• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yapıyorum ve zayıfladım..Ancak kiloyu tamamen yüzümden verdim..Ne önerirsiniz?

Kimdemis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
238
0
46
İstanbul
17 gundur diet yapiodum birde bi zayflama ilaci yardimida aliodum yurugusede cikiorum cok sik 64.700 den 60.200 e dustum ama direk yuzumden gitti o kadar cirkinlestimkii:(( burnum kocamn ciktii yuzumde et kalmadi cok garip bisy oldum:( aynaya bakamiyorum pskolojim bozuldu resmen:( sadece yuzumden kg almak icin ne yapmalym:((:59:

canım zayıflama haplarının böyle bir etkisi var.. benimm görümcem zayıplama hapıyla kilo verdi ama zaten kocaman olan yanakları küçülünce daha iyi oldu bence.. madem yüzden vermek istemiyorsun bence zayıflama hapı yerine bir diyetisyene git.. herşeyden önce daha sağlıklı..

Son düzenleme:
canım zayıflama haplarının böyle bir etkisi var.. benimm görümcem zayıplama hapıyla kilo verdi ama zaten kocaman olan yanakları küçülünce daha iyi oldu bence.. madem yüzden vermek istemiyorsun bence zayıflama hapı yerine bir diyetisyene git.. herşeyden önce daha sağlıklı..

İste sorunda orda canm diyetisyenede gittim ama saati saatine belli bi menu takip edemiyorum:( simdide zaten sabah normal kahvalti bol yesilcay ogleden sorada srbze veya salata yiyorum:( spor yapiorumm ama goren arklarim taniyamio cokk kotu oldum:( cok cirkinlestm:((:43:

canım zayıflama ilacını kes lütfen...
oluruna bırak bakalım...
düzelirsin inşallah...

mrb benimde aynı yüzümden çok gitti aynaya bakamıyorum.ben şimdi kalori hesabıyla zayıflayanların grubundayım.sende bize katılabilirsin.daha önce zayıflama hapıyla ilgili seninle paylaşımım olmuştu bende seni arıyordum)))):3:

mrb benimde aynı yüzümden çok gitti aynaya bakamıyorum.ben şimdi kalori hesabıyla zayıflayanların grubundayım.sende bize katılabilirsin.daha önce zayıflama hapıyla ilgili seninle paylaşımım olmuştu bende seni arıyordum)))):3:

:// sendemi ilac kullanmistin canm? Offf :59:

evet canım aynı senin kullandığından ama bugün bıraktım çok çarpıntı yaptı.baş ağrısından uyuyamıyorumm(((((

canım 17 gün diyet yapmışsın zayıflama hapıyla 4-5 kilo vermişsin bence zayıflama hapının sağlığını bozmaktan başka bir etkisi olmamıştır.
arkadaşımın ablası da kullanmıştı kalp çarpıntısından hastanelik olmuştu.dikkatli ol lütfen.
sağlığının kıymetini elinden gitmeden bilmelisin.

20 gün kullandım canım ama artık kullanmayı düşünmüyorumm((

İlk baslangic gunlerin sandim:59: benimde sadece ilk gunler bulantim oluyordu simdi hic bi yan etkisini gormedim oyle:/ sadece yuzumden gitti arkadaslarim vs herkes cok cirkinlestgimi soyluyo:'( hatirladim sanirim canmm 7 kg vermistin dimi?

17 gundur diet yapiodum birde bi zayflama ilaci yardimida aliodum yurugusede cikiorum cok sik 64.700 den 60.200 e dustum ama direk yuzumden gitti o kadar cirkinlestimkii:(( burnum kocamn ciktii yuzumde et kalmadi cok garip bisy oldum:( aynaya bakamiyorum pskolojim bozuldu resmen:( sadece yuzumden kg almak icin ne yapmalym:((:59:

Ben 110 kilo olmama rağmen doktorum zayfılayabildiğim sürece zayıflma hapı vermedi sizin kilonuz çok az yani diyetle rahat zayıflarsınız neden zayıflama hapı kullanıp karaciğerinizi yoruyorsunuz?Ama tercih sizindir bende daha kilolu olduğum dönemde Doktorumun vermesi üzerine kullandım diyet+zayıflama hapıyla 11 kilo verdim 1 ayda ama bende öyle bir bölgeden zayıflama olmadı herhalde çok kiloluydum ondan

