• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dkh

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
merhaba arkadaşlar
Dış gebelik geçirdikten sonra doğum kontrol hapı ile korunmaya karar verdim.
Adet kanamasının ilk günü almaya başladım 10 gün boyunca içtim dienille hapın ismi lekelenme oldu 10. Güne kadar normal Adet kanaması gibi gelmedi.
Hapı teyzemde unuttum birdaha da içemedim 12. Gün Adet kanaması başladı ama aşırı derecede geliyor.
Ağır bir adet dönemi gibi düşünün ped sonuna kadar doluyor pıhtılı ve et parçaları düşüyor.
Sizce normal mi bu şekilde bir adet dönemi geçirmem? daha önce yaşayan oldu mu böyle bir durum?

merhaba arkadaşlar
Dış gebelik geçirdikten sonra doğum kontrol hapı ile korunmaya karar verdim.
Adet kanamasının ilk günü almaya başladım 10 gün boyunca içtim dienille hapın ismi lekelenme oldu 10. Güne kadar normal Adet kanaması gibi gelmedi.
Hapı teyzemde unuttum birdaha da içemedim 12. Gün Adet kanaması başladı ama aşırı derecede geliyor.
Ağır bir adet dönemi gibi düşünün ped sonuna kadar doluyor pıhtılı ve et parçaları düşüyor.
Sizce normal mi bu şekilde bir adet dönemi geçirmem? daha önce yaşayan oldu mu böyle bir durum?

Ilk kanaman mi bu dış gebelik sonrasi
Onun etkisi vardir diye dusundum.
Bende Dienille kullandim dış gebelik sonrasi kist icin 2 ay,ama ara kanama olmadi hic.Ilac bittikten 3 gun sonra basladi.Hep az oldu hatta.
En son ilac kullanmadigim ay normal guzelce adet oldum :)

Ilk kanaman mi bu dış gebelik sonrasi
Onun etkisi vardir diye dusundum.
Bende Dienille kullandim dış gebelik sonrasi kist icin 2 ay,ama ara kanama olmadi hic.Ilac bittikten 3 gun sonra basladi.Hep az oldu hatta.
En son ilac kullanmadigim ay normal guzelce adet oldum :)
Evet ilk kanamaydı kan geldiği gün doğum kontrol hapına başladım ama normal adet gibi olmadım hiç dkh kullandığım sürece az miktarda leke leke geldi hep bıraktığımda da bu şekilde oldu işte.
Acaba dienille mi ilk hafta kanama miktarını azalttı

Evet ilk kanamaydı kan geldiği gün doğum kontrol hapına başladım ama normal adet gibi olmadım hiç dkh kullandığım sürece az miktarda leke leke geldi hep bıraktığımda da bu şekilde oldu işte.
Acaba dienille mi ilk hafta kanama miktarını azalttı

Buyuk ihtimalle oyledir.Ilk kanamam yogun ve parcaliydi benimde hatta 12 gun sonra baslamisti ve buyukce bir parca dusurmustum.
Tamamen temizlen ona gore baslarsin tekrar bu ay iyi korunursun ;)

Back