• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dn ve kna iin kendime elbise diktim

ayy çok imrendim

gerçekten çok güzel yapmışsınız, elleriniz dert görmesin, nazar değmesin

bende kurs araştırıcam, şu andan itibaren içimde heves oldu

çünkü kapalıyım, ne istediğim gibi bi abiye bulabiliyorum ne de kıyafet

en azından kendi zevkime göre yapar ucuza mal ederim

canim benim ya begenmene sevindim
dikis elinde geliyosa beceririm diyosan ,ve bossan ksin git kursa
sanirim belediyenin ucretsiz kurslari oluyo
bak benm dugun icin yaptigim tam kapalilar icin guzel olur, ben kapali olmasamda cok acik giyen birisi degilim
hele biz avrupadayiz, bulmak cok daha zor, en azindan turkiyede daha cesit oluyo
kendin dikigin zaman modeli deseni tek sende olmus oluyo, uzerinde gururla tasiyosun
insallah sende grenirsinde guzel elbiseler dikersin kendineŞeniz

madem bu işlerle uğraşıyorsun tatlım sana soruyum internetten abiye bluz ya da şık bluz patronları yani kalıpları bulmam mümkünmü aradım biraz ulaşamdım nerden temin edebilirim bana yardımcı olur musun

harika olmuşlar cnm ellerine sağlık
daha öncede yorum yapmış olabilirim :))
bende kıyafet dikecem kendime fikir edinmek için baktım ikiside çok hoş
keşke aynından model bulabilsemde yapsam ama nerden ve kimden bulacam hiçbi fikrim yok

madem bu işlerle uğraşıyorsun tatlım sana soruyum internetten abiye bluz ya da şık bluz patronları yani kalıpları bulmam mümkünmü aradım biraz ulaşamdım nerden temin edebilirim bana yardımcı olur musun

canim internetten bulsan,sen nasil bunun uzerinden kalip cikarcaksin ,ben bilmiyorum
ama sana tek dicem sey var burda dergileri var aylik oànlardan al,yada almadan once modellerine bak ona gore al,onun icinden kalibi cikarirsin,oyle internetten falan olmaz:1no2:,

harika olmuşlar cnm ellerine sağlık
daha öncede yorum yapmış olabilirim :))
bende kıyafet dikecem kendime fikir edinmek için baktım ikiside çok hoş
keşke aynından model bulabilsemde yapsam ama nerden ve kimden bulacam hiçbi fikrim yok

cok tesekkur ettim canim
sanada ancak burda dergilerini onerebilirim,onun icinde cok cesit model oluyo, takip etmek gerekiyo
hani burda magazaya gidince istedigin bi elbisenin kalibini aliyosun ,turkiyede boyle yok sadece tum dergi almak zorundasin zaten o derginin icinde cokca model var ,istedigini bulursun insallah

canim yaa elbiseni kendin diktigini bilmiyordum harika dikmissin ve bu arada bacaklar baya incelmis:jeyyar::jeyyar:

anam sen benim bacaklarimi daha once gordunmude incelmis diyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eh biraz incelir gibi oldu iste olan ortadakaydirigubbakcemile3
evet canim kendim diketim,begenemene, sevindim cok merci

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık,çok becerıklisin. Ama ben dıktırcem,senin bu uzun modelin göğüs altından,alt tarafının daha bol halını düşün öle istıyorum ben,saten kumaştan...

anladim canim zaten onlar bu sene moda , sen yinede 3 metre kumas al yada diktircegin terziye soyle ne kadarkumas gider diye
seninkide guzel olur, diktirince ekle resminide bizde gorelim
peki rengini ne dusunuyosun

Back