• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyette kararlı olamıyorum

ekebru

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
13
8
286
psikolojim bozuldu 3 doğum yaptım sezeryan olarak diyet yapıp kilo vermem lazım ama ne yazıkki 3 gün sürüyor ve çok istikrarsızım önereceğiniz video kitap yada akıl danışmak istiyorum çok mutsuzum

böye bir geçiş dönemi herkeste oluyor. hiç kimse ilk diyetinde mükemmel diyet yapıp kilo verip sonsuza kadar ince ve mutlu yaşamıyor. hep gel gitler oluyor maalesef ki.
şöyle ki ben de bu süreçleri yaşadım şu an ideal kilomda ve mutluyum. kalori sayarak her şeyden yiyorum. genelde sağlıklı besleniyorum ama arada keyfime göre takılıyorum. dün döner ve mantı yedim mesela. ve bugün kilom aynı çünkü kalorime dikkat ettim. benim hislerime gelince inanın al-ver al-ver bıktım. her sene 3-4 kilo verip sonra geri alırdım. artık benim için bu olmayacak. çünkü bıktımmmmm. gündemimde kilo verme, kıyafetlere girememe olsun istemiyorum artık. yapmam gereken tek şey ise kalori takibi. size de öneririm

Back