DLE Lupus olup iyileşen varmı

huma83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
20
0
36
Konya
eşimde var benim bunun için nasıl tadavi gördüğünüz bitkisel bir kür yada tavsiye edeceğiniz bişey varmı lütfen cevap verin allah rızası için

Lupus malesef omur boyu suren bir hastalik ama remisyon ve alevlenme donemleri var benim bir cok testim yuksek pozitifti 3 yildir tedavi goruyorum suan hepsi negatif sadece ana dusuk pozitif dr um saskin ilaclarimi kesti suan stabil takipteyim ama heran alrvlenebilir suan uyuyor dedi dikkat ediyorum halsizligim ve kas eklem agrilarim herzamn var onlarla barisik yasiyorum bu hastalik bana zarar vermiyecek cunku buna inaniyorum umarim butun hastalar da benim gibi cabucak duzelir dr um memorial hastanesinde prof dr birsel kavakli mukemmel bir dr coknuzun yillar surekli hastanelerde olmama ragmen hicbir dr bu hastaligi bulamadi sadece yuksek tansiyon sikayetiyle gittim acilde tanistik dr umla ve tirnaklarima bakarak beni yatirdi tahliller yapti 1 haftada teshis koydu gercekten tavsiye wderim belli bir dr unuz yoksa

Benim eşimde Dle var saçımızda bu problemi yasıyoruz Anti ds DNA ve ana testlerini rutin yaptırıyoruz sizde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…