- Konu Sahibi Sympathique
-
tabiki canim yakin olsak neden dikmeyim ,merci canimçok güsel canım ellerine sağlık,banada dikermisin:))))
ikisine de bayıldım çok güzel el emeği hem :)
ya ne becerıklı kadınlar var cok guzeller
ellerine sağlık canımm çok güzel olmuşlarr marifetlii gacısın belliihihoyyyt:lepi:
cok guzl olmusss boleroda cok yakısmıs
ellerine sağlık ikisi de çok güzel olmuş
üzerinde de çok güzel durmuş
süperr olmuş bayıldım,,, güle güle ii günlerde kullan inş..
canim tekrar tekrar yazzam azdir ikiside cok guzel daha oncede gordummustum ama yine yorum yapamadan gecemicem ellerine saglik canim arkadasim guzel gunlerde giyersin insallah.
canim arkadasim tekrardan yorumun iin tesekkur ettim daha guzeli senin olur insallahcok guzel yaa :lepi: ellerine saglik arkadasim
o tul ayri bi kumas lila saten ayri bi kumasmi ust ustemi koyup kestin
eh birazcik oyle kariyimdir hani kendimi ovmeyim saol canimellerine sağlık canımm çok güzel olmuşlarr marifetlii gacısın belliihihoyyyt:lepi:
merci kiz senin kadr degilizya eh iste idare ederikamam aman marifetli hanim
ne kadar guzel olmuslar
canim bolero olmadan zaten giyemem be oyle acikcok guzl olmusss boleroda cok yakısmıs
zaten cok kiside normal bi yrden aldigimi zannediyo ,hatta dugunde birisi demisti elbisen cok guzel sade nerden aldin dedi bende soylemem dedim ;israr etti neolur soyle diye artik kendim yaptim diyince ne kadr sasirmistiçook guzeller vala sen ben diktim demesen asla anlamazdım .... çok başarılı bi bayansın... her halinden belli..
tesekkur ettim canim ,zaten tam uzerime gore, bana yakisabilcek bisey yaptmimellerine sağlık ikisi de çok güzel olmuş
üzerinde de çok güzel durmuş
saol canim insallah daha guzel gunlerde giyerimsüperr olmuş bayıldım,,, güle güle ii günlerde kullan inş..
tabi ya ben boyle marifetliyimde senin haberin yok dimi, tamma canim sen yeterki iste istedigin elbise olsunsympathic çok güzel canım ellerine sağlık bayıldım yaaalkisalkisalkis kız sen ne marifetliymişin böylee bananee bende istiyorummm Çok üzgünüm çoookarada bizim topicede uğra canım öpüldün
hımm sonun da gördüm yaw süpermiş bunlar maşşallah hayatım yerinde olsam dükkan açardım kendime..Yalnız düğündekinin göğsünü neden iğneledin kapalı olsun diyemi şeker.
vay beeeeeee
analar ne evlatlar doğuruyo
maşallah diyim nazar değmesin
çok güzeller emeğine ellerine sağlık
Düğündekinin modelini kırmızının da kumaşını çok beğendim ama 2 side çok güzel...Sana da çok yakışmış ayrıca daa.s
valla canım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşlar yakışmışta aynı zamanda..ben oldum olası dikiş dikmekten sıkılırım...o yüzdende dikenlere hayranımdır sabırlarından dolayı...harikasın....:lepi:
elbiseleriniz çok güzel olmuş ve sizede çok yakışmış
maşallah.Rabbim gönlünüzdekini size versin inş.
canım benim tek kelimeyle harika olmuş. Keşke ben de yapabilsem böyle şeyler. Allahım sana evlatlarına da çeşit çeşit kıyafetler dikmeni nasip etsin. Ellerine sağlık. Şeniz
harikasın tatlım ya.. bu ne beceri masallah. harika olmuş diktiklerina.s. fizikte süper haa:jeyyar:
helal olsun valla süper dikmiş giymiş bile hatun ellerine sağlık düğün için diktiğin modelin hazırını görmüştüm bi mağazada valla farkı yok senin yaptığında hazır gibi çok şık olmuş bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?