Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 20 yılı biliyorum hala girişim aşamasında diyet yada kilodan söz açınca ağlıyor küsüyor öyle olunca da bir yol alınamıyor120kg de dizlerine cok yuk bindiriyordur, zayiflama girisimi oldu mu hic?
Son 20 yılı biliyorum hala girişim aşamasında diyet yada kilodan söz açınca ağlıyor küsüyor öyle olunca da bir yol alınamıyor
Annem oldu iki dizinden aynı anda ama sizin kayınvalidenizin yarı ağırlığında falan kadın. Mutlaka yanında bakacak biri olmalı, ilk bir hafta çok zor. Bir iki ay kadar wolker ile yürüyecek. Sürekli egzersizlerini yaptıracak sert mizaçlı biri olmalı çünkü yapmak istemiyorlar ancak o egzersizler yapılmayınca ameliyat da boşa gidiyor.İyi akşamlar benim sorum kayınvalidemle ilgili 68 yaşına 120 kg iki dizinden Protez ameliyatı önerdi doktor yakınlarınızdan böyle bir ameliyat geçirenlerin iyi kötü deneyimlerini paylaşabilir misiniz bir de yapı olarak azimli biri değil canı tatlı yani
Kızı yok ben bakacağım gibi hissediyorum bence ben bakarımMecburen olacak o zaman diyorum, birkaç gün sıkıntı çeker sonra geçer. Kim bakacak kanka kızı var mıydı
Kızı yok ben bakacağım gibi hissediyorum bence ben bakarım
Diyet yapamıyor yapınca da halsizim diyor kımıldamıyor yerinden. geçen yıllarda başka bir rahatsızlık için üç dört hafta diyet yaptı yemeğini yatağına götürdüm. doktor kendi işini yapsın kendini çok yormasın dedi o yemeğini yatağına istediO kilo ile ameliyat olursa sonrasında bakan kişilerin vay haline. Genelde kalkmak istemiyolar zorlayıp yürütmeniz gerekecek. Hele iki diz olursa çok daha zor bi yandan tek seferde biticek sorun o kısım iyi ama ameliyat sonrası sıkıntı. Diyet yaptırın biraz kilo versin boyuda kısaysa özellikle.
Yaşlıların kilosuna dahada dikkat etmesi lazım nasıl kaldıracak bakan kişiler, hiç alıncak durumu yok yani
Beni en çok kaygılandıran kısmı da bu eşi dahil aramızda en sert mizaçlı kişi kendisi hepimizi istediği düzene sokarAnnem oldu iki dizinden aynı anda ama sizin kayınvalidenizin yarı ağırlığında falan kadın. Mutlaka yanında bakacak biri olmalı, ilk bir hafta çok zor. Bir iki ay kadar wolker ile yürüyecek. Sürekli egzersizlerini yaptıracak sert mizaçlı biri olmalı çünkü yapmak istemiyorlar ancak o egzersizler yapılmayınca ameliyat da boşa gidiyor.