Diyetin Sultanları 😎

İzmirde artık kış olmuyo diyolaa ay keşke ben de orda olsam ya

Ben de bitse de kurtulsam diyorum
sıkıldım artık her ay migrenim tutuyor.
Annem benim yaşımdayken çoktan girmişti menopoza
Annen kaç yaşında girmiş? Ergenliğe girme, menopoza girme gibi durumlarda genelde anne kadar varsa teyzeyi de soruyorlar, bizimkiler hep 50’yi devirmiş.

O kadar mı gözün döndü kararlı şekilde alışverişe gidip alması gerekenler yerine ne kadar almaması gereken şey varsa onları alan yengem gibisin

Püü şu saatte niye aklımıza düşürüyorsun

Annem 39 unda girdi.
Ben 46 yim hala devam.
Teyzeyi bilmiyorum ikisi de rahmetli oldu.
Ovvv çok gençmiş başınız sağ olsun ablacım
46 yaşındaysan iyi gidiyorsun, muhtemelen teyze ya da hala etkisi var sende, dediğin gibi ne kadar geç o kadar iyi

Sizi düşündüğüm için yapıyorum benim gibi olmayın nefsinize yenik düşmeyin arkadaşlarım…
Bak şimdi, profiterolü yiyecek sonra bebek örtüsüne yerde yuvarlanarak sarılmaya çalışacaksın, örtü her yerini sararsa yemeye devam hahahahahahaha

Abla az kaldı etmaa
Sen kesin vermişsindir gerçi yesende yürüyüş yapar halledersinvay bizim halimize
içeriklerindeki sağlıksız katkı maddeleri ve mısır şurubu kullanmaları sebebiyle yememem gereken kakaolu şeyleri arada kaçamak yapıp yiyordum, 2-3 gündür markete gittikçe kendimle savaşıyorum
Dün iyi yürüdüm ama bugün 3-4 bin adımda kalırım muhtemelen, galiba en son temmuz gibi karın kası çalışıyordum sonra deniz kum güneş, kızın evlenme telaşı derken bırakmıştım, 1-2 gündür yine karın bel bölgesi çalışıyorum acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…