diyete başlarsam daha çok yiyorum

gokdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
5
0
16
Ankara
92 kiloyum. acilen kilo vermem gerekiyor ama diyete ne zaman başlasam o gün aklıma binbir türlü yiyecek geliyor. çok daha fazla yiyorum. ooff ne olacak kızlar?:43:

nasıl bir diyet yapıyorsunki? içerik ne? diyetinden kaynaklı da böyle hissediyor olabilirsin-

Bende öyleyim bu hafta üç gündür başlıyorum güya olmuyor ben karma diyette yaptım ama uygulama sıfır 94 kilosum bir ayda seksembeşe düşsem süper ılacak düğün var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben 105 kiloydum. Bir doktora gittim adam beni yerin dibine soktu bende ogün hırs yaptım ve kilo vermye başladım.7ayda 20kilo verdim...5ay ara verdim yeme duzenım herseyım bozuldu o yuzden 90im suanda.

Kilo vermek istiyorsanız asla yemiyceğiniz seyler olmalı o sekilde verdim ben.benim gitmediğim diyetisyen yoktu onlarla veremedim.seker,hamur işi,gazlı içecek ve kızartmaları kestim ben sadece o sekilde verdim.tavsıye ederim....kolay gelsin:44:

ben aynı kanıda değilim
yiyecek yasaklaması yapmadan mümkün değil zayıflanmaz..

pasta yiyerek kim zayıflayabilir ALLAH aşkına..

...ama doyarak çok güzel kilo verilebilir..çabuk acıktırmayacak şeyler yiyerek..

karatay diyetini tavsiye ederim 15 kg kadar verdim

diledigim herşeyden ama az çok az yedim ve zayıfladım ben de.hiçbirşeyden mahrum kalmadım.ayda 4-5 kg. da verdim.
önemli olan şeker,yağ,hamurişini kesip.bol su içip,beslenme listene hafif kaçamaklarlada olsa sadık kalıp,kaldıgın yerden hep devam etmek.
haftasonu pizzamıda yedim,tatlımı da bir gün.arada cnm dondurma çekti gittim bir top aldım yedim.bana göre aşırı yasaklarla yapılan diyetler hiç mantıklı değil.sonuçta vücudum için gereken karbonhidrat,protein gerekli şekilde alıyorsam ufacık kaçamaklardan bişe olmaz.ertesi gün dengelenebilir ama hepsi irade işi ...

nasıl bir diyet yapıyorsunki? içerik ne? diyetinden kaynaklı da böyle hissediyor olabilirsin-

diyetisyene gittim verdiği diyet listesini 1 ay kadar uyguladım. kilomda herhangi bir değişiklik olmayınca bıraktım. sonra karatay diyetine başladım onda da istikrarlı olamadım. aralarda aburları cuburları çok aradım. öyle böyle derken motivasyon kalmadı. :43:

diyetisyene gittim verdiği diyet listesini 1 ay kadar uyguladım. kilomda herhangi bir değişiklik olmayınca bıraktım. sonra karatay diyetine başladım onda da istikrarlı olamadım. aralarda aburları cuburları çok aradım. öyle böyle derken motivasyon kalmadı. :43:

ben de bu karatay diyeti, dukan diyeti tadında şeyleri çok denedim ama beceremedim. maalesef ki etraf kötü yiyeceklerle dolu bi yerden sonra o diyet bozuluyor yalan oluyor. kendimde yaşadığım için bu problemi nasıl çözebileceğinle alakalı küçük fikir verebilirim diye düşünüyorum. öncelikli olarak kendine bi uğraş bulmalısın ciddi enerjini kanalize edebileceğin bişey(illa spor olmak zorunda değil kafanı meşgul edecek bişeyler olmalı), bunu yapınca tek mutlu olduğun aktivite yemek yemek olmuyor, bi de vaktin de kalmıyor yesen bile daha az yiyorsun. ikinci de su içmelisin o da çok işe yarıyor ama birince dediğim en en en önemli şey yoksa gün boyu diyete harfiyen uyup gece reçelleri, ekmekleri götürürsün aklında kaldığı için :)

Back