- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 34
- Konu Sahibi 20_KELEBEK
-
DNasıl bir diyet programınız var?
evet canım11 günde 5 kg mu verdiniz?
Teşekkürler cnm spor yapmıyorum maalesef çalıştığım için 2yasinda bir kızım var asmaları çok haeeketliyiz amaHarika gerçekten tebrik ederim.
Seni yormak istemiyorum ama sormam lazım lokma lokma neler yedin yaz lütfen....
Ayrıca spor yaptın mı?
bende veremem diyordum canım ama dikkat edince veriyor insan ya inşallah istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırızcanım ben de senınkıne benzer beslenme düzenıyle kılo vermeye basladım ınsallah verecek çok kılo var.Senın kadar veremem ama yine de haftada bır kılo versem razıyım.
Yemeyebilirsin yumurtayı ondaki proteini peynir ile tamamlarsın. Benim dr listeye yumurta olacak diye bir zorunluluk koymadı. Değişiklik yapmak istersen haftada iki kere yumurta yiyebilirsin demişti. Bu illaki kahvaltı değil öğle yemeği şeklinde de olabilir. Ama yumurta yemesende mutlaka peynir ya da yoğurt yemelisin....Ben de zayıflamak istiyorum ama yumurtasız bir diyet yok mu ya? Yumurta yiyemiyorum midem almıyor çok zorladım kendimi olmuyor bir türlü...
Yemeyebilirsin yumurtayı ondaki proteini peynir ile tamamlarsın. Benim dr listeye yumurta olacak diye bir zorunluluk koymadı. Değişiklik yapmak istersen haftada iki kere yumurta yiyebilirsin demişti. Bu illaki kahvaltı değil öğle yemeği şeklinde de olabilir. Ama yumurta yemesende mutlaka peynir ya da yoğurt yemelisin....
Insallah canım ya ılk defa bu kadar kararlıyım.Bu sefer olacağına çok ınanıyorum.Senı de tebrık ederım asla vazgeçme.bende veremem diyordum canım ama dikkat edince veriyor insan ya inşallah istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Bende çok kararlıyım bu kez hedefim bir 10 kg daha vermek. Sende vazgeçme kararındanInsallah canım ya ılk defa bu kadar kararlıyım.Bu sefer olacağına çok ınanıyorum.Senı de tebrık ederım asla vazgeçme.
merhaba kızlar.bence her diyet kişiye özeldir.ben de diyetisyene gidiyorum ve bana doktor tamamen farklı bir liste verdi.protein çok az sebze ağırlıklı.çünkü daha önce protein diyeti yapmıştım.doktor dediki zamanında yaptığın protein diyeti metabolizmanı aşırı yavaşlatmış.15 kilo vermiştim o zaman ama 1 sene sonra yavaş yavaş geri aldım.yaşım 29 ama metabolizma yaşım 44 e yükselmiş.durum bu yaniama çok iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim.demekki siz de bu liste işe yarayacak.
Teşekkür ederim. Bu 17 günlük bir liste tekrar gideceğim ve listeyi değiştirecek nasıl bir liste verecek bilmiyorum. Bu bir bakıma vücudu arındırmak amaçlı sıfır yağ ile vücutta biriken yağların tüketimini hızlandırmak adına bir uygulama. Ama dediğiniz gibi testler ve tahliller sonucu kişiye özel oluyor listeler..
merhaba kızlar.bence her diyet kişiye özeldir.ben de diyetisyene gidiyorum ve bana doktor tamamen farklı bir liste verdi.protein çok az sebze ağırlıklı.çünkü daha önce protein diyeti yapmıştım.doktor dediki zamanında yaptığın protein diyeti metabolizmanı aşırı yavaşlatmış.15 kilo vermiştim o zaman ama 1 sene sonra yavaş yavaş geri aldım.yaşım 29 ama metabolizma yaşım 44 e yükselmiş.durum bu yaniama çok iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim.demekki siz de bu liste işe yarayacak.
benim maalesef haftada bir kilo anca gidiyorben daha çok gitsin istiyorum ama maalesef.kalıcı olur inşallah...
Zaten ilk başlarda hızlı verirsin kiloyu sonra duraklar bence hafta da bir kilo vermek gayet başarılı ayda 4 kilo yapar. Benimde duraklamaya gireceğini tahmin ediyorum ama o dönemde yılmadan devam etmek gerek. Umarım öyle de olur. :)benim maalesef haftada bir kilo anca gidiyorben daha çok gitsin istiyorum ama maalesef.kalıcı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?