bazılarının yüzleri açık..bazılarının kapalı acaba???

Sarduşuuumm,bu gün TV de intihar olasılığından bahsediyorlardı.Öyle bir gelişmeden haberin var mı canısı??

evet dağ çiçeğim islamiyete çamur atmak için atılmış iddaa olduğunu düşünüyorum...hem islami cemiyet sıkıştırmış da intihar etmiş diyorlar hem de intihar etmek günah olduğu için falan işte bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum...

çiçeğim ölmediğini öldü numarası yaptığını bile iddaa edenler varkafamçokkarıştıtabiki asla inanmıyorum böyle bir şeye...öldüğüne inanmak istemeyen hayranları mı çıkarttı bu iddaayı da acabakaydirigubbakcemile3 töbe töbe:kedi:

evet dağ çiçeğim islamiyete çamur atmak için atılmış iddaa olduğunu düşünüyorum...hem islami cemiyet sıkıştırmış da intihar etmiş diyorlar hem de intihar etmek günah olduğu için falan işte bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum...

çiçeğim ölmediğini öldü numarası yaptığını bile iddaa edenler varkafamçokkarıştıtabiki asla inanmıyorum böyle bir şeye...öldüğüne inanmak istemeyen hayranları mı çıkarttı bu iddaayı da acabakaydirigubbakcemile3 töbe töbe:kedi:

Canımcım,TV lerde kendisi değil abisi İslamiyet i seçmiş dediler..:sm_confused:fisfisfis

Evet tatlım ne yazıkki,Marlyn den Elvis e,Ahmet Kaya ya kadar..bu böyle.a.s.Adet olmuş.öyle olmasını istediği için herhalde insanlar..:sm_confused:

Canımcım,TV lerde kendisi değil abisi İslamiyet i seçmiş dediler..:sm_confused:fisfisfis

çiçeğim abisinden sonra michael de islamiyete geçmiş deniyor...fakat açıklama yapmamış deniyor...bin tane şey deniyorkafamçokkarıştı

asıl şimdi getireceğim komple teorilerine aklın duracakkaydirigubbakcemile3

"Michael rahibe kılığında kaçtı"

Pop müziğin ilahı Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili internetteki komplo teorileri gündem oluşturdu.

Ünlü pop yıldızı Michael Jackson yaşamını yitirdi. Ancak ölüm nedeni hala kesin olarak bilinmiyor. Ailesi ikinci bir otopsi yapılmasını istedi. Bu arada internet siteleri de boş durmadı. ınternet sitelerinde popun kralının ölümüyle ilgili "saçma" ve "komik" çizgisini de aşan komplo teorileri dolanmaya başladı.

BEN BıTTıM

Ölmeden bir hafta önce ortadan kayboldu. "Beni ölmüş sayın, Ben bittim" dedi

Jackson'ın çocuklarının bakıcısı da konuştu

A.A. 29 Haziran 2009

ABD'nin Los Angeles'taki evinde hayata veda eden “Pop Kralı” Michael Jackson'ın çocuklarının eski bakıcısı, hemşire Grace Rwaramba, aldığı analjezikler (ağrı kesiciler) yüzünden şarkıcının midesini düzenli olarak yıkadığını söyledi.

ıngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre, 42 yaşındaki Rwaramba, aralık ayında kendisinin işten çıkarıldığını ifade etti ve çocukların geleceğiyle ilgili kaygıları olduğunu, onları görebilme umuduyla Avrupa'dan Los Angeles'a gittiğini anlattı.

Rwaramba, The Sunday Times'a yaptığı açıklamada, Michael Jackson'ın analjezik bağımlısı olduğunu belirtti ve “Çok sık midesini yıkardım. Bir gün öyle kötü oldu ki çocukların onu görmesine izin vermedim. Çok az yiyor, çok fazla farklı analjezik ilacı karıştırıp alıyordu” dedi.

Bu duruma müdahale etmeleri için bir keresinde şarkıcının annesi Katherine ile kız kardeşi Janet'i çağırdığını anlatan Rwaramba, Michael'ın kendisini ihanetle suçladığını ve küstüğünü söyledi.

Ruanda doğumlu Rwaramba, çocukların babalarıyla ilişkisine yönelik bir anısını aktarırken, “Bir keresinde Prince Michael II babasının şarkılarından birini söylüyor ben de gülüyordum. Prince ve Paris de oynuyordu. Aniden Michael geldi. Öyle öfkeliydi ki çocuklar korkuyla ona baktı” dedi.

Ölümünden sonra Michael Jackson'ın 3 çocuğunun akıbeti henüz netlik kazanmış değil. Ancak ilk 2 çocuğun biyolojik anneleri hemşire Deborah Rowe'un velayeti geri almak için bir hukuk savaşı başlatabileceği belirtiliyor.

X