diyet yaparken sigarayı bırakırsam kılo vermem dururmu yardımcı olurmusunuz lütfeennn

tugcekpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
218
191
53
Kocaeli
arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

Sigarayı bırakmak bir süre iştahı açtığı ve beyin sigaranın yerine psk olarak yerine bir şey koymak istediği için ki bu genelde atıştırmak oluyor kilo almaniza sebep olabilir.Ancak sigaranın yerine sağlıklı atıştırmalıklar koyarsanız çiğ sebze ve meyve gibi ayrıca sporu artırırsanız kilo almayı önlersiniz.

yoksa sorun sigaranın kalori harcatması değil bunu daha az kalori alarak yada daha çok kalori yakarak dengeleyebilirsiniz.Sorun sigaranın yarattığı boşluğu başka aktivitelerle doldurmakta.

Sigarayı bırakınca nikotin eksikliğinden ağzımda yaralar oluşuyor ve zayıflamaya başlıyorum ...

saolun ya kılo almam zaten ama vermemı engellemesın suan kılo verme asamasındayım cunku mıdemı mahvettı gastrıt sıgarayı bırakmadan duzelmıcek anlasılan en az 1 ay ıcmıcem bakalım nasıl etkı etcek

yoksa sorun sigaranın kalori harcatması değil bunu daha az kalori alarak yada daha çok kalori yakarak dengeleyebilirsiniz.Sorun sigaranın yarattığı boşluğu başka aktivitelerle doldurmakta.

saol feylosof ıns. dedıgın gıbı olur gunluk sporuma fazladan 20 dk daha eklıcem

Sigarayı bırakınca nikotin eksikliğinden ağzımda yaralar oluşuyor ve zayıflamaya başlıyorum ...

oda degısıkmıs cnm ama cok zararlı o yaralar ne kı sıgaranın zararının yanında ben 7 yıldır hergun 1 paket ıcıyorum ıcmedıgım gun olmadı dusunebılıyomusun halımı tek bırgun bıle gunluk 20 sıgaradan asagı ınmedım altı yılda tamı tamına en az 50400 tane sıgara ıcmısım dusunsene koskocaa 50 bin 400

Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)canı sigara istediğinde insanlar direk yiyeceklere koşuyor oysa bunun yerine bol su içmeye ve hobilere yönelmek gerekir.Spor yapıyor olman senin için avantaj helede severek yapıyorsan.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)canı sigara istediğinde insanlar direk yiyeceklere koşuyor oysa bunun yerine bol su içmeye ve hobilere yönelmek gerekir.Spor yapıyor olman senin için avantaj helede severek yapıyorsan.

evet cnm sporsuz duramıyorum kendımı cok yavas hantal gıbı hıssedıyorum 2 saat kıpırdamadan yatsam napıyorum ben hareket etmelıyım bıraz dıyorum ben yıcemı sanmıyorum genelde ogunlerım bellıdır acıkmadan yemem vbelkı arada atıstırırım bır ıkı ogun oda en fazla bı cevız az badem meyve falan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…