- 18 Temmuz 2017
- 1.348
- 1.879
-
- Konu Sahibi Mrsduygusl
Benimkiside ayni sekilde tek elinden tuttugumda bile yurumuyordu onceleri simdi tek parmagimla bile tutsam yuruyor karsisina geciyorum dizinin ustunde geliyor illa bi yerden destek alacak elleri bosta olunca yere cokuyor insallah dediginiz gibi bi bakmisim benim yavrum da yuruyor.. Nerde bi yuruyen minik gorsem Allahim benim yavrumda yurusun diyorum cok uzuluyorum uzun oldu ama kusura bakmayin kimseye anlatamiyorum icimdekiniaynı şeyleri yaşadım kızım 18 aylık oldu dizlerinin üstünde yürüyodu ama bir türlü normal yürümesini sağlayamadım hep inat etti , 19 aylık olunca bi mağazada koltuğun yanında ayakta durdu sonra elimden tuttu yürümeye başladı o gün hiç kucağıma gelmek istemedi, şuan 21 aylık çok güzel yürüyor dans ediyor, ama hala dışarda yürümeyi sevmiyor çekiniyor bende zorlamıyorum onu da kendi can ıstediğinde yapacaksağlık problemi yoksa endişe etmeyn
çok iyi anlıyorum dediğim gibi aynı sıkıntıları bende çektim, insanların bir sorun mu var acaba bakışlarıda iyice üzüyor. Belki tembellikten belki korkudan eğer doktor sıkıntı görmemişse yürür inşallah. Siz en fazla teşvik edebilirsiniz. oyuncaklarını sehpanın üstüne koyun almak için sürekli ayağa kalkmak zorunda kalsın, şarkı açın hareketler yaparak dans edin kendinde cesaret hissettikçe yavaş yavaş açılırBenimkiside ayni sekilde tek elinden tuttugumda bile yurumuyordu onceleri simdi tek parmagimla bile tutsam yuruyor karsisina geciyorum dizinin ustunde geliyor illa bi yerden destek alacak elleri bosta olunca yere cokuyor insallah dediginiz gibi bi bakmisim benim yavrum da yuruyor.. Nerde bi yuruyen minik gorsem Allahim benim yavrumda yurusun diyorum cok uzuluyorum uzun oldu ama kusura bakmayin kimseye anlatamiyorum icimdekini