Diyette beyaz peynir mi kaşar mı?

bencede beyaz peynir daha mantıklı ama kaşar yemek istediğindede pınar kaşarın dilimlenmiş olanları var bir dilimi 17 kcal onlardanda kullanabilirsin ben mesela hangi peyniri yemek istersem miktarına dikkat ederek yiyorum çok komplike hale getirmeye gerek yok bence peynir olayını

Tabii ki beyaz peynir..Kaşar daha kalorilidir..

Beyaz peynir de yağsız ya da az yağlı olacak.
Yok öyle tam yağlı beyaz peynir:)))

haklısın canım zaten yediğim 1 dilim sabahları oda

ben diyette lezzet kısıtlaması yapılmamasını fakat miktar kısıtlaması yapılmasını doğru buluyorum.eğer bir besini diyetteyken yememeyi düşünüyorsan,diyet sonrası ilk yediğinde kilo alırsın,bu kaçınılmazdır.çünkü beyin onu kilo olarak kabul etmiş bir kere... bence miktarı makul olduğu sürece,peynir yağlı da olabilir,kaşar da...(tost ekmeği arasına koyacağın 1 dilim kaşardan kilo almazsın)

evde hiç birşey olmasın ama beyaz peynirim olsun derim ben içinde o vitaminler

düş çürümesine engel tatlı yedikten sonra hemen bir parça peynir çürümeyi engellediğini bilmekeyim dişlerimim de gayet iyi durumda ama çay dişi ve dişetlerini yaıprattığını biliyorum!! normal yenirse kilo yapacağını sanmıyorum açıkca, en doğal
besin ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…