• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dizlerdeki koyuluk (yardm ltfen)

limonla ovmak gerçekten işe yarıyor ama hem rengini açmak hemde yumuşacık olsun istiyorsanız biraz pamuğu sütle ıslatın dizlerinizi dirseklerinizi her duş aldığınızda sütle hafifce masaj yapın 5-10 gün sonra yumuşacık ve çok güzel olucak zemuszemus

ben bu yuzden doktora gitmiştim bana KERSAL FORTE diye bi krem verdi derim soyulmaya kyuluk gitmeye baslamıstı bi deneyin isterseniz tsk.

limonu kesinlikle tavsiye ederim limonu yağlı ciltler yüzünede sürebilir sivilce izleri için. tırnaklarada sürülürse tırnağın beyaz ucu açılıyor :hulya:

kesinlikle limon... babanem limonu salataya veya yemeğe sıktığında atmazdı onu dirseğine dizine sürerdi ve babanemin dizi ve dirseği bembeyazdır..ama bir kaç defa da sonuç alırsınız sanırım

kimyasal peelin yapılabır etkısı ve sonucu çok ıyı hem dırsek bölgesındekı olu derıyı atar hemde rengı aclır cılt soyulur ama bunu kısın yapmalısınız yazın kesınlıkle olmaz ız bırakır bırde doktor tarafından uygulanmasını tavsıye edrim

kurudugu için kararıyor sanırım. yatmadan önce,banyodan sonra vazelin sürün iyi gelecektir..

imonun beyazlattığı doğru,pilav yaparken prince damlatıyorum bembeyaz görünüyor :)

Back