• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlükleri

Gok zey

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
5
2
16
30
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kilo vermek istiyorum. Hallmilelikte aldığım kilolardan kurtulamadim artık yeter demek istiyorum benimle birlikte bu yola çıkmak isteyen varsa birlikte başlayalım ve başaralim ♥️

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kilo vermek istiyorum. Hallmilelikte aldığım kilolardan kurtulamadim artık yeter demek istiyorum benimle birlikte bu yola çıkmak isteyen varsa birlikte başlayalım ve başaralim ♥️
Hadi başlayalım bende tedaviye başlamıştım Bebek için 4 aydır kullandığım ilaçlar 10 kilo aldım bu ay ara verdik 1 ayım var bu bir ay içinde gerekirse hiç birşey yemicem

Ben iki öğün yapıp ekmek yemeği düşünüyorum çünkü azaltamiyorum birden kesmek daha kolay geliyor 78 kiloyum şuan siz kaç kilosunun?

Ben iki öğün yapıp ekmek yemeği düşünüyorum çünkü azaltamiyorum birden kesmek daha kolay geliyor 78 kiloyum şuan siz kaç kilosunun?
70 ben kesinlikle birden kesiyorum bende bu gün birşey yemedim diyebilirim hemen hemen 60 olmam lazım en fazla oda

Hiç bişey yemessen sonra daha fazlasını alabilirsin ama , bu arada inşallah tedavin güzel sonuç verir

Bi ay sonunda inşallah ikimizde en az 5 kılo vermiş oluruz Haziran ayında bende 70 kiloydum ama 4 5 aydır çok kilo aldim
Ben tedavi görüyorum da 4 ayda 10 kilodan fazla aldım bunları acil vermem lazım

Back