- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
Merhaba. Diyete baslamak istiyorum. Uzun suredir hemde ama bi destekciye ihtiacim var. Boyun 163 kilom az once tartildim.79 kilo olmusum. Kendime acimaktan artik yoruldum. Beraber duzenimizi oturtcagimiz ogunlerimizi birbirimizle paylasip fikir yurutceginiz gercekten kilo vermeyi isteyecek bir arkadasla desteklesmek istiyorum. Gozunu karartip yola baslamak isteyen var mi?
Bi program dahilinde daha once bir arkadasimla tam 20 kilo verdik. Yok vegan diyeti yok karatay diyeti cok sacma sapan diyetler yapmak istemiyorum. Daha once kirddugum duzen iyiydi sadece motivye ihtiyacim var. İsteyen insatgarmdan busondiyy.ett olarak aratabilir mesaj atabilir. Kendime haksizlik ederek kendimi bu hale getirdigimi biliyorum ve cok uzuluyorum.
Bi program dahilinde daha once bir arkadasimla tam 20 kilo verdik. Yok vegan diyeti yok karatay diyeti cok sacma sapan diyetler yapmak istemiyorum. Daha once kirddugum duzen iyiydi sadece motivye ihtiyacim var. İsteyen insatgarmdan busondiyy.ett olarak aratabilir mesaj atabilir. Kendime haksizlik ederek kendimi bu hale getirdigimi biliyorum ve cok uzuluyorum.