Diyetisyen tavsiyeli listem ve deneyimlerim

Baştan sona okudum yazılanları.Sağlıklı bir diyet.Ben de bugünden itibaren başlıyorum.Sabahları sandaloz elma sirkesi içiyorum ılık suyla.Onu bırakmayacağım.Zaten bunda da sabahları ılık su var.Öğle yemeğinin seçenekli olması da çok güzel. Çalışanlar için alternatif.Akşam da hafif bir öğün.Aslında ben de burayı görmeden 1-2 gün önce akşamları lahana çorbası içmeye karar vermiştim.Akşamları 40 dk. spor da yapıyorum.Melocum çok güzel kilo vermişsin, tebrikleralkisalkisalkis.Hadi inşallah darısı başıma.68 kg ile başlıyorum.Gelişmeleri paylaşırım.

sevgili sebay sandaloz sakızı ile ilgili bana bilgi verirsen sevinirim ama ben elma sirkesi içemiyorum onun yerine başka ne olabilir ve ben çok kiloluyum acil yardıma ihtiyacım var bide sandoloz sakızı nasıl yeniyor görüntüsü bi taş gibi limontuzu gibi cesaret edemedim yemeye aşırı bulantı problemim var ayrıca ben dün katıldım bu siteye yardımlarınızı bekliyorum sevgiler

işyerinde olduğum için resimlerini göremiyorum canım hemen silmeyeceksin değilmi akşam evden bakayım
ama kilo çizelgende anlaşılacağı üzere çok güzel kilo vermişsin canım darısı başımıza eminim harika görünüyorsundur

Ya ewet arkadaşım yaaaa, lütfen resimlerini kaldırma da akşam 8-9 gibi bende bakabileyim lütfennnn a.s.

Bu arada bende bu diyet listesini uygulayacağım, paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım opuyorumnanaktan 5-6 aylık bir sürem var kendime göre, zayıflamam lazım, yaza incecik girmek niyetindeyim. Umarım başarabilirim :Saruboceq: Bu aralar havalardan mıdır nedir acayip iştahım açıldı, nasıl engelleyebilirim yememek için kendimi bilemiyorum, şaşırdım kaldım :sinifsinif:

Bu arada bende bu diyet listesini uygulayacağım, paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım opuyorumnanaktan 5-6 aylık bir sürem var kendime göre, zayıflamam lazım, yaza incecik girmek niyetindeyim. Umarım başarabilirim :Saruboceq: Bu aralar havalardan mıdır nedir acayip iştahım açıldı, nasıl engelleyebilirim yememek için kendimi bilemiyorum, şaşırdım kaldım :sinifsinif:

Şu anda da 67 değil, 69 kiloyum. Değiştirmedim çizelgemi, değiştirmedim ki motive olayım opuyorumnanaktan

MELOCUM harika görünüyorsun ne güzel vermişsin. Resim dedim hemen resimlerini koydun teşekkür ederim.Resimler arasındaki fark tabi ki hemen anlaşılıyor.
Sebay Bende bugün başlıyorum
Hiyada sandoloz sakızını sağlıklı bulmuyorum.Tam olarak vucudumuzdaki etkisini bilmiyoruz. vucuttan atılabiliyormu? yoksa zararmı veriyor? Bunu araştırdınızmı?
saydin78 benimde iştahım çok açı birşeyler yapmak lazım. Havadanmı pisikolojikmi yoksa bir eksiliği gidermek içinmi yiyiyoruz ? Hergün yediğimiz bir gofret varsa önce azaltarak başlamalıyoz bence. Daha sonra hafta da bir yesek birşey olmaz mesela çarşamba günü yada pazar günü çikolata günü olsun. :)
12 Kilo verirken canım istediinde küçük hafif çikolata yada gofret yemişsim.

Şu an kilom 85 ilk hedefim 75 kilo olmak.

Hiyadacım her gün sabah kalkar kalkmaz ortalama 1 misket büyüklüğünde sandaloz sakızını ezip toz haline getiriyorum.Sonrada ağzıma atıp hiç çiğnemeden su ile yutuyorum.Üzerine de 1 bardak sirkeli ballı ılık su içiyorum tabi sirkenin tadını almayayım di 1 bardak ta normal su içiyorum.Ben de destek almak için katıldım siteye inşallah birlikte veririz kiloları:Saruboceq: Allah yardımcımız olsun.

Ha bu arada sirke içemiyorum demiştin.Sirke içemeyen arkadaşlar sandalozun üstüne ılık limonlu su içiyormuş.Bir dene bakalım.

ilk defa okuyorum bu lısteyı cok sasırdım hem cok saglıklı hemde 18 kg veren arkadası tebrık edıyorum resımlerde zaten cok bellı verdıgı kılo...

yılbasından sonra lısteyı bende uyguluycam gecen yıl 82 kılolara cıkan ben yazın 73 kg ya kadar ınmıstım sımdı yıne almaya basladım bu kış tamamen kurtulmak ıstıyorum bunlardan...

ve tebrık edıyorum...

Neden yediğimizi bilemiyorum canım, ama hakkatenartık duurrrr demek lazım bu gidişata lmaz: Yediklerimi azaltmak ne kelime? offf arttırıyorum maalesef mafoldumben Çarşambaları tatlı günümüz olsun o zaman arkadaşım olur mu? kaydirigubbakcemile5 Birbirimizi motive edip kurtululalım şu fazla kilolardan, hadi hep baraber, en kısa zamanda hedek kilolarımıza ulaşalım kaydirigubbakcemile2

merhaba

İnşaallah sandoloz sakızı sağlığınızı bozmaz. Bende sandoloz sakızı aldım ama korkudan kullanamadım.Kullansam mı ?

Bugün çarşamba evet abatıya kaçmadan tatlı günümüz olsun. Bir gofret yedim bile. Ohh içim rahat şimdi. tatlı günümüz kutlu olsuuuunnn

Tatlı isteğim çok oluyor benim bunun için krom kapsülü aldım. elma krom değil sadece krom aldım.yazın almıştım az kullandım üretici firmaya soracağım günde bir kapsülden iiki kapsüle çıkartabilirmiyim diye.

Kafayı yiyecem zayıflamam lazım yaza kadar en azından.herkesi çatlatıcam. eşim bir daha aşık olucak hahhahaahaaa :asigim:

melocum fotolarını gördüm nihayet süppersin canım bir kez daha tebrik ediyorum seni opuyorumnanaktan

selam kızlar.. ben de aranıza katılıyorum bugün itibariyle..
zenimin diyeti gözüme şirin gözüktü ve melocumun kilo cetveli de çok moral oldu bana.. tebrikler melocum..
ben 67 kiloyum şu an ve hedefim 55. bugün sporumu yaptım ve yarın başlıyorum. tam olarak uygulayamazsam yediğim fazlalığın yerine başka bişeyi listeden çıkarmayı düşünüyorum..
umarım hemen verebilirim.. kaydirigubbakcemile2
sevgiler kızlar kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

Bende dün akşam 3-4 kaşık aşure yedim.Malum aşure ayı.Ama akşam bi güzel lahana çorbamı ve salatamı yedim.Üstüne de 40 dk. spor yaptım.Akşam yemeğinde ekmek var mı?

Çarşamba günümüz tatlı günü, bir de tartı günü ayarlayalım kendimize haftada 1 gün.Ama çarşamba olmasın tatlıdan sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…