Diyetin Sultanları 😎

30 kiloda az değil yani,vermeside zor tabi nyseki o kilo verilmiş fit olunmuş tebrikler diyorum.
Benim kızımda hamilelik zamanı 3nerdeyse 30 kiloya yakın almıştı,sonra verdi aralıklı oruçla epey verdi oda.
Şimdi 2.hamile 66 ile herhalde hamile kaldı diyorum zaten çok dikkat et diye nasıl olacak.

maşallah Allah bağışlasın. ilkinde vermiş yine verir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben kaçtım iyi akşamlar görüşürüz yemek işini halledeyim hemen .
bende kaçayım mesai bitti yolum uzun hayırlı akşamlar.. kolay gelsin sizede

Ben bu hafta geçen haftaya göre eksi çıkmıştım amaa tartı sonucum yanlış olmuş geçen haftada hic kilo vermeden haftanın sultanı olmustum Bende bir terslik var anlamadım MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

maşallah Allah bağışlasın. ilkinde vermiş yine verir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende kaçayım mesai bitti yolum uzun hayırlı akşamlar.. kolay gelsin sizede
Amin çok teşekkürler sağol,dikkat etmesi lazım da verir gene inşallah.
Günaydınlar.

Günaydınlar efenim ben bu sabah denememi yaptım veeee tam 500 gr farketti yani uyandıktan sonra tuvalete gitmeden ve geceliklerimle tartıldım önce, sonra tuvalete girip çıktım geceliklerimi çıkardım hatta donsuz tartıldım veee 500 gr eksik çıktım. aradaki farkı görün kızlar ona göre tartılın bundan sonra

Ben hep cıbıl tartiliyorum kıyafetten gelen 100 gr ma bile tahammülüm yok

Ben demiştim demi nasıl fark ediyor diye 500 gr az değil yani.

Bu konulara girmesek olur mu ben az da olsa evde kek sarma yaptım yedim dün bugün ama porsiyon olarak abartmadan tabi yarın da ufacık öyle geçer ama sonra diyet devam sen napcaksın? Bu arada eşimle evde olurum ben
Hangi konu kız?
Bizde evdeyiz diyet yok ki zaten bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…