Dn gn yaklaan kzlar buyurun*

hayatımda sizin kadar koca meraklısı karılar görmedim
yolunmak istiyon sanırım.
hem ben ondan istemiyom evlenmek amacım farklı
öyle valla cnm sayılı gün gecer dedikce ama su kadar zaman deyip duruyodun opuyorumnanaktan
bak gördünmü gecti gitti bitiyooo kaydirigubbakcemile5

sus bee :mymeka:
sanki kendisi az meraklı :roflol:
aynene canım hayırlısı daha ne günler geçircez, umarım hepsi mutlu olanları olur
bak onu doru didin qadifem
itirafı duydum yetti bana ohhzemuszemus

anam yaa minnacık minnacık günleriniz kalmış hatta bi çoğunuz evlenmiş darısı benimde başıma bende görebilecekmiyim acaba 20 gün 10 gün kaldı demeyi =)

nikahım en yakın bende onu yazıyım bariii 61 günüm kalmış nikahıma =) ve biz nikahı saymaya başladığımızda tam 222 gün vardı

merhabalar...
16 güncük kaldı...
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.......

kınama 1 gün düğünüme 4 gün..bütün duyguları birarada yaşıyorum çok garip :bbo:

Hepinizi Allah mesut etsin kızlar..
şu linke bakmanızda fayda var..
rica etsem
burdan bakarmısınız..

Ben de düğünüme bir gün kalsın istiyorum, çok heveslendim şimdi:) Halbuki daha yıllar var:)

ay bende dogum günü anladimmm :))) bu ayin 10da 22 oluyorum
dugunumde 31 temmuz

bazen hata mı yapıyorum diye düşünüyorum. gerçekten aşık mıyım yoksa alışkanlık mı çözemiyorum... 10 gün sonra nikahım var... keşke daha uzun süre olsaydı...

kızlar bizde evimizi tuttuk temizledik..... cuma günü perdeler gelecekzemuszemus
cumartesi eşyalar gelecek...... nikaha 10 gün kalada çeyizim gidecek.kaydirigubbakcemile2
çok az kaldı ama herşey bir sırayla gidiyor..... bu ayım 15 inde gelinlik provam var.
çok hecanlıyım inşallah istediğim gibi olmuştur.. korkuyorum:Saruboceq:

bazen hata mı yapıyorum diye düşünüyorum. gerçekten aşık mıyım yoksa alışkanlık mı çözemiyorum... 10 gün sonra nikahım var... keşke daha uzun süre olsaydı...

canım bunları bende düşünüyorum ama heyecan ve stresten olduğunu biliyorum...
ve yeni bir hayata başlayacağız buda bizi korkutuyor........ düşünme böyle şeyler.......
ama gerçekten varsa bir sıkıntı konuş gerekirse ertele..... nikahı yaptktan sonra dönmesi çok zor.......

17 gün kaldı kınama mafoldumben offffff hüzün cöktü iyice

zaman geçmek bilmiyorrr kızlarrr o kadar ağır ilerliyorkiii
nişanlıma kavuşmak istiyorumm

17 gün kaldı kınama mafoldumben offffff hüzün cöktü iyice

benimde düğünüme 17 gün varr. hem çok sevinçliyim hem içim bi acayip.nasıl anlatılır bilmiyorum off.bazen evlilik fikri korkutuyo , bazen düşününce sevindiriyo.nerdeyim napıyorum bilmiyorumm yaa

25 gün kaldi.. allah utandirmasin
hayirlis kilisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…