Merhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyet Arkadaşı
- Konu Sahibi mrvsmr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 31
Kac kilosun canimMerhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
Çok kilo :) şöyle söyleyim ideal kiloma sağlıklı bir şekilde 13 ayda filan ulaşabilirimKac kilosun canim
- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 31
Canim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrzÇok kilo :) şöyle söyleyim ideal kiloma sağlıklı bir şekilde 13 ayda filan ulaşabilirim
Mesaj attım burdan :)Canim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrz
- 16 Mart 2016
- 7
- 3
- 1
- 37
ben varım cancazım :)Merhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
Ben 1 ayda 9 kilo verdim isterseniz anlatabilirim
Nasıl verdin acaba bizimle paylaşabilirmisin?
- 29 Mart 2016
- 144
- 116
- 18
- 40
Tabiki paylasirim.
Sabahları, erken kalıyorum ve kahvaltıda kadar yarım litre su içmeye çalışıyorum sonra yumurta zeytin peynir yesillik domates salatalık klasik bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen 4-5yk yoğurt ve elma veya 1 bardak tarcinli süt ve elma yiyorum
Akşam ne yemek varsa yarım tabak ve bol yoğurt ve boll salata :)
Haftanın 4 günü 1 saat pilates yapıyorum
En az 2,5 ltre su
Ekmek, hamur işi, kızartma, tatlı kesinlikle yemiyorum
Bide ( bunu yapmasam iyi olacak ama) hergun 1 nescafe şekersiz
Sabahları, erken kalıyorum ve kahvaltıda kadar yarım litre su içmeye çalışıyorum sonra yumurta zeytin peynir yesillik domates salatalık klasik bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen 4-5yk yoğurt ve elma veya 1 bardak tarcinli süt ve elma yiyorum
Akşam ne yemek varsa yarım tabak ve bol yoğurt ve boll salata :)
Haftanın 4 günü 1 saat pilates yapıyorum
En az 2,5 ltre su
Ekmek, hamur işi, kızartma, tatlı kesinlikle yemiyorum
Bide ( bunu yapmasam iyi olacak ama) hergun 1 nescafe şekersiz
- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
bende dün başladım aslında sabahları yürüyüş yapıyorum işe gitmeden önce ve iki öğüne düşürdüm yemeği. sabah filtre kahve içiyorum sade sonrasında saat 11 buçuk 12 gibi kepekli bir tost yiyorum beyaz peynir domates ve kekikli sonrasında bol limonlu yeşil çay içiyorum gün içerisinde 2 buçuk 3 lt su içmeye çalışıyorum. akşamda ne yemek varsa biraz ondan yanına yoğurt salata sonrasında sadece tv başında bitki çayı tüketiyorum. ben ara öğün yiyerek kilo veremiyorum herkesin metabolizması farklı.ne olur nasıl veririm bilmiyorum ama bu kilolar gidecek başka yolu yok diyorum
- 29 Mart 2016
- 144
- 116
- 18
- 40
benimde acil 10-15 kilo vermem gerekiyor üniversite öğrencisiyim yurtdışında yaşıyorum istersen bende diyet arkadaşı olabilirimCanim bende 120kiloyum 22yasindayim üniversite öğrencisiyim istersen whatsappdan knsablrz
- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 31
Bende varim kizlar kilo vermem lazimMerhaba arkadaşlar bugün aldığım bir kararla zayıflamaya başlayacağım inşaallah. Şöyle ki bu ilk karar alışım değil ama başarılı bir şekilde sonuçlanan ilk ve son kararım olsun istiyorum ve bunun için bana destek verecek bir arkadaş arıyorum. Ama şöyle ki bu arkadaş öyle 5 kilo vermesi gereken birisi olamamalı :) en az 20 30 kilo vermesi gereken birisi olmalı umarım bulabilirim şimdiden teşekkür ediyorum..
- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 31
Canim ozelden numarani yaz konsalmBende varim kizlar kilo vermem lazim