Diyetisyenimden Emzirme Dönemine Uygun Diyet Listesi

Hosbuldum knya.. ilk oncelikle seni iradenden dolayi kocaman kutluyorum:cool::cool: bravo bravo... sorulara cvplari soyle siralayim.. bi tane kuzum var alti bucuk aylik emziriyorum ve bende goguslerim den nefret ediyorum suano_O umarim toparlanirlar onlarda..
Benim tatliyla cok aram yok ama ekmegi seviyorum maselef.. :KK42:
zayiflama icin yaptiklarima gelincee soyleki gida teknikeriyim ben normalde ama calismiyorum o yuzdendirki diyet kalori olayina acik ucundan hakim gibiyim... netten de arastirarak kendime diyet listesi olusturdum..
Sabah siki kahvalti 3 dilim (75 gr )kepekekmegi bi haslnms yumurta lor peynir( cok severim kaloriside cok az nekadar yiyorum bilmiyorum:KK48::kk77: az domates iki zeytin sekersiz cay bi tatli kasigi bal ( takribi 30 kaloriydi sanirim)
ara ogunlerimde yarim yagli sut iciyorum veya yogurt ayran sonucta emziriyoz kalsiyum cok onemli

oglen bes alti kasik sebze yemegi bol salata iki dilim kepek ekmegi 150 ml yogurt
aksam da ayni bazen kurubaklagil yemegi 100 150 ml yogurt yatmadan once bi meyva sut .. yani kaba olarak yazdim gune gore degistirebiliyorum ogleden aksama ara ogune falan esnetiyom.. ve cok merak ediyom verdimmi nekadar verdim diye boyle yaparak:KK45:. bide eliptik bisiklette 100 kalori yakmaya calisiyorum gunde.. ama kizim izin verirse tabi.. bu hafta sadece iki kere yapabildim:KK22:
Sizin cuma gunleri buyuk gun galiba dimi ? benim pzt yaa benimde cuma oleydi iyiydi.. gitsin kilolar inslh bidaha gelmemek uzree
.:KK73::KK73:

He bide cok su icmemle meshur bi insanimdir adimdan kaynaklandigini dusunuyorum :p 3 bucuk 4 u buluyodur kanimca.. cok mutluluk veriyo su icmek bana tihaf dimi :p kizlar su olayina cok dikat metabolizmayi hizlandiriyo bide ara ogunleri gecirmemeye calisiyoruz oda metabolizma hizi icin onemli ... şimdilik hayirli geceler:KK15:

-ya -*Kizlar Günaydin, musmutlu ve kacamaksiz bir Pazar Günü diliyorum...
bugün Gözlerimizi bir actik ve her yer bembeyaz,,,heryer Kar...görüntü Harika ve hava az da olsa yumusamis.Belki cocuklari alip bi Orman gezisine gidebiliriz..
Ben henüz kahvalti etmedim, ama koca Kupa Limonlu Suyumu ictim
birazdan bir adet haslanmis ymurta
bol maydanozlu domates salatalik
cig brokoli
kücük dilim peynirle kahvaltimi yapicam

ögle yemegine bol salata ve tavuk izgara var
aksam yemeginde de Mercimek corba 3 kasik makarna bir kase yogurt tüketicem ins
Kizlar aksam menümde tatli cok istersem iki hurma veya jogurta bir kasik pekmez ekle dedi DIyetisyen.Aklinizda bulunsun...

Pinarcim Cuma Günleri tartiliyoruz, sen pazartesi tartil istersen Cuma birdaha, ondan sonra cumadan cumaya beraber tartilalim...tabi istersen :-))

O zaman napiyoruz Eltine Günün gösteriyoruz kiii 100 kilo olsun :-D
evet canim 36 bedene girerim 70 kiloyla insallahhh sikiligim gecmezde :-D hala emziriyorum yaa gögüsler falan artik hic hosuma gitmiyo, ama sütten kestikten sonra toparlar insallah.
Sizler emziriyomusunuz ? Birer cocuklariniz mi var ?
Göğüslerim benimde öyle malesefff ve benim 3. Bebekk dùsun artik nasildir. 10 yasinsa oglum 4 yasinda kizim vede 2 aylik bebesim var .

Knya masallhh 3 cocuk annesisin demek ayni yastayiz ama sen hayata erken atilmissin masaala masalaa:nazar: tecrubeli bi anne olarak yardimin olur heralde bu goguslerin hali nice oluyoo? Zaten normaldede cok kucuk goguslu degildim hamilelik emzirme okadar buyuk ve sarkik gozukuyolarki( 66 kilomun 4 kilosu kesin goguslerdir:KK12: okdr yani) ne kadar suruyo boyle sutten kesince kadarmi sporla faln sikilasiyomu hic denedinmi Diger bebeklerinden snra.. buarada tekrr baktim msjlarada olculerimiz cok yakin yasimiz boyumuz ,ama sen 62 sin ne ggüzel masalh benim ilk hedefdesin.. finishe en yakin sensin gibi..:KK66: isim ne buarada?

Valla Kizimi da 11 ay emzirmistim, sonrasinda sütten kestikten sonra zamanla baya toparladi gögüslerim..yani o ici bos halleri kalmadi,zaten gögüslerim cok büyük degil 85 b takiyordum normalde.Yani sonra toparlanmaz falan diyenlerde var, demekki cildden cilde degisiyor, kimisinin karninda catlak bile olmuyor...o yönden sanssizim karnim resmen Harita gibi :-D
tabi spor yapmistim yine yapicam insallah yüzme epileptik yürüyüs derken toparlanicak,valla toparlanmazsa estetik bile düsünürüm

Günaydinlarrrr iki yumurta dereotu ve bir taze sogandan omlet yaptim ohh misss afiyetle yedim
Offf cuma gelse cok merakliyim yaaaa spor yapamiyorum ama kendimi cok iyi hissediyorum
Ögle yemegine ne yapsam diye düsünmeye basladim bile

bugün 45 dk epileptik alete bindim leslie 3 mil yaptim onu ama sadece 16 dk ondan sonra oglum uykudan uyandi :KK70:

X