• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet günlüğümmmm

unzile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
56
0
36
Aydın
slm bayanlar ben ünizle diyet günlügümü yazmaya karar verdim diyete 5 hafta önce başladım tabi diyetisyenle ama bu hafta her gün yürümeme rağmen kilo veremedim yaşadığım sıkıntıdan kurtulmak için diyet günlüğü yazmaya başlamaya karar verdim
buğün sabah kalktığımda tartının ibresi aynı rakamın üzerindeydi tabi moral sıfıra düştü: sonra niye üzüleyim ki bozarsam kilo alacagıma en azından kilo almam diye teselli ettim buğün diyetime yüzde 70 uydum öğlen yediğim yagda kızartılmış balığı saymazsak 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım ama en çok üzüldüğüm nokta gelen yazla evlenen ,nişanlanan arkdaşlarımı facede görmekkk mutsuzum gene offffff daha fazla buhrana girmeden ben uyuyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorummm byyy

buğün kontrol vardı ben sadece 700 gr verdim mutsuzum zayıflamak istiyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde.Eve gelir gelmezz buzdolabına koştum kaymaklı yumuta ve tam bir ekmek yedim çok pişmenım ağlmaktan gözlerim şişşti pişmanım.Destek istiyorum kızlarrrrr ancak öle zayıflayabilcem

Vazgeçmicem sonuna kadar direnicem o yüzden akşama kadar ağzıma tek lokma koymadım yılmak yok başarıcam buna canı gönülden inanıyorummmmm

Yarın sabah başlıyorum tek tek not edicem yazdıklarımı yarın yepyeni bir günnnn başlangıç 23.07.2010

alkisalkisalkis22.07.2010 hayatımda en canımı yakan günlerden biri erkek arkadaşım zayıflamam konusunda baskıcı ve bunaldım ve onu terkettim herşeye yeniden başlıyorum ve ihtiyacım olan tek şeyyy desteklerinizzzzzzzzzzzzzzz

Hayatım sen kaç kilosun bilemiyorum ama..Erkek arkadaşının seni bu yüzden üzmesi çok iyi olmuş bence.
Neden dersen?
İlk olarak karnımda kalçamda yağ var diye beni gönlünden düşüren adamın yolu açık olsun.Herkes sterki yanındaki eşi güzel olsun.Kadınlar kocası için ,erkekler karısının güzel olmasını ister elbette.Ama yok ben kilo aldım diye beni üzecek kıvama kadar getiriyorsa boşver onu.

İkinci olarakda bu sana gazz versin.Bak ben öyle bi zayıflıycamki arkamdan deli gibi koşarsın ama iş işden geçmiş olacak dersin..Ohhh sefammm olsun yani..
Sen önce kendin için yaşa..Şayet zayıflamı kendin istiyorsan kendin için yap..
Hayat sana ne getiriyorsa onu bekleme l..sen neyi getirmesini istiyorsan mücadeleni ver.Hee tabiki her şey yolnda ve istediğimiz gibi olmayada bilir.
Ama sen dersinki ben mücadelemi veriyorum.Elimden gelen de budur !!!
Hadiii bakalım gelsin yeşil çaylarrr,salatalarrrrr

Haklısın şilan yoluma devam ediyorum sana gönülden katılkıyorum çok hırslandım başarıcammm teşekkür ederim içten yazdıkların için sağol:)

Back
X