- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
Bu arada ben gırtlağımı tutamadığım için aralıklı oruç yapmak istiyorum. Yürüyüş yaparım arada belki inşallah daha ne olsun yiter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm önemli değil yahu karartmayın şöyle kendinizi, diyet zaten sıkıcı, benim derdim moral vermek, işi keyifli hale getirmek, gülmek, komiklikler şakalar, diyet çekilir mi la yoksaÖnceki grupta kilonu gördüm Acces benim vermem gereken kiloya sahipsin hüü
Tamam 8 aylık yağ ve şeker ihtiyacını tek öğünde karşıladığına göre tartıdan önce son ne yiyeceksen ye, artık yemiyoruzBu sabah kahvaltı niyetine baklava yediğim için demin Türk kahvemi Hindistan cevizi yağlı içtim. İşte böyle de prensipliyim.
Devam et kahveye çok faydası oluyor.Bu sabah kahvaltı niyetine baklava yediğim için demin Türk kahvemi Hindistan cevizi yağlı içtim. İşte böyle de prensipliyim.
Aaa uygun görmek ne demek, başımla bi de güzel tavsiyeler vardı sanki sendeYeni topicik hayırlı olsun hanımlar bende sizlere destek amaçlı burada olurum uygun görürseniz.
Hoşgeldin bebeyimEki Görüntüle 3514531
Selaaaaamlarrr
Yemin ettim kilo alicamOşgeldin yiwrimm
Hayırrrrr çarşamba iyi.Kızlar normalde tartıyı çarşamba yapıyorduk geçen sene, başka gün isteyen var mı ? Pztesiye kaydıralım mı?
Teşekkürler o zaman,hemen pat diye gelmekte istemedim açıkcası gerçi hepinizi uzaktanda olsa tanıyorum haleyi zaten çok iyi tanıyorum.Aaa uygun görmek ne demek, başımla bi de güzel tavsiyeler vardı sanki sende
Çarşamba da olur herkes bi fikrini söylesin, ama yarın liste için tarı istirem kesinliklePazartesi kursum var ama tartı derseniz erkenden atarım bana her türlü uyar.
Kız pat ne demek istediğin model gelebilirsinTeşekkürler o zaman,hemen pat diye gelmekte istemedim açıkcası gerçi hepinizi uzaktanda olsa tanıyorum haleyi zaten çok iyi tanıyorum.
Denediğim diyetleri faydası olanları paylaşırım zaten.
Gel gel abla pat diye gelTeşekkürler o zaman,hemen pat diye gelmekte istemedim açıkcası gerçi hepinizi uzaktanda olsa tanıyorum haleyi zaten çok iyi tanıyorum.
Denediğim diyetleri faydası olanları paylaşırım zaten.
Selamlar Canan hocayı tesadüf hastanede görmüştüm sırt çantasını takmış odasına gidiyordu ufak tefek kendisi.Eki Görüntüle 3514531
Selaaaaamlarrr
Bizim ekibin Karatayı Depresif PenguenSelamlar Canan hocayı tesadüf hastanede görmüştüm sırt çantasını takmış odasına gidiyordu ufak tefek kendisi.