• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyene gidicem deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

ziraat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
360
14
98
36
Ankara
Nihayet yıllar önce yapmam gerekeni yapıyorum. Sürekli kilo alıp veriyorum benim giysi dolabım 38 bedenle 42 beden arasındaki kıyafetlerle dolu.sürekli gidip geliyorum geçen yıl bu zamanlar aldığım kıyafetlere giremiyorum ve artık yürürken zorlanıyorum. VE yıllar önce yapmam gerekeni yapıyorum ve salı günü bir diyettisyen randevum aldım. Ama ilkkez bir diyetisyene gidicem az çok tahmin ediyorum olacakları tartacak boyumu bel çevremi filan ölçecek galiba birde Vücut Kompozisyon Analizi yapacak ama nasıl yapacak bilmiyorum.

bu arada 29 yaşındayım 71 kiloyum 14 kilo fazlam var. diyetimi masajla desteklemeyi düşünüyorum bu kez kararlıyım :) desteğinizi bekliyorum :71:

canım hiç diyetisyene gitmedim ben ama hangi şehirde gitmek istediğini yazarsan ona göre tavsiye edebilir sanırım arkadaşlar

bende ankaradayım ve bende diyetisyene gitmek istiyorum,rica etsem diyetisyenin hakkında bilgi verebilir misin?

ben bugün öğleden sonra gidiyorum doktora burada neler olduğunu ve tavsiyelerini yazarım

ben gittim doktora yağ kas su ölçümü yaptı 32 kilo yağ varmış vücudumda yaşıma göre 4 kilo fazla bu fazla yağın %62 si karın bölgemdeymiş bacaklarım kaslıymış kollarım ise normal

benim en büyük problememim tatlı ve düzensiz beslenmem yaptırmamı istediği kan tahlillerini yaptırıp tekrar gidicem

acaba hangı testlerı ıstedı dıyetısyenınız ogrenebılırmıyım

Back
X