- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Saniye kocan seni aldattı gidip kadının bebeğini istiyorsun ohaa kadında kaç para vericeksin dedi ay rezillik
Mucize Doktor
![]()
Cukurova reklama girince doktorlardayım![]()
Bak hiç olmadı bu şimdi
Neyse enazindan arada bakacaksin![]()
Ben sevemiyorum o diziyi ya. Yanı sureklı başka işlerle meşgul olduğum için anlamıyor um konuyu jdjd
bende bende bayıldım diziye çok güzel.ben trt 1 deki kutsinin dizisine başladım benim adım melekçarşamba gunleri
Kız çarsamba afili aşk var. D yasak elma da pzt cıkıo pazar değil![]()
Yıldızla Ender’in dostluğu yılın ödülünü alırYasak elmaaaaaaaabol gizemli entrikalı heyecanlı ,romantik, dramatik
Elma'cılar burda mı?![]()
Şahika bebekleri de değiştirdi ya şeytan hala aklımda![]()
Yaaa bende elmacıyııııımm hemide elimde elmamla ama izleyemedim birazdan internetten gömücem çok merak ediyorum gahpe şahika yine naptı acabaYasak elmaaaaaaaabol gizemli entrikalı heyecanlı ,romantik, dramatik
Elma'cılar burda mı?![]()
Yıldızla Ender’in dostluğu yılın ödülünü alır![]()
Yaaa bende elmacıyııııımm hemide elimde elmamla ama izleyemedim birazdan internetten gömücem çok merak ediyorum gahpe şahika yine naptı acaba![]()
Aslında bakma Halit Şahika gibi şeytanı hak ediyor.Hemde ne şeytan şeytana pabucu ters giydirir bu kadın uyuzz oluyorum ne zaman alaşağı edecekler şunu bakalım![]()