• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete başlayalı 5 gün oldu, tık yok. Acil tavsiye :(

nadid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
86
0
36
Aydın
Kızlar, 80 kilodan 51 kıloya düştüm ve tab acayip kendime özgüvenim gelmişti. Üniversite bitti ve 7 aydır calıyorum ve 9 kilo aldım.Eski halima dönemketen çok korkuyorum. 5 gün öncesine kadar kendimi durduramıyordum, nefes almam zorlasana kadar yemek yiyorudum. % gündür dikkat ediyorum. cikolata yok, kahve yok, yeşil çay var. ama dün dayanamadım ve tartıldım. 5 gündür dikkat etmem hiç bir işe yaramamış. sizde ilk rejime başladığınızda kilo veremdiğiniz oldu mu? zamanla mı vermeye başlarım. kızlar çok mutsuzum. tekrar şişman olmak istemiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm :(

Canım ilk bi kaç hafta bazı vücut direnir kilo vermez bu normaldir sen sakın moralini bozma sonra daha hızlı kilo verdiğini göreceksin
İstersen hergün ne yediğini buraya yaz bizlerde yaptığın yanlış varsa uyaralım birbirimize destek olalım yani
Hergün neler yapıyorsun ona göre yorumlayalım birlikte
Merak etme kurtulacağız kilolardana.s.

canım cok teşekkur ederım desteğin için. yakın zamanda incecik olucaz :) . Mesela dün, sabah bir tam tahıllı ekmek, bir dilim peynir yedim. öğlen bir armut, ara öğün 1 ader grisini ve sakızlı muhallebi ( dayanamadım :)) ). bir büyük kase mercimek çorbası ve armut. zaten bu bes gündür aynen bu şekilde besleniyorum. akşamları corba, balık ve tavuk yedım birer porsiyon sırayla.

buarada bir kase corba ve armut aksam yemegim. ayrıca ben gunde 4 kocaman fıncan süttozu ve sekerlı kahve içerdim. artık günde sadece bir tane içiyorum. onun yerine yeşil çay içmeye başladım.

Yemene dikkat etmeye başlamışsın ne güzel. Birde bunların yanına günde 30 dakika yürüyüş ilave et ama hiç kaytarmadan. Bak gör o zaman nasıl gidiyor kilolar. Dukan diyetini tavsiye edeceğim birde. Çünkü ömür boyu koruma yolu basit ve uygulanabilir. Eğer et, süt, yumurta ve türevlerini seviyorsan.

canım cok teşekkur ederım desteğin için. yakın zamanda incecik olucaz :) . Mesela dün, sabah bir tam tahıllı ekmek, bir dilim peynir yedim. öğlen bir armut, ara öğün 1 ader grisini ve sakızlı muhallebi ( dayanamadım :)) ). bir büyük kase mercimek çorbası ve armut. zaten bu bes gündür aynen bu şekilde besleniyorum. akşamları corba, balık ve tavuk yedım birer porsiyon sırayla.

buarada bir kase corba ve armut aksam yemegim. ayrıca ben gunde 4 kocaman fıncan süttozu ve sekerlı kahve içerdim. artık günde sadece bir tane içiyorum. onun yerine yeşil çay içmeye başladım.

Tatlım sabahları kepekli ekmek yersen daha iyi olur
Ayrıca mesela öğlen akşama göre daha hafif yemek de daha iyi oluyor
Öğlen çorba ızgara akşam çorba salata şeklinde yapabilirsin
Ayrıca günde 2litre kadar su tüketmen gerekir
Yemeklerden sonra elma sirkeli su içersen çok faydasını göreceksin
Bunların yanında yeşil çay gibi zayıflatıcı özelliği olan çaylarda işine yarıyacaktır
Bi hafta vermesende ikinci hafta başlarsın kilo vermeye merak etme cnm olumunekankayizsmile

ne bu kilo derdimiz valla bıktım

veriyorum yürüyüşü bırakınca geri alıyorum

sadece açlıkla olmuyor kesinlikle yürüyüş şart

bugünden itibaren yürüyüşede başlayacağım, işten çıktığımda servisten erken inip yürüceğim. umarım kilolar haftaya gitmeye başlar.Matahari çok teşekkür ederim tavsiyen için, uygulamaya koyuyorum hemen :)

kızlar bır hafadır ciddi anlamda yediklerime dikkat ediyorum ve resmen göbegım ıcıne kactı. yuppi :). kendimi cok mutlu hıssediyorum. devamı gelicek :)))).

Back
X