diyet ve aşırı kacamaklar :(

cemreq

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
316
325
kizlar... ben hic farketmeden 2 kilo almisim. ve bunu hemen vermek istiyorum. kalori hesabi yapmaya basladim. her sabah jillian 30 day shred uyguluyorum. aksam 1 saat yuruyorum. 1 hafta oldu. sadece dun ve bugun kendime engel olamadim. acayip yedim. ve tartida hic degisiklik bulamadim. bazen gozum donuyor yiyorum her seyi. sorum su ki asiri kacirdigimda kussam zarari olur mu. kesinlikle bulumia falan olmak istemem. sadece haftada 1 falan yapsam bunu, hasta olur muyum?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hiç girme buna. 1 haftada vucudun alısırsa kotu olur. yeşil çay iç, su cok iç, meyve ye yemek yerine.

bence hiç girme buna. 1 haftada vucudun alısırsa kotu olur. yeşil çay iç, su cok iç, meyve ye yemek yerine.

canim oncelikle cok tesekkur ederim. dediklerini yaptim, hatta 6 gün hic kacamak bile yapmamistim. ama son gun yaptim ve tartida kilomu ayni görünce yikildim gercekten. yani boğazı tutmak lazim tabiki ama hastalik gibi kriz gibi geliyor resmen

doktora gidip degerlerine baktırsan ya. belkı bı sorun vardır. belkı de metabolizman yavaştır. disipline girince çözülür. ya da ruhen tatmin olmadıgın bişiler vardır. kendıne yönel biraz. sakinleş canım benim.

haklisin canim biseyler oldugu kesin. 2 kiloyla ne panik yapiyor dicekler ama ben 2 kilo aldiysam gozumu acana kadar. 10 oluyor o. tanıyorum kendimi.o yüzden
cok sagol canim sakin olucam 😇

Ne kusmasııı 😱😱😱 sakın öyle bir şey yapma. Zaten diyete başladığında hani hemen gider ya bir iki kilo ödemdir o. Sen sadece onu versen bile olur. Biraz protein ağırlıklı beslen 5-7 günde verirsin kesinlikle

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesekkur ederim canim cikardim onu aklimdan. spor ve sağlıklı beslenme herseyin ilaci 😇

tesekkur ederim canim cikardim onu aklimdan. spor ve sağlıklı beslenme herseyin ilaci 😇

Tabiki ☺️☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…