- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Diyet motivasyon grubu 2021 şubat
- Konu Sahibi milala1
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz iş yerinde arkadaşlarımla başladık ççıkta iyi gidiyoruz bir ayda 3 4 kilo verdik 2. Aydayızşuan sende yapabilirsin inn çokta zor değil kaç kilosun tamkızlar merhaba diyet grubu gibi birbirimizi motive edeceğimiz bir konu başlatmak istedim. Gaza gelip başlayamıyorum. 20KG fazlam var pkos ve insülin direnci de var. yarın buraya örnek diyet listesi de eklerim herkes için uygun olan.
72 diyeyim. Cok iyi vermişsiniz. Bende devamlılık yok ondan zorluk çekiyorum.Biz iş yerinde arkadaşlarımla başladık ççıkta iyi gidiyoruz bir ayda 3 4 kilo verdik 2. Aydayızşuan sende yapabilirsin inn çokta zor değil kaç kilosun tam
Merhaba . Grubunuza ben de katılabilir miyim ? Ben de kilo vermek istiyorum ama sürdüremiyorum diyeti. Birbirimizi motive edersek sürdürülür olur diye düşünüyorum :)kızlar merhaba diyet grubu gibi birbirimizi motive edeceğimiz bir konu başlatmak istedim. Gaza gelip başlayamıyorum. 20KG fazlam var pkos ve insülin direnci de var. yarın buraya örnek diyet listesi de eklerim herkes için uygun olan.
Öyle şu kadar kilo vereceğim diye kendimi koşullamak istemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim yere kadar gitmek ve sağlıklı beslenmeye de alışmak temel gayem. :)tabi ki. Kaç kilo vermek istiyosun? :)
pazartesi başladım Cumartesi diyetisyen tartı günüm bakalım kaç gitmişhadi başlayalım birde kilo boy oranınızı yazın başlangıç olarak
152cm 71 kilo
1 kilo verdim şuan tartılmıyorum sağlıklı besleniyorum.
kaç kilo ile başladınpazartesi başladım Cumartesi diyetisyen tartı günüm bakalım kaç gitmiş