• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yapıyorum ve zayıfladım..Ancak kiloyu tamamen yüzümden verdim..Ne önerirsiniz?

ÇİĞ BADEM, SİYAH ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM, SİYAH KURU KAYISI ve günde iki tane CEVİZ yiyin..

Bunları yedikten bir hafta sonra yüzünüz eski canlılığına kavuşacaktır..Yanaklarınız al al olacaktır..Hemde vucudunuz kilo almadan..

NOT : Aç karnına yada yemekten iki saat sonra yemeye çalışın..

Gercektenmiii cokkkk tesekkkurr ederimm cnmm :70:

:71:Evet gerçekten çok işe yarıyor..Dediklerimi orantılı bir şekilde yerseniz 1 haftada yüzünüzdeki değişikliği fark edersiniz..Badem çiğ badem olsun, siyah üzüm büyük olanlardan olsun, dikkat edin olur mu ?

:71:Evet gerçekten çok işe yarıyor..Dediklerimi orantılı bir şekilde yerseniz 1 haftada yüzünüzdeki değişikliği fark edersiniz..Badem çiğ badem olsun, siyah üzüm büyük olanlardan olsun, dikkat edin olur mu ?

Canm bu cig badem i hic bi aktarda bulamadim nerde satiliyordurki acaba? Birde ortalama kac tane yemeliyz gunde?:44:

Canm bu cig badem i hic bi aktarda bulamadim nerde satiliyordurki acaba? Birde ortalama kac tane yemeliyz gunde?:44:

Ben Ankara'da yaşıyorum ve hemen hemen heryerde satılıyor.. Tuzsuz ve kavrulmamış yani.

Ben, akşam yatmadan 5-6 tane, birde sabah kayısıyla birlikte 5-6 adet yiyorum.. Öğleden sonra (güneş olması iyi oluyor) ; ceviz yiyorum bir tane.. Akşamda yemekten önce diğer cevizi ve siyah üzümü yiyorum.. Bu şekilde hem iştahınızda kesiliyor.

Ben Ankara'da yaşıyorum ve hemen hemen heryerde satılıyor.. Tuzsuz ve kavrulmamış yani.

Ben, akşam yatmadan 5-6 tane, birde sabah kayısıyla birlikte 5-6 adet yiyorum.. Öğleden sonra (güneş olması iyi oluyor) ; ceviz yiyorum bir tane.. Akşamda yemekten önce diğer cevizi ve siyah üzümü yiyorum.. Bu şekilde hem iştahınızda kesiliyor.

Hadi yaa bende istanbulda yasiyorum en az 3 aktara baktim adam kayisi cekirdei verio:45: artik baska semtlere bakiim simdilik ceviz uzum ve kayisiyla idare ediim:26: daha yapmadan mutlu oldum ya:40: Allah Razi olsn cnm:70: :71:

ÇİĞ BADEM, SİYAH ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM, SİYAH KURU KAYISI ve günde iki tane CEVİZ yiyin..

Bunları yedikten bir hafta sonra yüzünüz eski canlılığına kavuşacaktır..Yanaklarınız al al olacaktır..Hemde vucudunuz kilo almadan..

NOT : Aç karnına yada yemekten iki saat sonra yemeye çalışın..

böyle bişey var mıydı gerçekten yaa
şu an çok mutlu oldum eğer işe yarıyosa süper
ben de kilo verdiğimde direk yüzümden gidiyo
bir ara senin gibi olmuştum Kimdemis
hortlamış gibi oluyosun dimi yanaklarım falan aşağı sarkıktı ağzım burnum yamulmuş gibiydi
sonra bir kilo aldım bir kilo aldııım şuan 54 kiloyum
zayıflamaya da korkuyodum bak bunu ben de denicem en kısa zamanda almam lazım
çok teşekkürlerrr:71::71:

Tanıdığımız birisi reçeteyle almıştı hapları.1 kutu içti daha sonra böbrek ağrılarından duramaz hale geldi.hemen kesti.Diğer bir kişide haplarla 10 kilo verdi ama bir müddet sonra sinir sistemini etkilemiş elleri titremeye başlamıştı, hep bunlar hapların bir müddet sonra vücutta yaptığı rahatsızlıklar.Karşımda dahiliye uzmanı doktor var ona sordum ben olsam hiç bir zaman içmem eve de sokmam dedi

Back
X