muglaHangi ildesiniz cuzdani almak istiyorum
SIFIR CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ SELÜLİT KREMLERİ
Tanesi 5 TL kullanılmamış
Eki Görüntüle 1622548 Eki Görüntüle 1622549
Hamur urunleri ne kadar olur hepsiSİLİKON ŞEKER HAMURU VEYA SABUN KALIBI ve MALZEMELERİ
Resımde gorunen tum kalıplar ve malzemeler tek fıyat bır ıkı kalıp bır kere kullanıldı dıgerlerı bır hevesle alındı kullanılmadı. 8. resim benim çektiğimdir.
-HAVYANLAR TEMALI KALIP
-BEBEK ESYALARI TEMALI KALIP
-BEBEK ARABASI TEMALI KALIP
-CADILAR BAYRAMI TEMALI KALIP
-DENIZ CANLILARI TEMALI KALIP
-SEKER HAMURU DUZLESTIRICI
-SEKER HAMURU KESICI
-8PARCA SEKILLENDIRME SETI
-PATCHWORK LEYLEKLI BEBEK KALIBI
Eki Görüntüle 1622537 Eki Görüntüle 1622538 Eki Görüntüle 1622539 Eki Görüntüle 1622540 Eki Görüntüle 1622541 Eki Görüntüle 1622542 Eki Görüntüle 1622543 Eki Görüntüle 1622544 Eki Görüntüle 1622545 Eki Görüntüle 1622546
Hamur urunleri ne kadar olur hepsi
Ve burada bahsettiginiz kremlerin son kullanimlari dolmamistir degil mi
Tarihlerine bakin size zahmet.Ama 75 pahali geldi.vichy la roche ve lorealleri almak istiyrm hepsine iyi bir fiyat yaparsaniz hamur malzemelrinide alirim.kremlerin tarihlerine bakarim tabikide size yazarim digerlerinin biliyosunuz tanesi 20lira civarinda benhepsini 75 e veriyorum
Tarihlerine bakin size zahmet.Ama 75 pahali geldi.vichy la roche ve lorealleri almak istiyrm hepsine iyi bir fiyat yaparsaniz hamur malzemelrinide alirim.
Tamamdirbugun bakip yazacagim
Tamamdir
size özelden resim çekip attım
merhaba takas düşünürmüsün? hiç kullanılmamıs hilfiger çantam vs ihtiyacına uygun bişeyler çıkar bende ama düşünürmüsün?TEFAL YOĞURTÇUM YOĞURT YAPMA MAKİNASI
Bebek olduktan sonra ona günlük yoğurt yapmak için annemden getirdim o alıp hiç kullanmamıştı. Bende kullanmayı beceremedim yada bir sorunu var bilemedim. Çok ısıtıyor gibi geldi bana. Bunu göze alarak alın bir sorun olabilir göstermedim hiç. Hepsiburada da 219 lira. Benimkinin içinde 6 adet su bardağı kadar kabı var cam. Hepsiburada da satılan plastik ve büyük kaplı. Bu küçük kaplarda isterseniz delikli plastik aparat sayesinde süzme yoğurtta yapabilirsiniz. Ben arızalı fiyatına satıyorum kargo dahil 60 TL.
Eki Görüntüle 1622503 Eki Görüntüle 1622502 Eki Görüntüle 1622504 Eki Görüntüle 1622505 Eki Görüntüle 1622506
merhaba takas düşünürmüsün? hiç kullanılmamıs hilfiger çantam vs ihtiyacına uygun bişeyler çıkar bende ama düşünürmüsün?Eki Görüntüle 1624854 Eki Görüntüle 1624855 Eki Görüntüle 1624856
oyuncak varmerhaba oyuncakvarmi bebek yada cocuk icin bu aralar hep bebege aliyorum
oyuncak var
özeldende yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?