diyete başlıyorum destek bekliyorum hadi motive edin beni

Arkadaşım hepsini tek seferde özet gibi yazsaydın, böyle mesaj sayını arttırmak için yazıyormuşsun gibi oluyor.. Her seferinde yeni bir şeyler var diye giriyorum ama aynı hikayenin devamı çıkıyor karşıma...

eğer hepsini birarada yazsaydım,kitap gibi dururdu ve gözü yorabilirdi.özetini yazamazdım çünkü zaten yazdıklarım özetti ve bu benim tarzım ve seçimim .

arkadaşlar ben bir çok diyet proqramları denedim amma heç birine 3.4 günden fazla dayanamadım ve en sonunda kendime göre bir proqram uyquladım proqram şöyle yani şeker tuz ve içecekler dışında her şey yemek amma çok az ve bacardıkca kızartmalardan uzak durmak bi de sabahları ve ya uyqun bi vakitde yürüyüş yapmak ben bir ayda 3 verdim hemde heç zorlanmadan çünkü az yedikce meddeniz küçülür ve çok fazla yemek istemezsiniz zaten elinizden geldiyi kader su ve yeşil çay en az 3. kere deneyin bence olmaz deyilen bi şey yok çünkü diyet proqramlarıyla heç 1 kilo bile veremiyordum en fazla 3.4 gün sürdüyü için amma böyle az yiyerek zorlanmadan oluyor

Back