- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
aaa turkish lokum mu bugoogle a gerek yok muneeeee imzama bakabılırsınnnnn
yabancı sandıydım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa turkish lokum mu bugoogle a gerek yok muneeeee imzama bakabılırsınnnnn
rezalet ötesiEvet, dur neydi kaderimin yazıldığı gün'müş adı, gece bile sırf böyle saçma dizilerin tekrarları yüzünden tv açmayacak hale geldim nerdeyse, ben yabancı dizilerimle mesudum, netten seyrediyorum artık mis gibi oluyor
Kerem kim diyorum imzama bak diyorsun, bilsem zaten google'da arama yapmamimzandakini yabancı bir çocuk sandım
Teşekkürler Bu arada kerem iyidir
türk lokumu bu kızlar tam çıtır çıtır yemelik 28 kasımda yeni dizisi başlıyo ismi şeref meselesi izleyın izlettirinaaa turkish lokum mu bu
yabancı sandıydım :)
Amerikalı Profesör William Cane’in “The Art of Kissing (öpüşme Sanatı)” adlı kitabına atıf yapıldı. Kitaba göre 25 çeşit öpüşme çeşidi olduğu belirtilen raporda, şöyle denildi: “Bu 25 çeşit içinde ise favorisinin ‘lip-o-section’ metodu olarak adlandırdığı ve Amerikalı gençler arasında da moda olan bir stil olduğunu belirtiyor. Lip-o-suction metodunu çiftlerden biri diğerinin alt dudağını emerken, diğeri onun üst dudağını emiyor şeklinde açıklıyor Prof. Cane. Burada izleyiciye seyrettirilen ve aslında ekranlarda görmeye pek de alışık olmadığımız öpüşme sahnesinde de bu öpüşme stili gösterilmiş olmaktadır.”