- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
işyerinde olduğum için resimlerini göremiyorum canım hemen silmeyeceksin değilmi akşam evden bakayım
ama kilo çizelgende anlaşılacağı üzere çok güzel kilo vermişsin canım darısı başımıza eminim harika görünüyorsundur
sevgili sebay sandaloz sakızı ile ilgili bana bilgi verirsen sevinirim ama ben elma sirkesi içemiyorum onun yerine başka ne olabilir ve ben çok kiloluyum acil yardıma ihtiyacım var bide sandoloz sakızı nasıl yeniyor görüntüsü bi taş gibi limontuzu gibi cesaret edemedim yemeye aşırı bulantı problemim var ayrıca ben dün katıldım bu siteye yardımlarınızı bekliyorum sevgiler
MELOCUM harika görünüyorsun ne güzel vermişsin. Resim dedim hemen resimlerini koydun teşekkür ederim.Resimler arasındaki fark tabi ki hemen anlaşılıyor.
Sebay Bende bugün başlıyorum
Hiyada sandoloz sakızını sağlıklı bulmuyorum.Tam olarak vucudumuzdaki etkisini bilmiyoruz. vucuttan atılabiliyormu? yoksa zararmı veriyor? Bunu araştırdınızmı?
saydin78 benimde iştahım çok açı birşeyler yapmak lazım. Havadanmı pisikolojikmi yoksa bir eksiliği gidermek içinmi yiyiyoruz ? Hergün yediğimiz bir gofret varsa önce azaltarak başlamalıyoz bence. Daha sonra hafta da bir yesek birşey olmaz mesela çarşamba günü yada pazar günü çikolata günü olsun. :)
12 Kilo verirken canım istediinde küçük hafif çikolata yada gofret yemişsim.
Şu an kilom 85 ilk hedefim 75 kilo olmak.
Neden yediğimizi bilemiyorum canım, ama hakkatenartık duurrrr demek lazım bu gidişatalmaz: Yediklerimi azaltmak ne kelime? offf arttırıyorum maalesef mafoldumben Çarşambaları tatlı günümüz olsun o zaman arkadaşım olur mu? kaydirigubbakcemile5 Birbirimizi motive edip kurtululalım şu fazla kilolardan, hadi hep baraber, en kısa zamanda hedek kilolarımıza ulaşalım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?