• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetime destek bekliyorum

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
mrb kızlar, ben daha önce de yazdım ama ama ama..

Son düzenleme:
merhaba seni çok iyi anlıyorum ama şunu çok iyi biliyorum ki kişi kafasına koydukdan sonra kesin karar verdikten sonra emin ol yememeye başlıyo ve bi isteksizlik geliyo kişiye canın istemiyo sürekli düşündüğün ve kafana taktığın tek sorun ve atamadığın tek sorun kiloların oluyo
ben bunu çok yaşadım ama kesin karar verdikten sonra kendim gittim bi diyetisyene ve şuanda yolu yarılamış durumdayım
şuna inanman gerek ben bu konuda kesin kararlıyım ve verdiğim karardan geri dönmiyeceğim
buna inanman ve gerçekten istemen gerekiyo herşeyi geçtim ilk önce sağlık için gerekli bu kilo verme durumu bence
ama şuna eminim sen bu yola başlıyacak ve güzel sonuçlar alıcaksın bence sen yeterki gerçekten iste

haklısın cnm çok teşk.. aslında yazın çok yürüyüş yapıp baya az yemiştim ama 2 kilo anca verebildim ve buraya dönünce de geri aldım hemen :/ yapacak bişi yok ve pc başında can sıkıntısından abur cubur yemeye başladım.. ama dediğin gibi kararllı olmak lazım!!

günaydın kızlaar
biraz önce uyandım, masamın üstündeki tuzlu ve susamlı çubukları çöpe attım..
az bi müzikle zıplayıp, kahvemi içtim.., birazdan da hafif bi kahvaltı yapacam..

merhaba tatlım ...Seni çok iyi anlıyorum kilo fazlalığı az olsa da boy,vücut tipi gibi etkenler etkilio görüntüyü mesela benim 73 olduğuma kimse inanmıyor ama öyleyim :( Neyse ki tek derdimiz kilo olsun...Tatlım lahana kürünü öneririm sana ben baya faydasını gördüm...Ayrıca ekmeğkten vazgeçemiyorsan kepek ekmeği ye,şekeri kes,çayı içemiyorum deme içiliyor yani alışıyor insan,abur cubur yeme,kola içme,akşam çok fazla bir şey yeme...Şimdilik sana verebileceğim tavsiyeler bunlar tatlım...6-7 kiloyu 1,5-2 ayda rahatlıkla verirsin ama yaşın çok küçükse çok da zorlama kendini zamanla o kilolar gidecektir...Sadece biraz yemeği kes yeter ve aklına geldikçe 25-30 tane mekik çek :):lepi:

kahve çok içme bu arada selülit yapıyor :) Kalkar kalkmaz su ve yeşil çay içmeyi deneyebilirsin :))))

cnm bnm çok teşk :) yaşım 23 ve daha önce de çok diyet yaptım, ekmek fazla yemem zaten günde 2-3 dilim ama onu da 1 dilime indirdim bugün sadece sabah.. bulunduğum yer küçük baya, lahana vs sebze pek gelmiyor:/ şekeri de kesicem ama kahve içerim sanırım, 3ü bi arada olanlardan günde 3 tane kesin içiyorum, aslında şişkinlik yapıyo, tokluk hissediyorum..
bugün az bi kahvaltı yaptım ve daha hiç bişi yemedim.. akşam da yemeği düşünmüyorum, belki bi elma veya salatalık domates..

akşam ayrıca 5i bi yerde çay almıştım onu içerim....

cnm bnm çok teşk :) yaşım 23 ve daha önce de çok diyet yaptım, ekmek fazla yemem zaten günde 2-3 dilim ama onu da 1 dilime indirdim bugün sadece sabah.. bulunduğum yer küçük baya, lahana vs sebze pek gelmiyor:/ şekeri de kesicem ama kahve içerim sanırım, 3ü bi arada olanlardan günde 3 tane kesin içiyorum, aslında şişkinlik yapıyo, tokluk hissediyorum..
bugün az bi kahvaltı yaptım ve daha hiç bişi yemedim.. akşam da yemeği düşünmüyorum, belki bi elma veya salatalık domates..

