• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet gunlugum

Almirasrs

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
17
0
6
İstanbul
Merhaba bugun diyete basliyorum. Her zaman kilo almaya musait bir yapim vardi ancak hep dikkat ettigim icin formumu koruyordum. Ancak hamilelegimde umursamadan yedim ve tam 30 kilo aldim:( Simdi onu vermek icin ugrasicam. Su anda kilom 84 ve ideal kilom olan 60 kiloya ulasicam. Burda her gun ne yedigimi ve haftada kac kilo verdigimi paylasicam. Hadi bakalim hayirlisi

Sabah: kalkar kalkmaz limonlu ilik su kahvalti: nesfit ; ara ogun: 2 erik bir bardak yesilcay; oglen: 1 porsiyon kiymali turlu bir kase yogurt 1 dilim cavdarli ekmek; ara ogun : kucuk bir dilim kek; aksam: 1 porsiyon zeytin yagli yesil fasulye 1 dilim cavdarli ekmek; ara ogun: 1 adet armut bir bardak yesil cay

Sabah kalkar kalkmaz ılık su kahvalti: nesfit; ara ogun: yesil cay; oglen: yarim porsiyon zeytinyagli yesil fasulye, yarim porsiyon kiymali turlu, bir dilim cavdarli ekmek; ara ogun: bir dilim kek, 5 adet siyah uzum, 2 erik; aksam: 2 adet biber dolmasi, yarim porsiyondan az yesil fasulye, 5 kasik yogurt; ara ogun: 1 adet armut

Merhaba bugün diyetimin 3. gununu tamamladim. Bugun yediklerimin listesi

Sabah her zamanki gibu kalkar kalkmaz limonlu ilik su, kahvalti: nesfit, ara ogun: yesilcay, oglen: 2 tane biber dolmasi bir dilim cavdarli ekmek, ara ogun: 1 adet cam seker ceyrek cikolata (ozel gunumdeyim ufacik bir kacamak :) aksam: 2 kasik turlu nesfit ara ogun 1 adet armut, kucuk bir erik ve yesilcay

Bu arada her gun gunde en az 3 litre su

Evet gelelim bugunku yediklerimizin listesine.
Sabah limonlu ilik su icilir ve kahvaltida yine nesfit yenilir. Bugun yemek yemeye firsat bulamadigim icin oglen nesfitle gecistirilir. Ara ogunde yarimdan biraz fazla armut ve bir tane erik yenir. Aksam yemeginden bir saat once ufak bir cikolata tadilir. Aksam izmir kofte ve bir kase yogurt yenir son ara ogunumde ise 3 parca karpuz ve bir adet erik yenir. Tabi 2 bardak yesilcayda icmeyi unutmadim. Birde muhakkak 3 litre suyumu tukettim. Simdiden hafifledigimi hissediyorum :)

Merhaba diyet gunlugumun 5. Gunundeyim. Bugun neler yaptim yazayim.

He zamanki gibi sabah limonlu ilik su, kahvalti bir dilim ekmek biraz peynir ve yesilcay,ara ogun: bir isirimlik cikolata oglen: bir porsiyondan az izmir kofte ve bir dilim ekmek. Ara ogun 4 adet potibor aksam bir kasik menemen 5 adet patates kizartmasi ve nesfit.ara ogun: 2 adet salatalik ve yesilcay.

Inshallah kilolarini kalici bir sekilde verirsin canim. Peki spor yapiyormusun? Goz gezdirdim AMA hic yaptigin egzersizlerden bi sey yazmamissin.

Bugun yediklerimin gunlugunu de tutalim bakalim.

Sabah kalktigim an limonlu ilik
kahvalti: 1 dilim ekmek, kucuk bir dilim ezine peyniri, kucuk bir dilim kasar peyniri, domates, salatalik, haslanmis yumurta ve sekersiz cay
Ara ogun: Kucuk bir parca cikolata
Oglen : speciel-K
Ara ogun: kibrit kutusu kadar mozaik pasta
Aksam: cavdarli ekmege beyaz peynirli ve domatesli sandwich
Ara ogun: yesilcay
Yine 3 litrelitrae suyumu icmeyi ihmal etmedim.

