DİYET YAPANLARIN SOHBET ALANI diye bir bölüm istiyoruz.

gxuxzelbirgxuxn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
940
3
96
Bursa
Merhaba,

biz diyet günlükleri bölümünde kendi günlüğümüz kapanmadan diğer arkadaşlarla diyet hakkında sohbet edebilmek istiyoruz.

evlilik bölümünde "yeni evlenecek olanları sohbet alanı" diye bir bölüm var. onun gibi diyet bölümüne de " diyet yapanların sohbet alanı" diye bir bölüm açabilir misiniz?

şimdiden tşk.ler

not: diyet grupları bölümüne grup may-girls diye konu açtık ama uygun değilmiş o bölüm.

şu milletin birbirini bozma çabası varya deli oluyorum ya neden kırma çabanız var arkadaş isteğini söylemiş katılır yada katılmazsınız yorum yapalım da gerisi noluyosa olsun diyosunuz
ayrıca katılıyorum arkadaşa güzel olur birlikten kuvvet doğar daha kolay oluyo beraber fikir alışverişi yapınca

şu milletin birbirini bozma çabası varya deli oluyorum ya neden kırma çabanız var arkadaş isteğini söylemiş katılır yada katılmazsınız yorum yapalım da gerisi noluyosa olsun diyosunuz
ayrıca katılıyorum arkadaşa güzel olur birlikten kuvvet doğar daha kolay oluyo beraber fikir alışverişi yapınca

no problem.

şimdi bu mesajı alıp "Türkçe konuşun lütfen" yazar. bekleyelim görelim :)

İstediğimi yazarım istediğimi yazmam size ne bundan ?
Böyle böyle bir konu açılsın istiyoruz demiş.
Ama tek kişi söylemiş,
kimse çıkıp arkasından evet evet istiyoruz dememiş.
konu açıldıktan sonra..

Öyle demiş böyle demiş denmiş.
Sonra arkasından 1-2 kişi..
Bununda farkındasınızdır umarım.
Ben kimsenin sinirini bozmaya falanda çalışmıyorum,
Arkadaş demiş zaten var böyle bir şey diye.
Bozulacak olan zaten çoktan bozulmuştur.:34::34:

kalkıp da türkçe konuşun da demem.
Çünkü türkçe konuşsamda anlamıyorsunuz..
Üzgünüm..
Yada zekanıza güvenip laf sokmaya çalışıyorsunuz, sonrada adam sanılıyorsunuz .
Böyle ergenler gibi tripler, imalar falan.

İstediğimi yazarım istediğimi yazmam size ne bundan ?
madem öyle biz de senin gibi istediğimizi yazınca, seni ilgilendirmeyen konuya yorum yazma gereği neden duyuyorsun?
Böyle böyle bir konu açılsın istiyoruz demiş.
Ama tek kişi söylemiş, grup adıyla üyelik alıp mı yazsaydım yani :))))kimse çıkıp arkasından evet evet istiyoruz dememiş.
konu açıldıktan sonra.. konu açıldığında açıldığı yer uygun görülmeyince biz de taleplerimizi bu köşeye yazdık sonra biri çıkıp yani sen saçmaladı. o kısmı biliyorsun pardon
Öyle demiş böyle demiş denmiş.
Sonra arkasından 1-2 kişi..
Bununda farkındasınızdır umarım.
Ben kimsenin sinirini bozmaya falanda çalışmıyorum,
Arkadaş demiş zaten var böyle bir şey diye. (arkadaşın bahsettiği zaten bu talebi yapmamıza neden olan sayfamıza yer arayışımız neticesinde konumuzun kapanmadan taşındığı yer, yani talebimden sonra olan birşey Bozulacak olan zaten çoktan bozulmuştur.:34::34:
kimse bozulmadı ama hadi gönlün olsun ÇOK BOZULDUM :)

kalkıp da türkçe konuşun da demem.
Çünkü türkçe konuşsamda anlamıyorsunuz..( sen de Türkçe okuyup anlamıyorsun o halde, belki konuyu bilmeden damladığın için olabilir)Üzgünüm..
Yada zekanıza güvenip laf sokmaya çalışıyorsunuz, sonrada adam sanılıyorsunuz . (son iki cümlen niyeyse sana daha çok yakışıyor, konuyu baştan oku bak)Böyle ergenler gibi tripler, imalar falan.

uğurlar olsun...

Back