Diyet surecinde daha sagliksiz oldum

yardimciolunkizlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
42
3
20
Kizlar ben eskiden ne bulsam yerdim yeme bozuklugum vardi saglikli sagliksiz farketmez cok zorbalik gordum ve kilo vermek istedim ve verdim de yaklasik 15 kg verdim ama hayatimdan cok sey goturdu 1 yildir kabizim acaba bu yuzden mi dedim onceden yoktu doktorlarin kabizlik icin diyet listesine uydugum bol su ictigim halde gecmiyordu doktor bile sasirdi bagirsaklarima bakmak icin kolonoskopi yapti ama bagirsagimdada birsey cikmadi bi yildir kabizim o bolge acidigi icin kabizlik ilaci kullaniyorum kullanmasam zaten olmuyor olsa da acillik olurum oyle kati ki birinci hayatimi mahveden sorun bu ikincisi derim cok hassas oldu neden bilmiyorum masaya bacagimi surtsem bile yara oluyor ve asla aylarca gecmiyor vucudum by yuzden yara bere oldu hep bana yardimci olup tavsiye verirseniz cok mutlu olurum bu iki sey asiri psikolojimi bozdu

Kizlar ben eskiden ne bulsam yerdim yeme bozuklugum vardi saglikli sagliksiz farketmez cok zorbalik gordum ve kilo vermek istedim ve verdim de yaklasik 15 kg verdim ama hayatimdan cok sey goturdu 1 yildir kabizim acaba bu yuzden mi dedim onceden yoktu doktorlarin kabizlik icin diyet listesine uydugum bol su ictigim halde gecmiyordu doktor bile sasirdi bagirsaklarima bakmak icin kolonoskopi yapti ama bagirsagimdada birsey cikmadi bi yildir kabizim o bolge acidigi icin kabizlik ilaci kullaniyorum kullanmasam zaten olmuyor olsa da acillik olurum oyle kati ki birinci hayatimi ımahveden sorun bu ikincisi derim cok hassas oldu neden bilmiyorum masaya bacagimi surtsem bile yara oluyor ve asla aylarca gecmiyor vucudum by yuzden yara bere oldu hep bana yardimci olup tavsiye verirseniz cok mutlu olurum bu iki sey asiri psikolojimi bozdu
Kabızlık illeti bende de var, bağırsak floran bozulmuştur. Diyetisyenden destek al geçmiş olsun 🥹

X