Evet bugun bir haftayi doldurdum ve 2 kilo vermisim:) Bugun biaz kacamaklarim oldu ama yarin telafi edrim simdi gelelim bugunki gunlugume.

Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su.
Kahvalti bir dilim peynir bir dilim kasar 2 dilim cavdarli ekmek 2 adet zeytin ve 1 adet yumurta 1 cay kasigi bal.

Oglen speciel-k
Ara ogun yesilcay bir tane seker
Ara ogun kucuk bir parca cikolata
Aksam bir porsiyon sebzeli makarna biraz karpuz
Ara ogun 2 tane tuzlu 2 tane tatli kurabiye ve bir seker

Bugun kocam cok kurabiye istedigi icin ilkez kurabiye yaptim ve yedim:( biraz sucluluk duyuyorum ama yarin telafi edecegimi bildigim icin kendimi uzmuyorum. En azindan 2 kilodan kurtuldum. Bu hafta sporada basliyorum. Daha da etkili olur insallah

Bugunki gunlugumu yazayim bakalim.

Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su
Kahvalti speciel k
Oglen speciel k ve bir haslanmis yumurta
Ara ogun armut ve yesilcay
Ara ogun kucuk bir gofret 2 tane potibor
Aksam bir kasik makarna bir porsiyon zeytinyagli fasulye bir kase yogurt
Ara ogun bir adet elma bir bardak yesilcay

Bugun spor yapmaya firsatim olmadi insallah yarin baslarim :)

Bugun neler yedim paylasayim ☺
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su
Kahvalti speciel k ve 1 haslanmis yumurta
Oglen bir porsiyon zeytinyagli yesil fasulye bir kase yogurt bir dilim ekmek
Ara ogun yesilcay ve bir salatalik
Ara ogun bir elma
Aksam 2 yemek kasigi bulgur pilavi 2 adet kofte bir yemek kasigi yesil fasulye bir yemek kasigi menemen
Ara ogun 1 tatli 1.5 tuzlu kurabiye 5 tane uzum

Gunluk 3 litre suyumu icerim her zamanki gibi ohhh miss ☺

Selamlar dun yazamadim gunlugumu bugun paylasayim. Dun bieaz kotu hissediyordum kendimi. Midem kotuydu ve o yuzden cok birsey yiyemedim. Simdi gelelim gunlugumuze

Sabah kahvaltidan once limonlu ilik su
Kahvalti speciel k
Ara ogun bir dilim kete
Oglen yarim porsiyon etli turlu iki yemek kasigi makarna ve ayran asi
Ara ogun 1 adet armut
Aksam birsey yiyemedim cok kotuydjm cunku sadece bir tane salatalik

Ve tabiki suyumu hic ihmal etmedim.

Gunde gundur yazamiyordum. Iki gunun diyet listesini yazayim.

Her iki Gunde sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su ictim.

Persembe
Kahvalti speciel k
Ara ogun bir adet armut
Oglen yogurtlu sebze salatasi ve turlu 1 dilim ekmek
Ara ogun yesilcay ve armut
Aksam 2 adet dolma bir yemek kasigi yogurtlu sebze ve salata
Ara ogun cay ve yaninda bir seker ve bir adet biskuvi

Cuma
Kahvalti speciel k
Ara ogun nektarin
Oglen 5 adet tarcinli kurabiye 2 dilim kete beyaz peynir ve kasar peynir biraz domates ve salatalik cay
Aksam speciel k
Ara ogun yesil elma

Iki gundurde yarim saat yuruyus yapiyorum.

Evet yine iki gunluk listemi paylasicam
Cmt ve pazar kalkar kalkmaz limonlu ilik su

Cmt
Kahvalti speciel k
Ara ogun 2 tane salatalik
Oglen tavuk izgara iki kasik makarna salata ve ayran
Ara ogun 5 adet tarcinli kurabiye 2 adet kuru kayisi
Aksam speciel k

Pazar

Kahvalti speciel k
Ara ogun salatalik
Oglen 6 tane sarma 2 kofte 2 kasik makarna