diyet arkadaşı arıyorum :)

crashandburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
393
7
merhaba,
boyum 1. 65 , kilom 58. biliyorum çok kilolu değilim, ama fazlalığım var. aslında en büyük amacım yürüyüş bantında her akşam yürümek ve sıkılaşmak.

etrafımda ne gerek var kilolu değilsin sen deseler de bir zamanlar 53 kilo iken de bunu söylüyorlardı. ve bu yaşlarda yeme düzenimizi ve sporu hayatımıza katamazsak evlendiğimizde çocuğumuz olduğunda kilo vermemiz çok zor olur die düşünüyorum , ve korkuyorum açıkcası kiloya müsait bi bünyem var.

baştan söylemem lazım ki, öyle şok diyet, sabahtan akşama birşey yememe gibi şeyler yapmayacağm, hem zararlı, hem de benim hipoglisemim var yani kısa aralıklarla az, karbonhidratsız beslenmem gerekiyor.

açıkçası cuma gruplarının kalabalığı arasında motive olamam gibi geliyor.

kendime " sağlıklı beslenerek" zayıflamak isteyen, akşamları sabahları yürüyüş yapıp , o günkü yaptığımız yediğimizi, ve verdiğimiz kiloları paylaşacak, yanlışlar yaptığımda kızacak bir kaç yol arkadaşı arıyorum.:26:

kuzumm boyle bi baslik altinda min. 70 kiloyum diye bekliodum. 58 ne ki:44:

haklısın zaten mesajımda da belirttim, zaten şiman değilim ama yağ oranı fazla bi vücudum var, ve yediğimde kilo almaya müsait bi bünye. zaten bahsettiğim acayip kilolar vermek değil.daha çok sağlıklı beslenmeye ve yürümeye alışmak. ayrıca bnm hipoglisemim var:KK43: yediklerime dikkat ve spor olmalı yani hayatımda.:KK30:

haklısın zaten mesajımda da belirttim, zaten şiman değilim ama yağ oranı fazla bi vücudum var, ve yediğimde kilo almaya müsait bi bünye. zaten bahsettiğim acayip kilolar vermek değil.daha çok sağlıklı beslenmeye ve yürümeye alışmak. ayrıca bnm hipoglisemim var:KK43: yediklerime dikkat ve spor olmalı yani hayatımda.:KK30:

merhaba.ben de zayıflamak için gayret gösterenlerdenim.inşallah birlikte başarıya ulaşırız.

merhaba.ben de zayıflamak için gayret gösterenlerdenim.inşallah birlikte başarıya ulaşırız.

heyyy bende geldim kabul ederseniz :-) boyum 1.69 kilom 69 :KK43: 58 e inmeye çalışıorum motive olmaya ihtiyacım var fazlaca :-)

merhaba arkadaşlar benim durumum sizlere göre çok vahim bende size katılmak istiyorum

merhaba,
boyum 1. 65 , kilom 58. biliyorum çok kilolu değilim, ama fazlalığım var. aslında en büyük amacım yürüyüş bantında her akşam yürümek ve sıkılaşmak.

etrafımda ne gerek var kilolu değilsin sen deseler de bir zamanlar 53 kilo iken de bunu söylüyorlardı. ve bu yaşlarda yeme düzenimizi ve sporu hayatımıza katamazsak evlendiğimizde çocuğumuz olduğunda kilo vermemiz çok zor olur die düşünüyorum , ve korkuyorum açıkcası kiloya müsait bi bünyem var.

baştan söylemem lazım ki, öyle şok diyet, sabahtan akşama birşey yememe gibi şeyler yapmayacağm, hem zararlı, hem de benim hipoglisemim var yani kısa aralıklarla az, karbonhidratsız beslenmem gerekiyor.

açıkçası cuma gruplarının kalabalığı arasında motive olamam gibi geliyor.

kendime " sağlıklı beslenerek" zayıflamak isteyen, akşamları sabahları yürüyüş yapıp , o günkü yaptığımız yediğimizi, ve verdiğimiz kiloları paylaşacak, yanlışlar yaptığımda kızacak bir kaç yol arkadaşı arıyorum.:26:

slm,benide araniza alirsaniz sevinirim,ben1,56 böyunda 59 kiloyum,5-6kg arasi zayiflamak istiyorum,:KK39:

arkadaşlar takımlarda arkadaş arayışı var oalara katılmak istermisiniz:KK19:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

Konu açmadan önce bölüm açıklamalarını okuyalım, bulunduğumuz bölümde konu açılmıyor kurallarımız gereği....

Grupların kalabalığı arasında motive olamazsınız gibi gelmiş size ama buradan yeni bir grup kuruyorsunuz farkında değilsiniz sanırım... takımlara katılmak istemeyen her üyemiz burada bir konu açıp kendi başına bu işi götürmeye çalışsa bölümün durumu başa çıkılmaz bir hal alırdı...
gruplara girmek istemezseniz zayıflamak isteyenlerin başlığı var orada gruplaşmadan kendinize bulacağınız bir arkadaşınız ile paylaşım yapabilirsiniz..

X