- 8 Nisan 2017
- 56.954
- 299.514
- 698
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.001
Yeni pil alıyorum..bir iki tartılıyorum yine lo yazıyor. Mesela lo yazarken o pili başka yere takip kullanabiliyorumMinikom lo yazdığı için sadece pil alsan yeterdi aslında
Yeni pil alıyorum..bir iki tartılıyorum yine lo yazıyor. Mesela lo yazarken o pili başka yere takip kullanabiliyorum
Tarti anormal .sıfır pili bile bitmiş gibi gösterip bazen 88.88 gösterip bazende lo yazıyor
Çok ugrastiriyor yani
Temassızlık vs olabilir o zaman.Yeni pil alıyorum..bir iki tartılıyorum yine lo yazıyor. Mesela lo yazarken o pili başka yere takip kullanabiliyorum
Tarti anormal .sıfır pili bile bitmiş gibi gösterip bazen 88.88 gösterip bazende lo yazıyor
Çok ugrastiriyor yani
Kiskanmış
Bence de.Kiskanmış
Yenimi aldı tartıyı minnoşum belkide arızalıydı,birde pil bitmesine yakın lol yazısı çıkıyor .
Benim bu tartı ilk geldiğinde pili koyduk çalışmadı meğerse pilin giriş yuvasında bir çıkıntısı kalmış onu tıraşlayınca düzelmişti.Temassızlık vs olabilir o zaman.
5-6 sene olmuştur ablacım..eski tartıda ara sıra lo uaziyordu pil değiştiriyoruz sıfır pil de de yapıyordu. Ben de vurdum kırbacı bugün.Yenimi aldı tartıyı minnoşum belkide arızalıydı,birde pil bitmesine yakın lol yazısı çıkıyor .
Ohhh iyi ettin yesin kırbacı kırsın dizini öyle5-6 sene olmuştur ablacım..eski tartıda ara sıra lo uaziyordu pil değiştiriyoruz sıfır pil de de yapıyordu. Ben de vurdum kırbacı bugün.
Ama bende yeniden kırbaç yedim 400 gr fazla tartti.Ohhh iyi ettin yesin kırbacı kırsın dizini öyle
Zeminde etkiliyor ona dikkat et bendede oluyor arada.Ama bende yeniden kırbaç yedim 400 gr fazla tartti.
Munecim valla sanki öldüm dirildim, 4 gün kendimi bilmeden yattım, ağır grip olmuşum, kulak boğaz enfeksiyonu ve sinüzit hepsi aynı anda olunca yataktan kalkamadım, doktora gidemediğim için iyice ilerledi hepten fenalaştım. Resmen cesedimi sürüdü eşim zorla çarşamba günü. Bugün daha bi iyiyim ama hala dengem yok.
Hoş geldin nasılsın daha iyimisin? Özledik vallaDiyetimin sultanları ölmedim sizin için direndim hdhdh
Hala yatıyorum, çok ağır bişeydi, antibiyotik yokken insanlar ölüyodu sanırım onu farkettimHoş geldin nasılsın daha iyimisin? Özledik valla
Ay sen çok fena olmuşsun ya kendine dikkat et iyice iyileşHala yatıyorum, çok ağır bişeydi, antibiyotik yokken insanlar ölüyodu sanırım onu farkettimben de sizi çok özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?