Ben 110 kilo olmama rağmen doktorum zayfılayabildiğim sürece zayıflma hapı vermedi sizin kilonuz çok az yani diyetle rahat zayıflarsınız neden zayıflama hapı kullanıp karaciğerinizi yoruyorsunuz?Ama tercih sizindir bende daha kilolu olduğum dönemde Doktorumun vermesi üzerine kullandım diyet+zayıflama hapıyla 11 kilo verdim 1 ayda ama bende öyle bir bölgeden zayıflama olmadı herhalde çok kiloluydum ondan
Haklisiniz ama diette yapmays calstm duzene girmedi bi turlu birde surekli biseyler yiesim gelio tutamiyorum kendimi:/

Haklisiniz ama diette yapmays calstm duzene girmedi bi turlu birde surekli biseyler yiesim gelio tutamiyorum kendimi:/

Dİyet olaynı ben kafamdan çıkardım ben yaşam şeklimi yeme alışkanlıklarımı düzeltmeye çalışıyorum basit şeyleri hayatınızdan çıkararak uzun zamana yayarak sizde alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz.Benimde tatlıya düşkünlüğüm vardı cuma günü diyetisyenime gittim bana krizleriniz geldiği zaman az dondurma ile giderebilirsiniz dedi(bunu söylemesi için 1 ayda 5 kilo verdim yalnız).Mesela ben ekmek ve şeker tüketmiyorum ekmek yerine tamtahıllı 1 dilim ekmek bazen yiyorum.Mesela şeker kullanmadığım için ve ara öğünlerimi atlamışsan o gün biraz dondurma yiyebiliyorum.Bende diyet listeme harfiyen uyamıyorum mesela bende hala sabah kahvaltısı olayı yok.

İlk baslangic gunlerin sandim:59: benimde sadece ilk gunler bulantim oluyordu simdi hic bi yan etkisini gormedim oyle:/ sadece yuzumden gitti arkadaslarim vs herkes cok cirkinlestgimi soyluyo:'( hatirladim sanirim canmm 7 kg vermistin dimi?

canım ne olur sende kullanmayı bırak ileride zararlarını görebilirsin.keşke kullanmasaydım((( 20 günde 5 kilo verdim ama sağlığımıda verdimm ((((

zayıflama hapı bende kullandım..
1 ay gibi bir sürede şimdi tam hatırlamıyorum süreyi ama 1 paket içtiğim ilaç ile 5-6-7 kilo verdim 1 ay gibi kısa bir sürede.. ama ne oldu şimdi üzerinden 1 yıl geçti ben 7 kilo olarak geri aldım :(

zayıflama hapları görünmesede vücudun göremediğimiz ama ilerki yaşlarda anlıyacagımız bazı hasarlar bırakıyo organlarımızda.. en iyisi diyet + düzenli beslenme ve spor ile zayıflamak ama onu bende yapamıyorum :(

canım ne olur sende kullanmayı bırak ileride zararlarını görebilirsin.keşke kullanmasaydım((( 20 günde 5 kilo verdim ama sağlığımıda verdimm ((((

Ufff:( asu yaa nasil olucakkki:/ birde isin garip kismi ben kilolu halimden gayet memnundum bende oyle bi anne varki kadin pskopat:/ her sabah tartiyo beni ... İsim ve okulum geregi sehir disinda oldugmda istanbula donmeme yakin eger iki kg aldysan istanbula 3 kg aldysan ewe gelme diyen biri:/ kendisi 50 yasinda 55 kg:(:58:

ÇİĞ BADEM, SİYAH ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM, SİYAH KURU KAYISI ve günde iki tane CEVİZ yiyin..

Bunları yedikten bir hafta sonra yüzünüz eski canlılığına kavuşacaktır..Yanaklarınız al al olacaktır..Hemde vucudunuz kilo almadan..

NOT : Aç karnına yada yemekten iki saat sonra yemeye çalışın..

Back
X