• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Arkadaşı

mrvsmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
3
2
1
29
Merhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..

Merhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Kac kilosun canim

ben varım cancazım :)

Bende varım.. evleneli bir buçuk sene oldu ve ben 21 kilo aldım. Çok acil kilo vermeye baslamaliyim

Bende varım en az 20 kilo vermem lazım :(

Ben 1 ayda 9 kilo verdim isterseniz anlatabilirim

Tabiki paylasirim.
Sabahları, erken kalıyorum ve kahvaltıda kadar yarım litre su içmeye çalışıyorum sonra yumurta zeytin peynir yesillik domates salatalık klasik bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen 4-5yk yoğurt ve elma veya 1 bardak tarcinli süt ve elma yiyorum
Akşam ne yemek varsa yarım tabak ve bol yoğurt ve boll salata :)
Haftanın 4 günü 1 saat pilates yapıyorum
En az 2,5 ltre su
Ekmek, hamur işi, kızartma, tatlı kesinlikle yemiyorum
Bide ( bunu yapmasam iyi olacak ama) hergun 1 nescafe şekersiz

Bide akşam 7den sonra yeşil çay hariç bise yiyip icmiyorum

bende dün başladım aslında sabahları yürüyüş yapıyorum işe gitmeden önce ve iki öğüne düşürdüm yemeği. sabah filtre kahve içiyorum sade sonrasında saat 11 buçuk 12 gibi kepekli bir tost yiyorum beyaz peynir domates ve kekikli sonrasında bol limonlu yeşil çay içiyorum gün içerisinde 2 buçuk 3 lt su içmeye çalışıyorum. akşamda ne yemek varsa biraz ondan yanına yoğurt salata sonrasında sadece tv başında bitki çayı tüketiyorum. ben ara öğün yiyerek kilo veremiyorum herkesin metabolizması farklı.ne olur nasıl veririm bilmiyorum ama bu kilolar gidecek başka yolu yok diyorum

Bende yapamiyorum ara ogunle zaten öyle beslenen biride değilim sonuçta öğle yemeklerini bile bırakmak istiyorum aslında zamanla

Arkadaşlar isterseniz herkes kilosunu ve hedef kilosunu yazsin. Hepimizin vermesi gereken çok kilosu var :( ve haftada birgün yada ayda bir tartilma günü yapalım. Hatta isterseniz hergun yediklerimizi de yazabiliriz

Merhaba naz ben 120kilo ile baslamistim o zamansmdi 99kiloyum . İstersen whatsapptan gorusebilirz ama bu ara sinavlarim var pek ilgilenemeyebilirim

Bende varim kizlar kilo vermem lazim

Back