- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi 20_KELEBEK
-
Metabolizman yavaşladı mı o yüzden mi böyle bir kaç gün değişiklik yapsan mesela hani istediğin bir yiyeceği yesen ödül maksatlı. birde bilinçaltında diyette olduğun yerleşmiş olabilir. Diyette gibi hissetme ne uyguladığını nasıl bir diyet yaptıgını bilemiyorum ama Diyette değilim ben sadece az yiyorum gibi hissetmek motivasyonunu artırır. Diyeti bozmayı düşündüğünde fırsat bulduğunda başarı hikayelerini oku ve bir amacım var benim diye düşünhayırlısı canım yaaa,hepimizin nedeni farklı ama amacı aynı.inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız.ama benim motivasyonum çok düştü.diyeti bırakmaya meyilli bilinçaltım ama asla bırakmamalıyım.ne yapsam da motive olsam.bi de adetime 4-5 gün kaldı,belki de ondan zorlanıyorum diyete uymakta.
sğol canım desteğin için.metabolizmam zaten 44 yaşındaymışMetabolizman yavaşladı mı o yüzden mi böyle bir kaç gün değişiklik yapsan mesela hani istediğin bir yiyeceği yesen ödül maksatlı. birde bilinçaltında diyette olduğun yerleşmiş olabilir. Diyette gibi hissetme ne uyguladığını nasıl bir diyet yaptıgını bilemiyorum ama Diyette değilim ben sadece az yiyorum gibi hissetmek motivasyonunu artırır. Diyeti bozmayı düşündüğünde fırsat bulduğunda başarı hikayelerini oku ve bir amacım var benim diye düşün
Eşinin öyle bir benzetme yapması sana şaka yapmak ya da takılmak istediğindendir. Yoksa öyle düşünmüyordur canım sen bu konuda hassas olduğunu söyle bir daha böyle kelimeler kullanmaz.sğol canım desteğin için.metabolizmam zaten 44 yaşındaymışdiyetisyene gidiyorum ben.orda yapıldı analizlerim.çok yavaş yani.zaten buradaki başarı öyküleri de olmasa ne yaparım bilmem.aynen devam ediyorum.dün o yazdığım yazının üzerine akşam eşim beni file benzetti.zaten düşüktü iyice düştü motivasyonum ama vazgeçmedim.78 kiloda beni nasıl file benzettiyse artık.
enerjini spor yaparak harcamanı istemiyorum dedi çünkü gereğinden fazla besin almıyorsun dedi. Yani ideal oranda bir öğünde sadece bir çeşit protein almak gibi.(Mesela yumurta ile peyniri aynı anda tüketmiyorsun ve vücut için harcama yapmaya gerek yokmuş.)neden egzersiz yok demiş merak ettim doğrusu
Maşallah sanaMerhabalar,
Bende 31 ekim 2015 tarihinden bu yana diyetteim. Diyetisyen kontrolünde yaklaşık olarak 5 kg verdim. Ve günlerdir buradaki hikayeleri okuyorum. Haftaya salı yani ayın 17 sinde tekrar doktor kontrolüm var bakalım listemde değişiklikler olacakmı? diyete başladığımda 70 kg dım şu an sabah itibari ile 65 kg olmuşum yaklaşık 12 günde.
tşk ederim :)Maşallah sana
Tebrik ederim darısı kalanlaravee 63 ü de gördüm :)
İNŞALLAHH :)Tebrik ederim darısı kalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?