akşam ayrıca 5i bi yerde çay almıştım onu içerim....

merhaba canım..nacizane bi önerim olacak sana..bende kahve hastasıyımdır.hergün 3 taneye kadar içerim.ama şekersiz olarak!! yani zaten3ü1 arada kahvelerde çok fazla şeker var bide 3 fincan içtiğini düşünürsek fazla şeker yüklemesi yapıyorsun vücuduna hemde hergün..vücudun başlıca düşmanıdır şeker..bence ya türk kahvesi iç arada bir tabi şekersiz yada normal süt ve kahve kullanarak kendin yap kahveni.ben tatlandırıcı kullanıyorum canderel..tabi tatlandırıcılar içinde zararlıdır diorlar ama ben doktoruma sormuştum günde 10 taneyi geçme dedi..bu arada boyun kaç,çok kısayım demişsinde mrk ettim..

Lethemcim ironic'e aynen katılıyorum 3 tane çok fazla bence de kendin hazırlaman en doğrusu...Ama diğer yediklerin güzel...Öğün atlama ve elinden geldiğinde tok olmaya çalış karnını hiç çok fazla aç bırakma emi?

Lethemcim ironic'e aynen katılıyorum 3 tane çok fazla bence de kendin hazırlaman en doğrusu...Ama diğer yediklerin güzel...Öğün atlama ve elinden geldiğinde tok olmaya çalış karnını hiç çok fazla aç bırakma emi?

vereliniortak avatardaki resim kız çok qüzell sen misin yoksam kız??a.s.

cnm türk kahvesi hemen hergün içiyorum, onu saymıyorum artık:) sanırım yemekten çok bişiler içiyorum ben :S boyum 1.56 falan ama bölgesel yağ oluyo bende, bilekler kollar ince, kalça ve göbek hiç gitmiyo :/ sütlü kahve de hiç içemiyorum, elimden geldiğince azaltayım bari :/

vereliniortak avatardaki resim kız çok qüzell sen misin yoksam kız??a.s.

benm avatar yok bana demedin sanırım dimi cnm ? ama 1 ay sora inş resimler koycam, şu kilo işini halletsem, ben de fena sayılmam kaydirigubbakcemile2

canım eğer neskafe üçü bir arada içiyosan onun yarısını fincana koy iç tümünü koyup içiyosun galiba üç tanesi çok fazla bence.yarım yarım içersen üç füncana bir bucuk üçübir arada olur öyle dene bence en azından ben öyle yapıyorum hepsini koyunca ağır oluyo bana inşallah başarılı olursun verirsin kilolarını başarılar sana

bu arada benimde bi üç kilo kadar vermem gerek benimde boyum 1.59 kilom 53 göbeğimden vermek istiyorum ama onu vermesi biraz zor galiba

bak onu düşünmemiştim cnm :) öyle yapabilirim, yarım olarak içerim :)
benim de 51-52 arası ama göbekte toplanmış durumda :(
45 gibi olmam lazım....

kuzum bende ŞANLIURFA MAĞDURUYUM:))) daha yeni geldik ankaraya:) sen yine kaardasın ben 33 kg fazlalıkla geldim :))) insallahhhhhhhhhhhh gitcek bu kaka kg lar:) emin ol gitcek:))turkbayragiturkbayragiturkbayragi

benm avatar yok bana demedin sanırım dimi cnm ? ama 1 ay sora inş resimler koycam, şu kilo işini halletsem, ben de fena sayılmam kaydirigubbakcemile2

cıkın_f arkadaşıma sormuştum cnm..eminimki sende çk güzelsindir..bende bi vereyim kilolarımı koyacam hertürlü profilden resimlerimi buraya..:dance:

bak onu düşünmemiştim cnm :) öyle yapabilirim, yarım olarak içerim :)
benim de 51-52 arası ama göbekte toplanmış durumda :(
45 gibi olmam lazım....

fazla değilmişin canım seninde benim gibi göbeğinin fazlalıklarına takıntın var galiba ama mekik cekmedende biraz zor verilir galiba inşallah başarılı olursun aslında insan isteyince yapamıyca sey yoktur. kaydirigubbakcemile5

Back
X